בשבילי היה שטויות, אם כי כתבתי srand ללא פרמטר וrandom במקום rand, אבל זה פרטים קטנים :-\ אני מקווה שלא יורידו יותר מדי על זה. בכל מקרה כל השאר היה קל להחריד. מזל שעשיתי מודלים חישוביים - שני אוטומטים קלים ביותר לכתוב.
הבגרות של כיתה י"ב השלמה ל5 יחידות.. אחרי שבדקתי הכל עם החברים הבנתי שצדקתי ב3 מתוך 4 שאלות אבל בשאלה 4, לא עשיתי את התרגיל ב"סביבת העבודה" בפסקל אלא באלגוריתם מילולי, אבל בכל זאת מה שכתבתי היה נכון.. כמה נקודות יתנו לי על זה לפי דעתכם? האם מותר בכלל לעשות אלגוריתם..? תודה מראש, יקיר.
דבר שני..אני אשמח אם תסביר לי מה הייתה התוכנית שאליה היית צריך את זה כי יש מצב שאתה בכלל לא טיפש(אני בטוחה שאתה לא)אלא שאני פשוט לא מבינה למה התכוונת.. . דבר שלישי ע"פ מה שאני יודעת קבוע תמיד מגדירים באותיות גדולות ואתה הגדרת את N כ-n .
מדעי המחשב ב עשיתי עיצוב תוכנה שאלות 1 - 2 ( בשאל ה1 כמו טמבל שחכתי סעיף ב קטן של סיבוכיות כמה אחוז זה יהיה מהשאלה?) בעיקרון אמרו לעשות תוכנית גדולה ואז סעיף ב מה הסיבוכיות.... שאלה 21 בעיצוב היה רקורסיה א. 8 ב. מסכמת את אברי המחסנית ג.44 ד. מסובך להסביר מודלים עשיתי שאלה 2 ו 4 (14,16) היה נחמד
סוד1 (אני כ"כ שונא את השמות הדביליים האלה) פשוט מחזירה את סכום הסדרה החשבונית מהאיבר הראשון a עד לאיבר ה-n כאשר ההפרש בין איבר לאיבר הוא d. הבנתי את זה רק מלהסתכל על הפרמטרים של הפונקציה
והיה די קל. איפה היה לך לכתוב srand? אילו שאלות עשית? אני טעיתי בשאלה השניה במודלים חישוביים, כתבתי שL2 היא שפה שאינה רגולרית, אבל רצה הגורל והיא רגולרית. די מעצבן שמכשילים אותך ככה.
למה לא לומר: די מעצבן שלא שמתי לב? היה כתוב ש i הוא השארית של חלוקה ב 3, אז יש רק מספר סופי (3) של אפשרויות. מה הבעיה לראות שזה אס"ד? את/ה פשוט עבדת כמו מכונה בלי להבין, ראית i בשני מקומות ישר כתבת לא רגולרית בכלל בלי לקרוא את הכל. קצת לא הוגן להאשים אחרים במחדלים שלך...
בדקתי כמה פעמים ולא עליתי על זה. לא יודע למה, אולי לא חשבתי מספיק, אולי בגלל שלא תרגלתי את זה הרבה זמן, אז לא זכרתי שיש טריקים כאלה. אבל נפלתי שם, מה לעשות. אם ירד לי רק על זה, נקבל 99. לא נורא.