בדיקת מערכת

בדיקת מערכת../images/Emo11.gif

שיר מושמע
דיסק בדיסקמן
דיסק/ים במערכת
שיר אחרון שנוגן בנגן
שיר דבוק בראש
דיסק נחשק
דיסק אחרון שנקנה
הופעה אחרונה שהייתם בה
כמה דיסקים מקוריים יש ברשותכם(ספרו!@#$%^&*)?
מי הכי שקסי בעולם? יום טוב ושבת שלום

ס ט י י ק

New member
../images/Emo152.gif

שיר מושמע:אביב גפן-מרד הדמעות דיסק בדיסקמן אינפקציה-ככה מפנקים דיסק/ים במערכת:היהודים לייב שיר אחרון שנוגן בנגן:לא זוכרת שיר דבוק בראש:חום יולי אוגוסט דיסק נחשק:ברי סחרוף הכל או כלום
דיסק אחרון שנקנה:קספר האדום והיהודים פחד מוות[יום ראשון אני אקבל אותם תגידו לי להתחדש
] הופעה אחרונה שהייתם בה:די סתמו
מעיר הנוער לא הייתי. כמה דיסקים מקוריים יש ברשותכם(ספרו!@#$%^&*)?היית מת שאני אלך לספור.בסביבות ה50-60 מי הכי שקסי בעולם?אתה.

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifהי!בןבן בדיוק הייתי באתר שלכם..

שיר מושמע
Kelly Clarkson / Breakaway דיסק בדיסקמן
אחד שצרבתי לעצמי דיסק/ים במערכת
נירוונה ועוד שניים שאנ'לא זוכרת שיר אחרון שנוגן בנגן
הממ...נראלי מש'ו של Sum 41 שיר דבוק בראש
אהבה קטנה של שירי דיסק נחשק
הממממ. המ.המ.המ.המ.המ.המ.המ. חחח..סתם..אממ..לא'דעת דיסק אחרון שנקנה
פיטרוט הופעה אחרונה שהייתם בה
עיר הנוער נראלי.. [היהודים] כמה דיסקים מקוריים יש ברשותכם(ספרו!@#$%^&*)?
וואי באמת שאינלי כוח לספור..ישלי דיי הרבה אבל לא מעניינים..כאילו, אנסטסיה וכאלה.. כי זה ממש ממזמן, לפני שידעתי את נפלאות הצריבה
מעניינים ישלי את כל הדיסיקים של עברי, ת'דיסק של פיטר, באסטד, מממממ...לא זוכרת נו!
מי הכי שקסי בעולם?
המ, כרגע הוא
ג'רארד וואי..[My Chemical Romance] ציפיתם שאני אכתוב בןבן, הא? [אני מתעקשת לא לקרוא לך בנצי! ממוסחר מידי
%@^@&#%*#] אבל נו, גמהוא סקסי אבל זה צפוי מידי.

dsol

New member
מערכת...

שיר מושמע - מטרופולין - חזירים דיסק בדיסקמן -
דיסק/ים במערכת -
שיר אחרון שנוגן בנגן
שיר דבוק בראש - אפרת גוש - מועדון ריקודים דיסק נחשק - איריס פרחי - "תודה רבה לך הפחד" דיסק אחרון שנקנה - בלעע לא זוכר הופעה אחרונה שהייתם בה - מזמן... כמה דיסקים מקוריים יש ברשותכם(ספרו!@#$%^&*)? אממ הרבה ! אבל עזבו יד דברים מוזרים (כמו כל הדיסקים של שלמה ארצי וכל הדיסקים של יהורם גאון ועוד דברים מוזרים כאלו...נו של ההורים) שלי אין לי הרבה מקוריים אולי מקסימום 10 מי הכי שקסי בעולם? בנצי ! יום טוב ושבת שלום

שטיצה

New member
יש עוד קינלי? שורפות לי העיניים D:

שיר מושמע- רמי מואשם באחזקת סמים קלים - ג'ירפות דיסק בדיסקמן- משהו צרוב עם 200 שירים! דיסק/ים במערכת- עיוור בלב ים - ערן צור וכרמלה גרוס ואגנר שיר דבוק בראש- וואו - ג'ירפות דיסק נחשק- מתוק שחור - שילה פרבר דיסק אחרון שנקנה- זכיתי בעוד עותק של יום עדין, נחשב? הופעה אחרונה שהייתם בה- ניצנים :< כמה דיסקים מקוריים יש ברשותכם(ספרו!@#$%^&*)? 13! מי הכי שקסי בעולם? הדוגמנית של TNT/אדם ברודי/סופיה בוש

וואי שנים לא רשמתי פה

סורי שאני נעלמת שיר מושמע- Stone Temple Pilots - Plush דיסק בדיסקמן- פו פייטרז אוקסטי [דיסק מעולה] דיסק/ים במערכת- לא שמתי הרבה זמן במערכת... שיר אחרון שנוגן בנגן- אין לי MP3... שיר דבוק בראש- לאדעת חח לא זוכרת משהו דיסק נחשק- נממ נממ לאדעת :X דיסק אחרון שנקנה- בוטן מתוק בקרקס פיטר רוט פו פייטרס הופעה אחרונה שהייתם בה- היהודים- עשור כמה דיסקים מקוריים יש ברשותכם(ספרו!@#$%^&*)? 40+ כולל כל הדיסקים ששמעתי פעם מי הכי שקסי בעולם?- הומואים
חחח והכי שווה זה חיבוק הומואי גרר האולסטאר הראשונות שלי [הירוקות] השחורות האדומות

keeeren

New member
אעעעעעעע

המקס הזה בתמונה כזה יפה...
את יודעת שנולדנו באותו יום?

K i f

New member
אמא'לה! איך חרשת על האולסטאר! @_@

בעיקר על השחורות...

חחח כע

כי את השחורות ממש אהבתי ולא קנו לי אחרי כמה חודשים חדשות אחרי הרבה זמןןןןןןןןןן ואת האדומות קנו לי לא מזמן ומי שמכיר אותי יודע שיש לי חולשה ואובססיה לאולסטאר

K i f

New member
לא נראה לי שיש בפורום מישהו... שאין

לו את החולשה הזאת
כולנו כוכבים... נו אולסטאר... משחק מילים;[

K i f

New member
../images/Emo46.gif איך אפשר לא לשנוא?!?!?!?

נעליים כ"כ יפות ומושלמות!!! איך איך? ואמ... את שונאת את יובל כי הוא נועל אותן?

איך אפשר לשנוא?!?!?

הם כ"כ שקסיותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חח אבל מבאס אותי שרוני עלקסופרסטאר מדגמנת להם

למעלה