בדיקה קלה של מצב הנוכחים! ושאלה

Vegetable Salad

New member
בשר זה רצח, בית הבובות לשלטון ../images/Emo42.gif

שם: שיר איזור: כרמיאל גיל: 14 חבר/חברה: בתהליכים מה המצב??? חצב תחביב עיקרי: לרדת על אנשים ולהרגיש מתנשאת. סתאם, אבל אתם שווים פחות. לא סתאם סתאם -אני במצב רוח עוד מהבית ספר, אני בכלל אוהבת לשיר.

Quack Quack

New member
וול, אני אני מניחה.

שם: שני. איזור: פ"ת. גיל: 13 וחצי בערך. חבר/חברה: נואופ. מה המצב???: הגב כואב ואני מרגישה כמו בול עץ. תחביב עיקרי: ריקוד ונגינה.

../images/Emo41.gif נאמ.

שם: טל איזור: המרכז. גיל: מתקרב ל-16. חבר/חברה: אין. מה המצב???: סבבה. =] תחביב עיקרי: מממ חברים, מוזיקה, לטייל, לקרוא.. D=

Science Fiction

New member
../images/Emo119.gif

שם: אתם באמת מעדיפים לא להכנס לזה. באמת. ואתם גם רוצים לתת לי שוקולד. איזור: כפר סבא. גיל: 13. חבר/חברה: - מה המצב???: כואב לי הראש. [!!!] תחביב עיקרי: גלישה בפורומי חנונים שונים?

../images/Emo9.gif אני

שם:מורן איזור: המרכז גיל: 19 חבר/חברה: לא
מה המצב???: הכלל סבבה
תחביב עיקרי: לא יודעתתתתת
שמעו הצ'ט לא פועל לי

rocket

New member
היי,

שם: Hikari (בשיא הרצינות! ככה אני נקראת ביפנית..) איזור: באר שבע גיל: אאוץ'. אני אחרי צבא. יותר מזה לא אגלה. חבר/חברה: בת זוג. אחת ויחידה. לנצח. מה המצב??? אה.... ככה. תחביב עיקרי: אנימציה יפנית.

rocket

New member
../images/Emo6.gif

אפילו אם אכתוב את השם האמיתי שלי זה עדיין לא יהיה בשפת ה Hebrew Man

yuki kun

New member
נה.. יש יותר גרועים....

ייאי! חובב אנימות! המלצות! המלצות! [פליזי?]

Charmed Or

New member
אני.../images/Emo112.gif

שם:אור איזור:עירוני לצערי. גיל:15 חבר/חברה:לא. מה המצב???:
תחביב עיקרי:לבהות בשמיים.

daveScorpions

New member
../images/Emo127.gif

שם: דייב איזור: שפלה גיל: 19, נושק ל20 חבר/חברה: אין מה המצב???: סדר מה איתך? תחביב עיקרי: עבודה.

תמיר1991

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

שם: תמיר איזור: ת"א
מה המצב???: לא רע
תחביב עיקרי: היסטוריה
ופילוסופיה ופוליטיקה ובולאות וקריאה וכתיבה
תמיר.

juggernaut

New member
...

שם: צור איזור: השרון. כפ"ס. גיל: 19 חבר/חברה: נופ מה המצב???: אחלה בחלה תחביב עיקרי: יותר מדי

Ziga

New member
נ.. נמ.. (?)

שם: גיל. איזור: נגב. ליד באר שבע. גיל: 16. חבר/חברה: אה? ל.. לא. מה המצב?: סביר, אני מניח. תחביב עיקרי: עיצוב. מחשבים בכלל.

yuval k

New member
~

שם: יובלק איזור: בוסטון גיל: 16 חבר/חברה: אין, וגם לא תהיה
מה המצב??? אין מצב תחביב עיקרי: מתמטיקה, שפות, צילום ועוד כל מיני

Reilak

New member
אז...

שם:שימי אזור:מודיעין חבר/חברה:לא כרגע מה המצב???: חוזר לקבע, מה יכול להיות יותר מסריח מזה? תחביב עיקרי: לכתוב וליצור כל מיני דברים...

Reilak

New member
שיט ידעתי ששכחתי משהו...

גיל: 21... יש פה רק 5 אנשים עם קידומת 20...אנחנו נחשבים elder's XD

Vico reporting

שם: עוז איזור: The city Bee'r sheva also known as... dune city of sand home of the ice cream, melonge גיל: 21.65 בן/בת זוג: רווק מה המצב: עייך ועירני תלוי במקום תחביב עיקרי: הוצאת דברים מהקשרם, משחקי קופסא בסגנון ריסק, וורקראפט 3, משחקי תפקידים, קריאה, כתיבה, שחייה (אני מתגעגע לזה). ולגרום לאנשים להאמין שאי הוא פאי במסווה. נ.ב הכותרת לקוחה מתוך משחק מחשב... בערך במשך שנים שחבתי שהמשאית הסובייטית ברד אלרט הראשון אומרת vico reporting ואז התברר שזה Viechle במבטא מעוות

למעלה