בגידה...

זה בא בסט נשמה...

נקרא את זה בטריפל... אם כבר אז כבר

חחחחחחחחחח

זה לא עניין של חופש בחירה, זה עניין של מה נכון לעשות. כל דבר שלא נוגד את החוק הוא לשיקול דעתינו אבל הוא רחוק מלהיות צעד אתי/מוסרי

giuliani

New member
סימפל מסכים איתך ב100%

לא מבין איך אנשים חושבים אחרת....

סימפל

לא כל כך מסכים איתך אם אני רוצה להנות מכל העולמות וזה לא פוגע על תפקודי ועל המצב בבית אז אין בעיה

לא חושב

בהודעה הראשונה אמרתי שכל אחד יעשה כרצונו ובזאת..קח אותי אישית.. זה לא פוגע במה שקורה לי בבית מבחינה כספית אז למה שאני לא אמשיך בזה? כי אף אחד לא נפגע פה

תגובתך הייתה לנושא של

בזבוז כסף על חשבון המשפחה ונצטייר מכך,ללא עוררין אגב,שהתגובה שלך שכל אחד יעשה כראות עיניו לא במקום! ותגובתך השנייה בדיוק להפך. קרא שוב

giuliani

New member
יפה לך שמיים

לא מבין איך משהו יכול לבוא על חשבון הגרבר לגוזלים....

זה בגלל שאתה רווק

שחי על חשבון אמא שלו. כשתהיה נשוי ותגיע לסטטוס של הנשואים פה אולי תהיה לך זכות לשפוט אנשים והדרכים שלהם.

giuliani

New member
מי את בכלל????

חי על חשבוני מאז ומתמיד,ואת האחרונה שיש לך לשפוט אותי,מכירה אותי בכלל?? יודעת מי אני בכלל?? מהו המשקל הסגולי הגבוה שלי?? בז לך אשה קטנה,ושפלה... "לא אנחנו בוחנים כליות ולב..

אישה קטנה ושפלה ../images/Emo124.gif

בז לך אישה קטנה ושפלה??? האם נשות הפורום שמות לב מה קורה ל"גבר" הזה כשהאגו שלו קצת נפגע?? כשהאמת עפה לו בפרצוף? לא מעניין אותי מי אתה ומה אתה, אתה פשוט לא בסטטוס שלנו. ולא מגיע למצב של לשפוט אותנו בכלל. אתה פה בפורום בשביל לחפש נשואות לזיון במסווה של "חבר טוב" אתה צבוע ונפוח מרוב אהבה עצמית. אבל אתה השפל עדיין רווק חיי בבית הוריו, ולא מסוגל לחיות חיים של אדם בוגר .

giuliani

New member
נראה שאת מכירה אותי

היטב. אם זו אכן את... ואני מאמין שזו את אני אשמור על זכות השתיקה כי יש דברים שהשתיקה יפה להם |אייקון של פרצוף עם דולרים בעיניים|

ירון033

New member
חבל על העצבים והצעקות....

רווקים ... נשואים.... מה זה חשוב?? העיקר הבן אדם.... ואת לא סתם בן אדם...אתה מיוחד אז בבקשה בלי לרדת לרמות נמוכות זה לא שווה את זה וחוץ מזה....אפשר גם כמה דולרים.?

smile28

New member
עם כל הכבוד לחברי הפורום,

כולם מחפשים כאן זיון... אם היו מחפשים משהו אחר היו מתגרשים, עוזבים את הבית ומוצאים אהבת אמת! מאחר ובבגידות עסקינן, עניינו של כל אחד ואחת כאן הוא זיון גרידא!!!

mavrik123

New member
../images/Emo24.gifלמה להתעצבן למה?

את המשקל הסגולי שלך החברים שלך יודעים ומכירים, ומי שמכיר אותך באמת יודע היטב מי אתה חבל על אנרגיות מבוזבזות

מירי 25

New member
סליחה עם כל הכבודדד

את באמת לא מכירה את האדם היקר הזה.. אז אין לך מה לשפוט אותו.. הלוואי ורוב האנשים שאני מכירה היו מגיעים לרבע ממה שהבן אדם הזה.. גם בענייני כספים.. ושנית כל זכותו להביע את דעתו.. אם היא לא מוצאת חן בעינייך תתעלמי!

למעלה