יא אני מתה לגור שם חח סתם לא בדיוק ביום רביעי הייתי בכיכר החתולות ובכיכר ציון ובבית הפתוח חעחע נפגשתי עם ידיד הומו שלי גרר היה מעולה מקומות מגניבים ובקשר לנעלים בואי לת"א- אלנבי, דיזנגוף, קינג ג'ורג' אולי תמצאי פה
שיר מושמע- בסוף תיבכו- היודים דיסק בדיסקמן- אביב גפן- ממנטו מורי דיסק/ים במערכת- המערכת לא עובדת שיר אחרון שנוגן בנגן- אמממ שיר דבוק בראש- עוד נגיעה- החברים של נטאשה דיסק נחשק- כ''כ הרבה ]: דיסק אחרון שנקנה- אביב גפן- זה רק אור הירח הופעה אחרונה שהייתם בה- ואוו...נראהלי העשור =\ כמה דיסקים מקוריים יש ברשותכם(ספרו!@#$%^&*)? אמממ בערך 47 מי הכי שקסי בעולם?:]
שיר מושמע- ג'קי- היהודים דיסק בדיסקמן- אהמ הדיסקמן בשביתה! דיסק/ים במערכת- אהמ אף אחד.. חחחח שיר אחרון שנוגן בנגן- וואי נראה לי זבל- פרח שיר דבוק בראש- באה אליכם - מירי מסיקה
דיסק נחשק- יוני בלוך.. זה לא ישתנה עד שאני אקנה!! דיסק אחרון שנקנה- זבל-הולדת התינוק הופעה אחרונה שהייתם בה- אהם זבל בבארבי יום שבת.. הופעת השקת האלבום!! אחת ההופעות הטובות שהייתי בהן.. כמה דיסקים מקוריים יש ברשותכם(ספרו!@#$%^&*)? חחחח אין הרבה ואני ממש לא מתכוונת לקום לספור..