בד"כ אני לא כזו שויצרית, אבל אני

dafdaf

New member
משוגעת אחת, הלוואי עלי להראות כמוך

ובנוגע לדיאטת הכרוב - הזהרי, שמעתי זוועות עליה, היא ממש לא בריאה ואפילו מסוכנת ...

talsh

New member
באמת? טוב אז מחפשת המלצה

לדיאטה אחרת.. (זאת היחידה שיש לי) קדימה.. יש לי עד יום ראשון

כל הכבוד! אני עוד מעט לא אכנס לבגדי

ההריון שלי... אני משמינה ומשמינה מיום ליום! אפילו הרופאה שלי שלחה אותי לעשות בדיקות דם כי זה באמת כבר לא תקין.

לעומת טאש, אני רק משמינה....

כל ההריון שמרתי- ועליתי רק 5 ק"ג, בבריתה (10 ימים אחרי הלידה) הייתי כבר 3 ק"ג פחות ממה שהייתי לפני ההריון. אבל מאז- אני בבית בלי עבודה- ורק מעלה במשקל..... זה נורא מתסכל אותי.

yaelli10

New member
כנ"ל - סיפור עצוב../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ואני עוד בשלב של לאמר - מחר דיאטה. אבל נורא שמנתי.... לא אוהבת את זה. אבל אני מוצאת את עצמי זוללת. במיוחד בשעות הצהריים המוקדמות. אח"כ אני קצת מתנוענעת עם העגלה ואלה ושורפת קצת קלריות ואז מוסיפה.. כשנכנס עוד קצת לתלם ואני אחליט סופסוף להיות רבע שעה בלי בתי, אולי אני אצליח להזיז את התחת השמן שלי למכון כושר.... אגב הידעתן שיש פורום נורא לא פעיל שנקרא הרזייה אחרי לידה?

אור100

New member
משהו אחד אני לא מבינה

היא אמורה להיות תימניה לא? אז איפה התלתלים איפה? וזה שהיא כמו ציור לפוסטר כבר אמרתי נכון?

lovely2

New member
התכוונת אלי?../images/Emo9.gif

לא רואה פה עוד תימניות...
תלתלים אין וגם לא היו... מי זה ציור לפוסטר???? חחחחחחחחחחח

טוטי30

New member
../images/Emo6.gif היאח הידד! ברכותיי הירוקות ../images/Emo5.gif

מקנאה משו... הלוואי עליי
נתקעתי עם העודפים וכלום לא
עוזר מכנסי היעד שלי מעלים עובש
בארון כל הכבוד לך

swann

New member
הלואי עלי!!!

לא רק שהתחלתי את ההריון עם עודף של לפחות 7, עכשיו אני בטטה. שבוע וחצי אחרי הלידה כל המשקל שהעלתי (14) ירד. הייתי כ"כ שמחה שמיד התחלתי לאכול...
האמת, זללתי... וחשבתי שההנקה תסדר הכל, אבל אצלי זה לא עובד. אז העליתי 3 ועכשיו אני די תקועה. אני לא רוצה לעשות ממש דיאטה כי אני מניקה אבל אפילו "לשמור" זה קשה. מעולם לא היה לי ככה תיאבון. השאלה היא מה אני אלבש לחתונה של חברה שלי עוד פחות מחודש ??

גאיה100

New member
תשוויצי תשוויצי

אני משום מה בתהליכי התכווצות איטיייייייים
מתוך ה-20 ק"ג שעליתי נשארו 4 אבל בלי שום קשר האגן התרחב לו בסבבה בעסה כל הכבוד לך, בקרוב אצלנו

מתרגשת

New member
רק דברים טובים חמודה../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

איזה כיף, אני לא מצליחה להוריד את הק"ג המיותרים שיש עליי
גם אני מיום ראשון דיאטה.... זהו הוחלט
5 ק"ג יירדו לאלתר
וחוץ מזה שקצת התעמלות לא תזיק לי

קריאה נרגשת!!!

דיאטה קבוציתי לכל המאותגרות משקלית אחרי שקראתי את תגובות השרשור אני מזמינה את כל "הרזות פחות" להתחיל בדיאטה קבוצתית החל מיום ראשון(למה יום ראשון ולא מחר-ככה!!!). אני מתנדבת למצוא תפריט ואפשר לעדכן ברמה שבועית את מה שירד. אני קובעת לי יעד לחודש הקרוב-פחות 6 ק"ג. מי מצטרפת

תמרה*

New member
הלו הלו, תרגעי. 6 קילו בחודש???

זה ממש יעד מוגזם. הקצב הנורמלי לירידה במשקל הוא של חצי קילו עד קילו לשבוע (בהתחלה יותר ואח"כ פחות) בדיאטה צריך לאכול ולא להרעיב את עצמך לדעת. (ממני שהפנימה כנראה משהו משנים של דיאטות, בוגרת גאה של שומרי משקל, ושמנה לא קטנה בעצמה)

למעלה