בדיקת מערכת

../images/Emo26.gif

שיר מושמע כרגע- Green Day - Holiday [מנה יומית, אובססיבית מידי!] דיסק במערכת- ממ שניה אני אלך לבדוק. שייגעצ - משקאות חריפים. דיסק בדיסקמן- הוא ריק. שיר אחרון שנוגן באמ פי- אין
דיסק אחרון שקניתים-לא קונה, צורבת... דיסק נחשק-משינה-רומנטיקה עתידנית[אם אני לא טועה בשם]

../images/Emo46.gif

תקני!(אני באמת חייב להכניס את הנאומים שלי לטאגלינס) לא אנאם פה כי יש כזה כל דף כמעט אבל תקני! למי שרוצה שיתוף לא האת המוח

dsol

New member
אוייש בן......

זה שאתה טחון (ונטחן) וכל שבוע קונה דיסקים ב 500 שקל לא אומר שכולם ככה ואם אתה נגד צריבות למה אתה צורב לאחרים ?!

דודי צודק

לי, בניגוד אליך, אין כסף לקנות דיסק כל שבוע. דיסקים הם הוצאה לא קטנה במיוחד, אני מעדיפה להוריד. לא יעזור בגרוש שאני אתחיל לקנות ולא להוריד, המצב ישאר אותו מצב. אל תזבל :/

סקוויד

New member
../images/Emo45.gif

למרות........... שלועזי אני אצרוב וישראלי..NEVER... רק אם כבר בטעות צרבו את זה

פרקשון

New member
בארץ בקושי מרוויחים כסף ממוזיקה

ותראי נגיד גרין דיי שאת אוהבת...מרוויחים המון אפשר להגיד לא יפריע להם שיצרבו אותם לישראלים כן

גם,

וגם עובדה שהמצב בישראל לא משו, והאמנים גרים בשכונות כמו פלורנטין וכאלה וצריך להעריך את המוזיקה שלהם, צריבה זו גניבה זה עבירה על החוק, אמנים יהיו מתוסכלים כשהם יראו שכבר לא קונים דיסקים ולא ירצו להוציא יותר דיסקים בגלל זה, קרה לאתניקס כמעט, קרה לעמיר בניון בגלל זה הוא פרש רוב הסיבות ועוד ועוד

Sheygets16

New member
ומה זה יעזור אם כולם יגידו

"מה זה יעזור שאני אקנה?" כל אחד שקונה, עוזר. בקיצר די לצרוב

פרקשון

New member
אז פעם בחודש אפשר...

זה לא עושה לך טוב להגיד "יש לי את הדיסק החדש של xyz מקורי!"?

Sheygets16

New member
../images/Emo45.gif

אני לא מכירה הרבה שכל חודש קונים דיסקים ב1000 שקל אבל דיסק אחד,שניים בחודש זאת בכלל לא הוצאה גדולה במיוחד כשהמחירים בריצפה [40 שקל לדיסק] במקרים נדירים זה עולה 50-60 :]

לא שאני בעד לצרוב כן

אבל הרווח הבאמת ממשי של האומנים בישראל זה ההופעות.. כי עליהם אנשים משלמים.

למעלה