בדיקת מערכת

keeeren

New member
50 ש"ח

אבל אי אפשר להשיג אותו בכל מקום.. בתו השמיני אני יודעת שיש..

K i f

New member
וטאוורקורדס? צליל? משהו? @_@

אמא אמרה שהיא תתביא לי כסף בשבילו ובשביל שייגעצ השלישי(כשיצא) ^^ אמא מוציאה עלי כסף למותרות! לא להאמין! חחח והיית צריכה לראות את הפנים שלה כשהיא שמעה שיש להקה בשם "זבל" חחחחח

keeeren

New member
לא נראה לי שיש שם...

אין לי מושג.. אני קניתי בהופעה.. תחפש אתרים של דיסקים שאפשר להזמין מהם באינטרנט..

parapara16

New member
ייאייי חיכיתי לפינה הזו....

שיר מושמע wake me when september end-green day דיסק בדיסקמן אין דיסקמן יש אייפוד חדש דנדש!!! דיסק/ים במערכת דיסק צרוב הנבחרים של היהודים...ירח מלא חלק ב אביב גפן ונירוונה אנפלאגד... שיר אחרון שנוגן בנגן- יש אייפוד והיום קיבלתי אז עוד לא הספקתי להעלות את כל השירים יודיע בפינה הבאה..... שיר דבוק בראש- הרבה...אינקומפליט בקסטריט בויז אהבה קטנה שירי מימון אם רק תיתני לי של אלון דה לוקו (כל השירים שחורשים עליהם ב24) דיסק נחשק בוטן מתוק מקרקס הדיסק החדש! שאני לא ממש זוכרת את שמו עקב העייפות.... דיסק אחרון שנקנה כבר מזמן לא קניתי מי צריך לקנות שיש אימיול!!?!?!? הופעה אחרונה שהייתם בה- לא השתנה מאז הפעם האחרונה ששאלתם היהודים בגן העצמאות בירושלים..בעע...אבל בחודש הבא יש אינפקציה בצוללת הצהובה ייאאיי כמה דיסקים מקוריים יש ברשותכם(ספרו!@#$%^&*)? הרבה...אבל של בריטני וכאלה ...היחיד המקורי שהוא מהשנתיים האחרונות הוא לינקין פארק....לייב אין טקסס מי הכי שקסי בעולם? האייפוד החדש שלי!!! 30G צבעוני!! שקסי ביותר....אה וגם אתה בנצ'

•No¥a•

New member
...

שיר מושמע - לא'דעת מה השם שלו, אבל הוא מרדים
דיסק בדיסקמן -
דיסק/ים במערכת -
שיר אחרון שנוגן בנגן -
שיר דבוק בראש -
דיסק נחשק - שומקום-אביב גפן דיסק אחרון שנקנה - של איפהילד הופעה אחרונה שהייתם בה - לא זוכרת כמה דיסקים מקוריים יש ברשותכם(ספרו!@#$%^&*)? 35 [האא! אפילו ספרתי XD ] מי הכי שקסי בעולם? השלט שלי ><

Vampires desire

New member
טםטם

שיר מושמע - מרי לנצח - עברי לידר דיסק בדיסקמן- לאדעת דיסק/ים במערכת- מערכת מתה
שיר אחרון שנוגן בנגן אין נגן
שיר דבוק בראש מרי לנצח
דיסק נחשק לא קיים דיסק אחרון שנקנה - לא קניתי, אבל קנו לי
הופעה אחרונה שהייתם בה - אינפקציה ופיטרוט כמה דיסקים מקוריים יש ברשותכם(ספרו!@#$%^&*)?בערך 10 מי הכי שקסי בעולם?הופמן

טולייצ

New member
שוקו שוק

שיר מושמע : - דיסק בדיסקמן : מטרופולין דיסק/ים במערכת : - שיר אחרון שנוגן בנגן : מחר יהיה לי iPOD
שיר דבוק בראש : "ומי ישמע אותך צועק הצילו.." [אין לי מושג מי שר/ה אותו] דיסק נחשק : גראנדדי דיסק אחרון שנקנה : קולדפליי,שחר אבן צור הופעה אחרונה שהייתם בה : 13.9 - יהלי סובול
כמה דיסקים מקוריים יש ברשותכם : בפעם האחרונה שספרתי היו 16 מי הכי שקסי בעולם? אוו לה לה
יום טוב ושבת שלום

../images/Emo121.gifתתחדשי!

איזה iPod? לי יש מיני כסוף (מה"דור השני") 4 ג'יגה העונה לשם סבסטיאן
(ולא, הוא לא נאבד
)

טולייצ

New member
אני מניחה

שאבא שלי יקנה לי כמו שלך,כי אין בארץ יותר מתקדמים [הוא קונה לי בדיוטי פרי] כמה הוא עלה לך? לחברה שלי קנו בארה"ב אי פוד דור שלישי,אם אני זוכרת נכון - 30 ג'יגה,ואפשר לראות בו סרטים,ותמונות,והוא עלה 299$ זה כלום!!

לא נראה לי שזה איפוד

כי גם באיפוד הצבעוני אי אפשר לראות סרטים, אולי זה איריוור שהוא לדעתי יותר טוב... והדר צריך 30 גיגה בשביל 30 גיגה מוזיקה

K i f

New member
../images/Emo6.gif

"והדר צריך 30 גיגה בשביל 30 גיגה מוזיקה" גמני פעם שאלתי, מי הדפוק שצריך 30 ג'יגה שירים? לא מספיק 512 מגה? o_O כאילו... WTF? אפשר להחליף כל הזמן שירים... למה לשים כמה מאות(או אלפים? @_@)

../images/Emo121.gifדווקא יש בארץ יותר "מתקדמים"

אממ הוא עלה לי 200 דולר בלוס אנג'לס (217 אחרי מיסים, ולא זוכר כמה עלה לי דוק ואייסקין) והתבלבלת עם החברה שלך
כי אין דבר כזה דור שלישי בעל 30 ג'יגה או מסך צבעוני ובטח שלא אפשרות לראות סרטים (היום כבר אין דבר כזה דור שלישי... שכאפל מעדכנים גירסא/דגם הם מפסיקים לייצר את הקודם) ואם כבר אז הוא קנה לה אייפוד פוטו 30 ג'יגה (שגם אותו כבר הפסיקו לייצר כשהחליפו אותו ב20 ג'יגה צבעוני אבל לא משנה) שהוא באמת עלה עד לא מזמן 300 דולר בארה"ב.. אבל אי אפשר לראות בו סרטים

טולייצ

New member
אני מניחה שאתה לא מספיק מעודכן

אז אולי הוא לא מכונה "דור שלישי" אבל זה אייפוד לכל דבר,ואפשר לראות בו סרטים,ותמונות,והמסך שלו הוא יותר גדול.

../images/Emo121.gif"אייפוד לכל דבר" ../images/Emo35.gif

iPod זה שם של נגן מוסיקה מבית Apple.. זה לא כמו שתגידי "זה דיסקמן לכל דבר" .. את לא יכולה להגיד "אולי זה לא מכונה C5 אבל זה סיטרואן לכל דבר"..
הבנת את הנקודה שלי? אז או שלא כל התכונות שציינת קיימות במכשיר של חברתך, או ש(כמה מפתיע) זה פשוט נגן אחר, לא אייפוד

למעלה