בדיקת מערכת

בדיקת מערכת../images/Emo11.gif

שיר מושמע כרגע- דיסק במערכת דיסק הדיסקמן שיר אחרון שנוגן באמ פי דיסק אחרון שקניתים דיסק נחשק

פרקשון

New member
הוהא

שיר מושמע כרגע- אלג'יר-קיטש דיסק במערכת-חיות מחמד דיסק בדיסקמן-פצעים ונשיקות שיר אחרון שנוגן באמ פי-אין לי! דיסק אחרון שקניתים-שחר אבן צור-עירומים דיסק נחשק-מנועים קדימה של אלג'יר

JALULA2

New member
אני:)

שיר מושמע כרגע-עכשיו מעונן של אביב גפן דיסק במערכת היהודים פחד מוות דיסק הדיסקמןשייגעצ דיסק שני שיר אחרון שנוגן באמ פי לבכות על הקבר של אמא שלי של אביב גפן דיסק אחרון שקניתים עברי לידר דיסק נחשק אפרת גוש

rotemtem

New member
אני..

שיר מושמע כרגע: נפוליאון- יוני בלוך דיסק במערכת: מוניקה סקס- פצעים ונשיקות דיסק הדיסקמן: אביב גפן- ירח מלא שיר אחרון שנוגן באמ פי: אין לי דיסק אחרון שקניתים: עברי לידר- זה לא אותו דבר דיסק נחשק: משינה- רומנטיקה עתידנית

invAsion

New member
יאללה.. ../images/Emo103.gif

שיר מושמע כרגע - מופע הארנבות של דוקטור קספר/אחלום לנצח דיסק במערכת - היהודים אנפלאג 1 דיסק בדיסקמן - היהודים לייב שיר אחרון שנוגן - ג'קי דיסק אחרון שקניתי - פחד מוות/היהודים דיסק נחשק - החדש של היהודים...?

אני :]

שיר מושמע כרגע-ניו יורק רפיח.בדיוק שמתי את הדיסק.. דיסק במערכת-ניו יורק רפיח דיסק הדיסקמן-אני לא מוצא אותו
שיר אחרון שנוגן באמ פי-אין לי..
דיסק אחרון שקניתים-ניו יורק רפיח דיסק נחשק-הממ....אין ממש כרגע.

•No¥a•

New member
../images/Emo26.gif

שיר מושמע כרגע- כמו שאני אוהב - סכין יפנית דיסק במערכת- ממ.. אין לי שמץ :X דיסק הדיסקמן- אין כרגע שומ דיסק בתוכו דיסק אחרון שקניתים- במרחק נגיעה מכאן - יזהר אשדות דיסק נחשק- המ. יש יותר מדי

../images/Emo13.gif

עכשיו-כלום מערכת-נימרוד שיקלר-נציל את היום דיסקמן-בייב-בייב אין אמפי נחשק-המון

Sheygets16

New member
../images/Emo120.gif

שיר מושמע כרגע- אינפקציה - ככה מפנקים
דיסק במערכת- נימרוד שיקלר - נציל את היום דיסק בדיסקמן- לא זוכרת .. שיר אחרון שנוגן באמ פי-
דיסק אחרון שקניתם- שנים לא קניתי דיסק חדש דיסק נחשק- אפרת גוש

sapirpir

New member
אממ..

שיר מושמע כרגע- days of the pheonix-AFI- דיסק במערכת שייגעצ-משקאות חריפים דיסק הדיסקמן לא זוכרת.. חח שיר אחרון שנוגן באמ פי אין לי =/ דיסק אחרון שקניתים אביב גפן-שומקום נראה לי.. דיסק נחשק היהודים-פחד מוות

Shahar A

New member
אני->

כרגע- Blink- I miss you במערכת- היהודים- היהודים בדיסקמן- נגיעות של ברי סחרוף שיר אחרון שנוגן באמפי- חמישה רבעים\שייגעצ דיסק אחרון שקניתי- צועקים על אהבה של סינרגיה דיסק נחשק- רומנטיקה עכשווית :) של Nשינה

../images/Emo79.gif

שיר מושמע- כמה כוכב- עברי לידר דיסק במערכת- אביב גפן 3 הדיסקמן הרוס. אין MP3 לא זוכרת איזה דיסקים קניתי. נחשק- בא לי לשמוע את חם על הירח על ברי סחרוף.

•GotHika•

New member
איאיאי!:)

שיר מושמע כרגע- תפוזים - יוני בלוך -] דיסק במערכת - יוני בלוך - אולי זה אני דיסק בדיסקמן - רשימת שיקלר - נמרוד והבודדים שיר אחרון שנוגן באמ פי - נמנמ אני יקבל אותו רק מחר :) דיסק אחרון שקניתים - נציל את היום - נמרוד שיקלר דיסק נחשק - מסיג גבול - דן תורן מה עם דיסק במחשב?! חוצפה! חח.סתמ בכל מקרה זה ניו יורק רפיח -]

elezrit

New member
חח.. בדקתי ואין לי מושג איך אלה הגי

עו לכל המקומות האלה אבל שי הי ה: שיר מושמע כרגע-השיר ששרת לה-עברי לידר דיסק במערכתריקוד ירח-גידי גוב.. אמא שלי... דיסק הדיסקמןמממ מדונה - music נראה לי.. אני כבר לא משתמשת בדיסקמן.. העתקתי את כל הדיסקים למחשב והעברתי לאם.פי... שיר אחרון שנוגן באמ פי אינטרקום... שמעתי לחברה..

אממממ..

שיר מושמע כרגע- מוקי- אלוהים דיסק במערכת- אין דיסק במערכת :) דיסק הדיסקמן - דיסק שצרבתי עם כל מיני ערבוביידה שיר אחרון שנוגן באמ פי - אממ!? דיסק אחרון שקניתים - של עברי לידר החדששש.. דיסק נחשק - בא לי על מוקי!!!!! :)

טולייצ

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo27.gif

שיר מושמע כרגע : מטרופולין - לישון בלי לחלום דיסק במערכת : nova [שבקו ושישץ מצאו]
דיסק בדיסקמן : כרגע אין שיר אחרון שנוגן באמ פי : שיר של מטרופולין דיסק אחרון שקניתים : יהלי סובול - סוס [
] דיסק נחשק : *נימרוד שיקלר - להציל את היום *נימרוד והבודדים - רשימת שיקלר *אביתר בנאי - עומד על נייר

בצה17

New member
שלי!! ../images/Emo13.gif

שיר מושמע כרגע- "גניבה" - היהודים דיסק במערכת - אינפקצהי "בכיף" דיסק הדיסקמן - שאני אמצא אותו אני אודיע לכם איזה דיסק יש בתוכו
שיר אחרון שנוגן באמ פי - קודם שיהיה לי...
דיסק אחרון שקניתם - אני דיי ענייה אני צורבת
דיסק נחשק - השלישי של שייגעצ!!(זה בטוח יהיה קנוי ועוד בהופעה, שיבוא ללהקה רווח גדול יותר
)

ziljian 1234

New member
אנייייי!!!

שיר מושמע כרגע-אלוף בלפשל דיסק במערכת:פלאסיבו -once more with feeling דיסק הדיסקמן משקאות חריפים!!! שיר אחרון שנוגן באמ פי מממממ....ניו יורק רפיח דיסק אחרון שקניתים פלאסיבו השם הנ"ל דיסק נחשק משקאות חריפים

למעלה