אני כאן, אבל אני לא כאן. עונש.
T the last anigma New member 9/1/06 #17 נממ שם: שירי איזור: על הקו ראשל"צ - את"א (רחוב המסגר הפך לבית שני). גיל: 18 חבר/חברה: לא ברור, בתאוריה יש, אבל אני לא רואה אותו.. מה המצב???: קמתי ב8:00 כדי לסיים דוח מעבדה... מצבי לא טוב. תחביב עיקרי: ציניות, וכימיה, ועוד כמה...
נממ שם: שירי איזור: על הקו ראשל"צ - את"א (רחוב המסגר הפך לבית שני). גיל: 18 חבר/חברה: לא ברור, בתאוריה יש, אבל אני לא רואה אותו.. מה המצב???: קמתי ב8:00 כדי לסיים דוח מעבדה... מצבי לא טוב. תחביב עיקרי: ציניות, וכימיה, ועוד כמה...
P PrayingFuckingMantis New member 9/1/06 #19 ../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif שם: בועז דורון אוברז'ה איזור: מרכז, פתח תיקווה גיל: 20 חבר/חברה: אין וטוב שכך מה המצב???: בדיוק חזרתי מיומיים בשטח מה ניראה לך?! תחביב עיקרי: קונג פו וציור סקיצות
../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif שם: בועז דורון אוברז'ה איזור: מרכז, פתח תיקווה גיל: 20 חבר/חברה: אין וטוב שכך מה המצב???: בדיוק חזרתי מיומיים בשטח מה ניראה לך?! תחביב עיקרי: קונג פו וציור סקיצות
P PrayingFuckingMantis New member 9/1/06 #39 תכלס אני מעדיף פה מת"א., ומהרבה ערים בארץ לא יודע אם זה בגלל שאני מושרש או שאמת יש משהו בעיר. אבל לא ניראה לי שאני נישאר לגור בה
תכלס אני מעדיף פה מת"א., ומהרבה ערים בארץ לא יודע אם זה בגלל שאני מושרש או שאמת יש משהו בעיר. אבל לא ניראה לי שאני נישאר לגור בה
ל לולו המשוגע New member 9/1/06 #44 לא בנל"נ../images/Emo11.gif../images/Emo60.gif יה, בואי לנל"נ באמת
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 9/1/06 #21 חרדל? אולי לא תשתטה!../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif מי שמזהה מאיפה זה מקבל.. ממ. נקודה. שם: נוף. איזור: איפושהו על פני הפלנטה. גיל: 15. חבר\חברה: חבר. מה המצב???: סימן שאלה אחד יספיק, תודה. תחביב עיקרי: להקפיץ אבנים. אני יכולה לעשות את זה שעות.
חרדל? אולי לא תשתטה!../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif מי שמזהה מאיפה זה מקבל.. ממ. נקודה. שם: נוף. איזור: איפושהו על פני הפלנטה. גיל: 15. חבר\חברה: חבר. מה המצב???: סימן שאלה אחד יספיק, תודה. תחביב עיקרי: להקפיץ אבנים. אני יכולה לעשות את זה שעות.
M MajorWinters New member 9/1/06 #22 קיפוד שם:דין איזור: תל אביב עם גיות לאילת גיל:18.5 חבר/חברה: מה המצב???:הכל הכל... תחביב עיקרי: מוזיקה , מתמטיקה ובחורות, אני מאוד מחבב בחורות...
קיפוד שם:דין איזור: תל אביב עם גיות לאילת גיל:18.5 חבר/חברה: מה המצב???:הכל הכל... תחביב עיקרי: מוזיקה , מתמטיקה ובחורות, אני מאוד מחבב בחורות...
O O r c h i d New member 9/1/06 #23 בוּ שם: ענבל[בן] איזור: השרון גיל: 10.5 חבר/חברה: אין מה המצב???: 22Oה תחביב עיקרי: מחשב. ומוסיקה.
P PrayingFuckingMantis New member 9/1/06 #24 ../images/Emo68.gif22Oה?! אתה פאקצה?!../images/Emo68.gif
S SuddenlyPsychotic New member 9/1/06 #26 עונה שם: עומר איזור: מרכז גיל: 18 חברה: אין המצב סביר תחביבים עיקריים: גיטרה, ומחשב