בגרות

it4chi

New member
קלה בטירוף

עשיתי מדעי המחשב ב'. עשיתי שאלות 2,4,13,16. המודלים היה ממש קל. רציתי לעשות בעיצוב תוכנה את שאלה 3, אבל לא הייתי בטוח בקשר לערכים ש rand מוציא אז החלטתי לוותר. חיכתי שעה וחצי בשביל שהבוחנת תתן לי להוציא את הטופס עם התשובות. :( עכשיו שאני חושב על זה הייתי יכול לרשום אותם על הדפים שהדפסתי. בעעע. מקווה שהלך טוב לכולם. בהצלחה בשאר הבחינות.

Prok

New member
שאלה 13 - קל?

עשית את הקטע עם הניחוש? שהאוטומט צריך לנחש האם בא עוד ab או שזה aa?

Prok

New member
עוד שאלה ברשותך =]

אתה עשית מצב שבו יוצאים שתי חצים לשתי מצבים שונים עם אותו קלט (a)? ככה צריך היה לעשות? אני לא כ"כ בקיע בחומר של האי-דטרמינזם

it4chi

New member
כן

אתה יכול לחשוב על אי-דטרמיניזם כך שהאוטומט מנסה את כל האפשרויות ואם הוא מגיע למצב מקבל באחת מהן הוא עוצר. ב-(ab) בחזקת n לכול רצף של ab דחפתי a אחד ואז שהייתי צריך להוציא נתתי לאוטומט "לבחור" אם להוציא או להכניס. נראה לי שלא למדו אתכם טוב :(

Prok

New member
או! אז בדיוק ככה עשיתי!!!1

טפו טפו טפו יהיה טוב. האמת, לימדו טוב, אבל בדיוק בזה חיפפתי =\ נו, מתי כבר יוציאו תשובות לבגרות?! :<

Faxore

New member
מורידים על זה את כל השאלה??

גם אני עשיתי כמוך.. יורידו את כל השאלה או רק חלק?

Prok

New member
יצאו תשובות לבגרות?

אני לא מוצא את החלק של הבגרויות בנענע.. =\

NaaMuna

New member
גמני מחפשתתתתת..אז אם מישו יודע

זה מממששש יעזור לי!!=]

it4chi

New member
איזה שאלות אתם מחפשים?

אולי עשינו אותם שאלות ואני יכול לפרסם פתרון.

NaaMuna

New member
אני מחפשת את התשובות לשאלות...

בעיצוב תוכנה..שאלות 2 ו-4... ובתורת המחשב..שאלות 11 ו-12.. תודה רבה
..[=

it4chi

New member
תשובות

יש לי תשובות רק לעיצוב תוכנה כי למדתי מודלים חישוביים ולא מה שאת למדת. עשיתי את שאלה 4 דיי מהר עכשיו, אבל אני לא חושב שיש טעויות. שימי לב שהפתרון שלך יכול להיות שונה משלי. פתרון שאלה 2: א. 8 ב. סכום האיברים במחסנית S. ג. 44 ד. סכום של סדרה חשבונית כך ש- a הוא האיבר הראשון, d הוא ההפרש בין כל שני איברים עוקבים בסדרה ו- a(N) הוא האיבר האחרון.

NaaMuna

New member
וואיייייי..מעווווווולה../images/Emo9.gif

תודה רבה...עשית לי ת'יום! למישו יש ת'תשובה של האוטומט
שאלה 12

The Albatross

New member
עשיתי את זה,

יצא לי אוטומט עם 6 מצבים. אחד בשביל ההתחלה, אחד בשביל קבלת 2 (סופי), אחד בשביל שני 2 רצופים (מלכודת), אחד בשביל מס' איזוגי של 0ים ו1ים, אחד בשביל מס' זוגי של 0ים ו1ים (סופי) והאחרון בשביל מס' איזוגי של 0ים ו1ים וקלט נוכחי 2. אם לא תצליחי לצייר את הקשרים ביניהם אני אעלה לפה ציור, אבל ממש אין לי כוח כרגע.

it4chi

New member
בבקשה

גילתי ששאלה 12 זהה לשאלה 16 שאני עשיתי אז הכנתי פתרון. מקווה שזה ברור. שימי לב איך קראתי לתמונה. :)

H i L a L u S

New member
פאק,אם הוספתי עוד מצב אבל הרעיון

אותו הרעיון,פשוט עשיתי עוד מצב מקבל יורידו לי על זה?:/

אם יצאו לי 15 מצבים... ../images/Emo122.gif

אבל רק בגלל שפיצלתי להרבה מצבי נכשל של רצף של 2, יורידו לי? (בדקתי והאוטומט מקבל את מה שהוא אמור ולא מקבל את מה שלא).

it4chi

New member
אני לא מורה :X

תראו, אם כתבתם אוטומט והוא עובד לא יורידו לכם נקודות. בפרק של מודלים חישוביים אין קטע של יעילות. תפסיקו להיות לחוצים, כל ארבע נקודות יורידו לכם נקודה בציון הסופי, זה סתאאאאםםם. :)

למעלה