בדיקת מערכת

את גרה בירושלים

יש שם התו השמיני, שכל דיסק ישראלי עולה 30 ש"ח, חדשים עולים גג 50, ואיפה הילד 70 חחח...ויש שם דיסקים נדירים מומלץ

כן אני יודעת...

רק אני לא יודעת איפה זה בדיוק נמצא... עידן - ממ ואח"כ כל מי שאני אומרת לו אומר לי "יא פראיירית יכלת לצרוב.." ממ הדיסק האחרון שקניתי היה של אוונסנס שעלה לי 90 :/

בן זה משעמם

שיר מושמע כרגע- staind-zoe jain דיסק במערכת - משפיל..המורדים 2!! קיבלתי אותו מתנה פעם..והוא מעלה שם אבק דיסק הדיסקמן - מי משתמש בדיסקמן..זה ישן שיר אחרון שנוגן באמ פי - אוהד חיטמן - תגידי לו דיסק אחרון שקניתם - עמית צח - בשמונה ליד הפסנתר [אל תשאלו] דיסק נחשק - האחיות פיק לייב [סתם, נראה לכם]

elezrit

New member
אני במקומך היתי תובעת את מי שנתן את

המתנה... בושה...

שמנים!!! ../images/Emo108.gif

שיר מושמע כרגע- המכשפות - נסיעה מהירה דיסק במערכת Franz Ferdinand דיסק הדיסקמן MP3 עם המון שירים שיר אחרון שנוגן באמ פי גורילז משו דיסק אחרון שקניתים Franz Fersinand דיסק נחשק אפרת גוש

אני ../images/Emo3.gif

שיר מושמע כרגע- The Cure - Just Like Heaven דיסק במערכת- אין דיסק הדיסקמן- אוסף שצרבתי שיר אחרון שנוגן באמ פי- אין לי דיסק אחרון שקניתים- או "לילות לבנים" של אביב גפן או The Red Hot Chili Peppers של נחשו מי
דיסק נחשק- לד זפלין- כולם ;[

dsol

New member
תוצאות בדיקה

שיר מושמע כרגע- אפשרת ג'וש - מה שקרה דיסק במערכת- זה לא אותו דבר - עברי לידר דיסק הדיסקמן- בעע מי משתמש בזה ?! שיר אחרון שנוגן באמ פי - לקחו לי אותו..... דיסק אחרון שקניתים- לא קניתי עוד דיסקים מאז העברי לידר ושייגעצ דיסק נחשק - אפשרת ג'וש, נובה (כמובן שצריך קודם שהוא יצא.....)

moshit1

New member
ממ אני-

שיר מושמע כרגע- סמי דיסק במערכת- שייגעצ ניו יורק רפיח דיסק הדיסקמן- נאמנות ותשוקה שיר אחרון שנוגן באמ פי- אממ לא שמעתי בו עדיין דיסק אחרון שקניתים-ממ לא זוכרת דיסק נחשק- בכיף

אני ../images/Emo13.gif

שיר מושמע כרגע- סוף לאהבה/ אביב גפן דיסק במערכת- שלושה. הכל או כלום-ברי סחרוף. שומקום- אביב גפן. לילות לבנים- אביב גפן. דיסק הדיסקמן- משקאות חריפים- שייגעצ. שיר אחרון שנוגן באמ פי- אין
דיסק אחרון שקניתים- ברי סחרוף הכל או כלום. דיסק נחשק- אביתר בנאי.

MarishA M

New member
שלי..

שיר מושמע כרגע- מיתר קרוע-דניאל סלומון דיסק במערכת--אין דיסק הדיסקמן--שייגעצ-משקאות חריפים שיר אחרון שנוגן באמ פי--אין אמ פי דיסק אחרון שקניתים--מארון 5 האקוסטי דיסק נחשק--פסקול ספיידרמן 2

למעלה