בדיקת מערכת

K i f

New member
חח וגם אולסטאר! @-@

וגם לאדידס יש נעליים ממש טובות וגם ל-BK(של הבנים אני מתכוון, כמו שהיו לי והרסתי אותן...)

יא טחונההההההההה

אם הייתי טחונה הייתי קונה גם VANS אבל כל נעל שלהם עולה 400 שקל חוץ מהמשובצות השקסיות שעולות 200 וגם אותם אין לי :(

שלי עלו 300.

וקניתי עוד זוד באמסטרדם ב35 יורו. אבל אני צריכה לקנות חדשות, הגיע הזמן.

חחח השחורות מיוחדות

האדומות מדהימות גם יהיו מיוחדות ברגע שאני אראה את פיטרוט ואת מאור כהן... =]

יש לי אולסטאר כמו שלך

השחורות... ואני רוצה לקנות שרוכים.. ועוד זוג משובץ... אבל אין לי מושג מאיפה, בירושלים אין.

את ירושלמית?../images/Emo12.gif

יא אני מתה לגור שם חח סתם לא בדיוק ביום רביעי הייתי בכיכר החתולות ובכיכר ציון ובבית הפתוח חעחע נפגשתי עם ידיד הומו שלי גרר היה מעולה מקומות מגניבים ובקשר לנעלים בואי לת"א- אלנבי, דיזנגוף, קינג ג'ורג' אולי תמצאי פה

איכ. עיר מגעילה.

כיכר החתולות וגואה מלא בפרחות/ערסים. בעיר אין מקומות נורמליים להסתובב...

לא נכוןן

יש בכיכר ציון מלא פריקים וגם בכיכר החתולות אבל לכי לבית הפתוח יש שם הומואים, אני חושבת גרר

לא מלא

וגם אם יש, אני לא מכירה אף אחד
לא יודעת איפה זה הבית הפתוח, מה שכן, בגן העצמאות יש מלא הומואים.

moshit1

New member
../images/Emo11.gif

שיר מושמע- בסוף תיבכו- היודים דיסק בדיסקמן- אביב גפן- ממנטו מורי דיסק/ים במערכת- המערכת לא עובדת שיר אחרון שנוגן בנגן- אמממ שיר דבוק בראש- עוד נגיעה- החברים של נטאשה דיסק נחשק- כ''כ הרבה ]: דיסק אחרון שנקנה- אביב גפן- זה רק אור הירח הופעה אחרונה שהייתם בה- ואוו...נראהלי העשור =\ כמה דיסקים מקוריים יש ברשותכם(ספרו!@#$%^&*)? אמממ בערך 47 מי הכי שקסי בעולם?:]

keeeren

New member
מצטרפת...

שיר מושמע- ג'קי- היהודים דיסק בדיסקמן- אהמ הדיסקמן בשביתה! דיסק/ים במערכת- אהמ אף אחד.. חחחח שיר אחרון שנוגן בנגן- וואי נראה לי זבל- פרח שיר דבוק בראש- באה אליכם - מירי מסיקה
דיסק נחשק- יוני בלוך.. זה לא ישתנה עד שאני אקנה!! דיסק אחרון שנקנה- זבל-הולדת התינוק הופעה אחרונה שהייתם בה- אהם זבל בבארבי יום שבת.. הופעת השקת האלבום!! אחת ההופעות הטובות שהייתי בהן.. כמה דיסקים מקוריים יש ברשותכם(ספרו!@#$%^&*)? חחחח אין הרבה ואני ממש לא מתכוונת לקום לספור..
מי הכי שקסי בעולם? אתה.. ואחריך יובל

K i f

New member
האלבום יצא? ../images/Emo12.gif

מה המחיר שלו?????? אולי אקנה לי אותו יומיים-שלוש לפי הגיוס

למעלה