מה ז'תומרת יכול? אתה לא אני?
D deddy New member 18/5/12 #110 ואו אולי אני באמת אתה ואולי בעצם כולנו בן אדם אחד באמת, אולי בעצם כל הפורום הזה הוא רק בן אדם עם פיצול אישיות חמור ביותר
ואו אולי אני באמת אתה ואולי בעצם כולנו בן אדם אחד באמת, אולי בעצם כל הפורום הזה הוא רק בן אדם עם פיצול אישיות חמור ביותר
D deathcaster New member 14/5/12 #32 מה זה ב"שימוש"? אפשר לחשוב שבתחום שלי כל חוקר/מדען/סטודנט מגיש כל שני וחמישי מאמרים לפרסום... 2 הסנריו שלך נחמדים, אבל יש סנריו שלישי... PNAS ו-PLOS תמיד נראו לי מילים דומות.. האמת? גם הצורה האלקטרונית של כתבי העת דומה. לא ברור לי מדוע נתקעת על זה, אני די בטוח שגם את יצא לך לטעות בטעות כזו מינורית בתחום עיסוקך.
מה זה ב"שימוש"? אפשר לחשוב שבתחום שלי כל חוקר/מדען/סטודנט מגיש כל שני וחמישי מאמרים לפרסום... 2 הסנריו שלך נחמדים, אבל יש סנריו שלישי... PNAS ו-PLOS תמיד נראו לי מילים דומות.. האמת? גם הצורה האלקטרונית של כתבי העת דומה. לא ברור לי מדוע נתקעת על זה, אני די בטוח שגם את יצא לך לטעות בטעות כזו מינורית בתחום עיסוקך.
C Cahill New member 14/5/12 #33 אבוי לי אם אני אטעה בטעות מינורית בתחומי לא מפרסם, אך בהחלט קורא ומן הסתם לא תקרא שוב לפני שתכתוב, אלא תסתמך על מה שכבר קראת וסיכמת לעצמך.
אבוי לי אם אני אטעה בטעות מינורית בתחומי לא מפרסם, אך בהחלט קורא ומן הסתם לא תקרא שוב לפני שתכתוב, אלא תסתמך על מה שכבר קראת וסיכמת לעצמך.
D deathcaster New member 14/5/12 #37 מה התחום שלך? כל אחד טועה, גם את לא מושלמת. זהו? נרגעת או שצריך להסביר לך שוב מדוע זו טעות מינורית חסרת חשיבות?
מה התחום שלך? כל אחד טועה, גם את לא מושלמת. זהו? נרגעת או שצריך להסביר לך שוב מדוע זו טעות מינורית חסרת חשיבות?
D deathcaster New member 14/5/12 #43 נראה לי קצת צביעות מצידך לזלזל בי אבל לא לחשוף את אופייך המושלם ואת עיסוקך המושלם ללא דופי. אבל זו זכותך. בכל מקרה, האם את מעוניינת בהסבר נוסף מדוע טעות זו הייתה מינורית ואינה מסכנת שום דבר ואף אחד?
נראה לי קצת צביעות מצידך לזלזל בי אבל לא לחשוף את אופייך המושלם ואת עיסוקך המושלם ללא דופי. אבל זו זכותך. בכל מקרה, האם את מעוניינת בהסבר נוסף מדוע טעות זו הייתה מינורית ואינה מסכנת שום דבר ואף אחד?
C Cahill New member 15/5/12 #49 מי אמר שיש לי אופי מושלם? אני פשוט מאוד צריכה להיות סופר זהירה בעבודתי, כל דבר מתעדת ואין לי את הפריבילגיה לטעות. אני מצד אחד מקנאה בך שיש לך את האופציה לטעות ומצד שני בעצם בחרתי במקצוע שלי בגלל האחריות הרבה. בכל מקרה, ממש לא מעניין אותי לשמוע למה טעית ומקווה שלא תעלב
מי אמר שיש לי אופי מושלם? אני פשוט מאוד צריכה להיות סופר זהירה בעבודתי, כל דבר מתעדת ואין לי את הפריבילגיה לטעות. אני מצד אחד מקנאה בך שיש לך את האופציה לטעות ומצד שני בעצם בחרתי במקצוע שלי בגלל האחריות הרבה. בכל מקרה, ממש לא מעניין אותי לשמוע למה טעית ומקווה שלא תעלב
D deathcaster New member 15/5/12 #50 תגובה אם לא מעניין אותך, מדוע את כזו טרחנית ובזבזת זמן על זה? אם לא לנסות לחרחר מריבה? לא טענתי שיש לך אופי מושלם, טענתי שאת לא מושלמת, וגם את עושה טעויות.
תגובה אם לא מעניין אותך, מדוע את כזו טרחנית ובזבזת זמן על זה? אם לא לנסות לחרחר מריבה? לא טענתי שיש לך אופי מושלם, טענתי שאת לא מושלמת, וגם את עושה טעויות.
D deathcaster New member 15/5/12 #58 אני לא היחיד שטוען שאת נסערת בכל הדיון הזה לא נראה לי שאת כה תמימה כפי שאת טוענת, אבל שיהיה.
ב ב ן ח ו ר י ן Member מנהל 12/5/12 #7 הקישור לא משהו- קישורים נוספים לידיעה Albert Einstein College of Medicine Nature
D dtsj New member 14/5/12 #15 נראה מבטיח רק שהוא בטח יעבור את כל הפרוצדורה ויכנס לשוק בהיקף נרחב רק עוד איזה 10 שנים. נו מילא
D dbn New member 14/5/12 #20 ומתרבים המקרים... הפסיקו לחסן בגלל שהיו בעיות בחיסון הקיים ולא בגלל שלא צריך לחסן