בד"כ אני לא כזו שויצרית, אבל אני

טאש

New member
בד"כ אני לא כזו שויצרית, אבל אני

חייבת חייבת לספר לכן: אתן בטח לא זוכרות, אבל אי שם כשהייתי עם בטן הריון מפוארת, מישהי שאלה כשאלת סקר בפורום הריון ולידה "מה הבגד שאתן הכי מתגעגעות אליו?" אז מאותה השאלה כל הזמן חשבתי על מכנסי הקורדרוי הכתומות שלי. מייד אחרי הלידה ניסיתי ללבוש אותן ללא הצלחה. כשהגעתי למשקל הלפני הריון שלי ניסיתי שוב ושוב - ללא הצלחה אפילו כשירדתי מתחת למשקל שלפני ההריון - התחת לא איפשר לי להכנס אליהן. והיום, סתם ניסיתי עכשיו שוב ,והופ, אני בפנים כבימים עברו. אני מה-זה מבסוטה. זהו סליחה על ההשווצה, אבל נורא רציתי לספר

shirka

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif, יפה מאוד../images/Emo70.gif

לא ממש מפתיע אותי, האמת לא דאגתי לך

dafgol

New member
כל הכבוד , קבלי ח"ח

הרבה מאיתנו מקנאות בך... ולמה לא להשוויץ ? חופשי להשוויץ....ובטח ובטח לספר...כאילו דהא.... זה המקום זה הזמן זה הרגע....כדברי המשורר....

lovely2

New member
גמני גמני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב לא עד הסוף...אבל עוד 2 קילו ואני סוגרת את הג'ינס
ובדיוק היום מדדתי! איזו תלפטיה ,טאשי!

dafdaf

New member
כל הכבוד לך יקירתי../images/Emo45.gifחזקי ואמצי../images/Emo70.gif

ואני רוצה לספר

שלא רק שלא ירדתי כמעט כלום מה 30 ק"ג שעליתי בהריון(טוב ירדתי קצת נשארו לי "רק" 10 עודפים) אלא שכל החופשת לידה שלי טחנתי וטחנתי.... היום ממש כעסתי על עצמי-כלום לא עולה עליי. ממחר דיאטה(באמת!!!)תחזיקו לי אצבעות!!!

אני טוחנת בלי הפסקה אבל אני עדיין

מניקה אז לא איכפת לי וחוץ מזה שאני מתכננת להכנס שוב להריון.

nush1

New member
גם אני ככה

בחופשת לידה רק עליתי במשקל היום אני נראית יותר שמנה מאשר נראיתי בהריון! עכשיו אחרי שחזרתי לעבודה, הפה קצת יותר סגור אבל החג הזה......

dafdaf

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד לך טאשי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

twiti

New member
מ'כפת לי גם להשוויץ ../images/Emo9.gif(טאש התחילה)

קניתי שלשום ג'ינס מידה 36 אני כבר שלושה קילו מתחת למשקל ההתחלתי של ההריון (איפהשהו מתחת ל-50) ומאמינה שהרב בזכות ההנקה. לפני ההריון הייתי מה"שומרות" והיום אני כמעט לא דופקת חשבון וכבר מכינה את עצמי לדיאטת כסאח ביום שאפסיק להניק. אבל... בהריון עליתי רק 9 קילו ו-4 שבועות לאחר הלידה חזרתי להתעמל.

talsh

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד!!

הלוואי עלי... ואני כל כך רוצה גם, רק שאין לי כח לדיאטה. טוב - ביום ראשון דיאטת כרוב.

lovely2

New member
טל,רק את זקוקה לדיאטה....../images/Emo6.gif

השתגעת??? את נראית נהדר!

talsh

New member
תודה ילטלי ../images/Emo24.gif

אבל אני עוד לא חזרתי למשקל של לפני הלידה ובטח לא ל"עוד פחות" ואפילו לא ממש מנסה להיכנס לכל מיני בגדים קטנים שכאלו

talsh

New member
אוי ../images/Emo12.gif התכוונתי ליטלי כמובן

מה שהעייפות הזו עושה לי...

למעלה