בדיקה קלה של מצב הנוכחים! ושאלה

advasoly

New member
בדיקה קלה של מצב הנוכחים! ושאלה../images/Emo35.gif

כל הנוכחים הקבועים יחסית בפורום ומי שמצטרף אלינו עכשיו (ברוכים הבאים! אנחנו פה לתמוך... חחחח) שם: איזור: גיל: חבר/חברה: מה המצב???: תחביב עיקרי:

advasoly

New member
אני אתחיל!

שם:אדווה איזור:השרון (רעננה, כפ"ס, הוד השרון) גיל: 17 וחצי מה המצב???: עכשיו מצויין האמת! חחח מחר זימון לצה"ל... (שוב, שוב, שוב) תחביב עיקרי: כושר, לרקוד, לנגן, לצייר וללמוד!!!! מתה על משפטים... נושמת את זה כל הזמן... וגם שאר המקצועות לא מהווים אתגר...

so be it

New member
אז גם אני אענה...

שם: סו בי איט... לא צריך יותר מזה....
איזור: השרון
חבר/חברה: אין.
מה המצב???: אמא בדיוק חזרה מחו"ל, והביאה המון מתנות ושוקולדים. אז ממש שווה לי, אבל אין לי כוח לחזור לחיות איתה באותו הבית. כך שזה די חצי חצי.....
תחביב עיקרי: אין עיקרי.. יש הרבה... להציק לאנשים, לצייר, לשמוע מוזיקה, לכתוב, לראות סרטים, לקרוא, לטייל, לחשוב (אל תצחקו).... ליצור דברים, להיות עם אנשים, דיונים ושיחות עמוקות....

למה לא, אני אומר ../images/Emo67.gif

שם: תמיר [אני גם בכיתה של התמיר היותר מוכר
]. איזור: מרכז. גיל: 14 שנים ו-260 יום.
חבר/חברה: אם יש לי? נחשו...
מה המצב???: משעמם לי
תחביב עיקרי: טניס, תפוז ומנג'ר

:[

שם: תומר איזור: ישראל:} גיל: 12
מה המצב???: נחמד, בעצם. מחר שעור יפנית. תחביב עיקרי: לדמיין, להקשיב למוסיקה ולישון.

Rey Mysterio13

New member
נמנמ

שם:נעים איזור: יבנה גיל: 13 חבר/חברה: לא מה המצב???: תחביב עיקרי: התעלמות מאנשים ששואלים "מה המצב???"

Dark Faerie

New member
המ.

שם:ענר איזור:השרון גיל:עוד 9 ימים 14^^ חבר/חברה:חבר
מה המצב???:סבבה^_____^ תחביב עיקרי:להקשיב למוזיקה,לקרוא,ולכתוב דברים

danny girl

New member
../images/Emo42.gif אני ../images/Emo42.gif

שם:דני /דניאל איזור: קריות גיל:17 חבר/חברה: אין מה המצב???: חיים תחביב עיקרי: לא יודעת. אאה.. אולי צילום אף על פי שאני לא יודעת לצלם?.

noname202

New member
אני../images/Emo9.gif

שם:גלי איזור:קרית מוצקין גיל:14 חבר/חברה:אין
מה המצב???:הכל טוב ואיתך?
תחביב עיקרי:גלישה בתפוז על פורומיו, בלוגיו, קומונותיו וצ'טיו השונים

yuki kun

New member
מניאמ...

שם: בינתיים זה יוקי. אזור:איפה שהוא בין ת"א לחיפה. גיל: עוד חודשיים 16.. חבר\חברה? נופ.. ממצב? אממ.. שפיר? תחביב עיקרי: אממ זה ברבים.. קולנוע, ספרים ואפיה.

קמילעעע

New member
גמאני!

שם:קמילה איזור:קריות,קרית מוצקין גיל:13 וחצי חבר/חברה:בקרוב מאוד,מאוד מאוד מה המצב???:ספפע::] תחביב עיקרי:לצחוק

noosh

New member
נראה לי שזו הפעם החמישים

אבל גם ככה יש כאן יותר מדי אנשים בשביל שמישהו יזכור שם: נועה איזור: השרון גיל: 19 וחצי חבר/חברה: - מה המצב???: טוב, היה שיעור ציור כיפי תחביב עיקרי: הממ. אמנות, מוזיקה, מתמטיקה וכד'. יש המונים

Jerald_Admonds

New member
אררר

שם: שי איזור: צפון הנגב- ערד. גיל:21 חבר\ חברה: רווק. מה המצב?: פצצות לגבות אח שלי! עיניים רגליים! תחביב עיקרי: לחיות.

AxelTheFox

New member
אהלן

שם: אקסל השועל או במאמר מוסגר ואם זה יוצא למישהו הוא מקבל לאטמה, עומר. איזור: חיפה גיל 16 חברה: תחזיקו לי אצבעות מה המצב: וואלה הכל טוב תודה ששאלתם תחביב עיקרי: תאטרון וכושר קרבי אני מחכה לתמיכה, זה קשה להיות חנון.

Tiki Torch

New member
יו יו וואטס אפ

איים היר רפרסנט!רספקט!וכל דבר אחר שאפשר להעלות עליו מהסרט עלי ג'י
שם:יוני איזור:הבית שלי,ליד הביתו שלו.ת"א גיל:16 חבר/חברה:כן יש לי כאלה וחברה גם יש מה המצב???:אול קול מיי ניגר וואטס אפ וויד יו? תחביב עיקרי:מחשבים

למעלה