בד"כ אני לא כזו שויצרית, אבל אני

תיאוריית הכיוון

או ככל שמכוונים גבוה יותר מגיעים גבוה יותר...(במקרה שלי נמוך יותר משקלית אני מקווה) בתכלס אני אגיד תודה גם אם ארד 4 אבל בשביל לרדת 4 אני צריכה להחליט שאני יורדת 6. אם אני אקבע נגיד שאני יורדת החודש 4 אני עוד מסוגלת לעלות במקום לרדת. קצת מוזרה-אבל כזו אני

טאש

New member
חוצמיזה שתמרה צודקת, אם זה מעניין

מישהי - אני ממש ממש נגד דיאטות. כשעברתי לגור עם בעלולי (אז "חברי") עליתי 8-9 ק"ג תוך כמה חודשים!!! ניסיתי להיות בדיאטה ולא אצלחתי להוריד גרם. רק הייתי רעבה כל היום ולכן חשבתי על אוכל כל היום. מרגע שהתייאשתי והפסקתי עם הדיאטה התחלתי לרדת במשקל. הטריק הוא לשלב פעילות גופנית עם לאכול אוכל ולא שטויות, ורק כשרעבים. לא לאכול כשלא רעבים ולא לאכול אוכל משמין ולא מזין.

yaelli10

New member
הילה - רעיון מצוין

ולמרות זאת - אני לא מאמינה שאצליח !

nush1

New member
סחטייין עליך!

שיחקת אותה! זה אותם מכנסיים כתומים שלבשת במפגש הראשון באפרופו? זה שהייתי אמורה לזהות אותל בגללו במכון וייצמן??? כל הכבוד אחותי

טאש

New member
אה, לא. וואלה

ההן דווקא היו הראשונות שהצלחתי ללבוש אחרי הלידה. אח"כ הצלחתי לחרוך אותן לייד התנור
דווקא גם אותן אהבתי..... אבל הקורדרוי האלו שלבשתי אתמול - מאז הלידה הן ישבו לי בראש וצעקו "יש לך תחת שמן שמן שמן".....

טאש

New member
וואוו - יצא שירשור ענק. מאחלת לכל

מי שנשאר לה משקל עודף - לאבד אותו במהרה. לי אישית זה לא הספיק, כי אחרי שכבר ירדתי למשקל של לפני ההריון עדיין לקח זמן עד שגם התחת והירכיים חזרו לגודל סביר. מכירות את הבדיחה על הילד ששואל אדם זקן איך להגיע לאולם הקונצרטים והזקן עונה לו "practice practice practice"..... שבת שלום לכולן

ענתש

New member
כל הכבוד טאשי. למרות שלדעתי מהרגע

שילדת (וגם לפני זה אבל זה לא קשור) נראית
. ועיצה קטנה (לאמהות לא מניקות) - הרופאה הכללית שלי סיפרה לי שיש שתי תרופות שעוזרות מאד לרדת במשקל ואפשר לקבל להן מרשם אצל רופא המשפחה - אחת עובדת על המוח וחוסמת את התאבון, השניה עובדת על המעיים וחוסמת ספיגה של שומן - אפשר לבחור איזה רוצים. התרופות אינן תחליף לדיאטה מסודרת אבל הן עוזרות מאד (לי למשל זה מאד נחוץ כי גם אחרי שנה כמעט בשומרי משקל וגם אחרי שהוספתי פעילות גופנית פעמיים בשבוע וגם אחרי שאני אוכלת מסודר אני לא יורדת). אני בינתיים לא לוקחת כי אני מניקה. אמנם התרופות מותרות לשימוש בהנקה אבל למעשה לא נערך מחקר מקיף בנודע למעבר התרופה בחלב וההשפעות שלה אז החלטתי לא להסתכן עם זה עד שאסיים להניק.

למעלה