בהמשך לדיון לגבי זוגות AA מלפני כמה ימים

בהמשך לדיון לגבי זוגות AA מלפני כמה ימים

דוגמא מאתמול קאש : אני עם AA עושה רייז 10 בכפתור (בלינדים 1-2) 5 משווים. (סוג השולחן...) פלופ 794 שני ספיידס. אני מהמר 20 אחרי עושה רייז ל70 השאר מקפלים אני קול. טרן J ספייד. הבחור מהמר 150. דילמה . אני משווה. ריבר 5 יהלום. הבחור (די עמוס בציפים ) מהמר בלי לחשוב 200. דילמה. שחקן אחר מבקש ממנו לראות הקלפים- הוא מציץ לחצי שניה וחצי מסווה פרצוף מתפעל משהו. מה אתם עושים? המשך יבוא

Shaycus

New member
נתחיל בכך

שאם אתה יושב בשולחן שעל רייז של 5 פעמים הבליינד יש לך חמישה אנשים שמשווים אז אין לך שום אפשרות לשים אף אחד על אף יד ספציפית.. כאילו איזה מין שולחן זה? יש שם גם אנשים שמשווים 5 פעמים בליינד עם 2 7 אוף סוט? בתכלס מאיך שתיארת את היד לא הייתי שם אותו על צבע, תתפלא אבל דווקא על 6 8 או על איזה סטרייט אחר מה שכן, יש לו יותר מזוג..

thecombina

New member
לא בטוח שיש לו יותר מזוג

רב הסיכויים שהוא מנצח את הזוג אס אבל בהרבה משחקי חובבים הרמה כל כך נמוכה שאנשים עפים עם טופ פייר. במשחק מול אנשים עם רמה סבירה הזוג אס לא שווה כלום בסיטואציה הזאת אבל למשל כשאני משחק עם החברים שלי יש מצב שאני משווה.באותה מידה היריב יכל לשחק ככה k'j

DJO

New member
איך KJ אם הוא עושה רירייז גדול בפלופ?

thecombina

New member
מכל בחינה הגיונית של היד

אתה אומר אין מצב כזה ומול רב השחקנים אתה גם צודק. אבל במשחק חברים[לפחות מול החברים שלי] כבר נתקלתי בידיים מוזרות יותר. אני רק ייתן לך דוגמה לרמה: אני עם זוג אס מעלה,אחד החברים עושה רירייז, אני מכניס אולאין והוא מייד משווה. הוא פותח 10,7 אופסוט כשאני שואל אותו איך הוא משווה עם יד כזאת הוא פשוט אומר "לא האמנתי לך,לך תדע מה ייצא בפלופ".

thecombina

New member
תראה איזה הפתעה

באמת היה לו רק זוג. אין מה לעשות צריך להתאים את המשחק לרמה של השחקנים.

DJO

New member
מה הקשר?

לתוצאה הסופית של היד אין כל קשר לניתוח שלה. ואם אתה מתעקש אז הוא היה על בלוף גמור שזו אפשרות יותר סבירה מ KJ שאתה אמרת. הנקודה המרכזית בסיפור הזה היא שאם ידיים מאוד חזקות בשולחנות כאלה צריכים לעשות רייזים הרבה יותר גדולים פריפלופ אחרת נכנסים למצבים מאוד גבוליים כמו שתואר כאן. כמו שאמרתי סטטיסטית נגד 5 אנשים אסים נשברים ברוב המקרים. זה נקרא להתאים את המשחק לרמה של השחקנים, ולא לעשות קאל לכל הימור ענק עם אוברפייר כי זה שולחן של בלפנים.

thecombina

New member
בדיוק כמו שאמרת

לתוצאה הסופית של היד אין כל קשר לניתוח שלה. זה לא שאני אשווה תמיד במצב כזה,תלוי מי השחקן ומה ההיסטוריה שלו ואם יש לי ריד עליו פשוט אני אומר שלא מפתיע אותי שזה היה בלוף מוחלט.kj זה סתם יד לדוגמה לבלוף שתפס משהו בסוף מה שמדרבן שחקנים כאלה להיות עוד יותר אגרסיביים.מה שמדהים זה שגם שאתה משווה להם בפלום ובטרן הם אפילו לא חושבים עם מה אתה משווה להם,הם פשוט מחליטים מראש שהם לא מאמינים לך וזורמים עם זה עד הסוף. וכמו שאמרת ואמרו פה אחרים הפתרון הכי טוב בשולחן כזה זה הימור גדול פריפלופ. מניסיוני במשחקי חברים ברמה נמוכה צריך להעלות בערך 4-5 ביג בליינד אם רוצים לבודד שחקן אחד או גג שתיים במקרה שמשחקים מעמדה מוקדמת.במקרה שמשחקים בעמדה מאוחרת וכבר יש כמה שחקנים בקופה צריך להעלות אפילו כפול מזה בשביל לגרום לרב האנשים לשחרר את היד.אחרי ששחקנים גרועים שמים כסף בקופה פריפלופ קשה להם יותר להפרד מהיד ולא משנה כמה היא מגוכחת.

DJO

New member
שמח שאנחנו מסכימים על הנקודה העיקרית :)

DJO

New member
הטעות הכי גדולה

היא לעלות בשולחן כזה רק 5 פעמים את הביג בליינד. זו לא יד ראשונה שלך, אתה אומר שאתה מכיר כבר את השולחן, יש לך יד חזקה, אתה רוצה להגן עליה. אני בשולחן דומה עושה רייז ל 20-25 ואז מקבל גג קאלר אחד או שניים שזה מי שאתה רוצה להתמודד איתם. נגד 5 אנשים סטטיסטית אתה לא תיהיה טוב עם אסים. כפי ששוחק, אני זורק להימור בטרן. אלא אם כן יש לך ריד על השחקן שהוא אגריסיבי בטירוף אתה כנראה לא טוב. בקלות הוא יכול להיות עם סט, זוגיים 7 9 או 9 נסיך, צבע, סטרייט.

20-25 רוב הסיכויים שאף אחד לא ישלם

ואז מה לקחתי-6 3 שקל עם זוג אס ? עם זוג אס בטווח ארוך אתה רוצה שיכנסו איתך כמה שיותר. גם אם תפסיד 2 מכל 3 ידיים, הרווח שיהיה לך גדול יותר מההפסד בפעמיים שהפסדת.

DJO

New member
לא מסכים

איזה כיף שאתה כותב הודעה ארוכה ואז זה לא נשלח בסוף.. לעניינו, במשחק מאוד אגריסיבי 1-2 שאני משחק בו רייז 5 כל השולחן עונה ולעומת זאת רייז 20-25 כרגיל נותן לך קלאר אחד או שניים. יכול להיות שבמשחק שלך זה רייז גדול מידי, אז אתה צריך למצוא את הרייז הנכון. בשום אופן אתה לא רוצה כל פעם שיש לך מפלצת לקבל 5 קאלרים. זה ממש לא נורא להרוויח לפעמים רק את הבליינדים עם אסים, עדיף מאשר להיות בקופה מול הרבה אנשים שאתה לא בטוח איפה אתה עומד, להתאהב ביד, להעמיד אחרים על בלופים ולהפסיד את הסטאק (סחתיין על הקופה ביד הספיציפית המדוברת אבל כמובן שאנחנו מדברים באופן כללי וכנראה שאלת כדי לקבל עצות..). את רוב הקופות הגדולות שלך עם מפלצות אתה תעשה נגד אנשים שיש להם יד חזקה פריפלופ (לפעמים כל הכסף אפילו יכנס אז) ואלה האנשים שכן ישוו לך רייז גבוה.

מסכים איתך לגבי AK QQ KK אז אתה באמת לא רוצה

הרבה בפלופ. עם AA ? אני לא בטוח שאתה לא רוצה שכולם יצטרפו לחגיגה...זה כמובן אם אתה יודע מתי לקפל אסים. אגב לגבי היד הספציפית, מספיק פעמים דגו אותי , זה הפוקר. אין אמת מוחלטת. .

DJO

New member
גם AA

גם עם AA אתה ממש לא רוצה יותר משני שחקנים איתך. כמו שאמרתי, עם 4 כבר רוב הסיכויים שתישבר. אין אמת מוחלטת והכל יכול לקרות, אבל יש אסטרטגיות מנצחות לטווח ארוך.

DJO

New member
:)

אני לומד המון כל הזמן אבל אני מאמין שאני בדרך הנכונה. דויל אמר שללמוד פוקר אפשר בעשר דקות, להתמחות בפוקר לוקח חיים שלמים. ניסיתי לייעץ לך ביד שהנחתי שהבאת אותה כדי לשמוע דעות לגביה, מן הסתם שזכותך לא להסכים עם מה שנאמר.

DJO

New member
לא מסכים

איזה כיף שאתה כותב הודעה ארוכה ואז זה לא נשלח בסוף.. לעניינו, במשחק מאוד אגריסיבי 1-2 שאני משחק בו רייז 5 כל השולחן עונה ולעומת זאת רייז 20-25 כרגיל נותן לך קלאר אחד או שניים. יכול להיות שבמשחק שלך זה רייז גדול מידי, אז אתה צריך למצוא את הרייז הנכון. בשום אופן אתה לא רוצה כל פעם שיש לך מפלצת לקבל 5 קאלרים. זה ממש לא נורא להרוויח לפעמים רק את הבליינדים עם אסים, עדיף מאשר להיות בקופה מול הרבה אנשים שאתה לא בטוח איפה אתה עומד, להתאהב ביד, להעמיד אחרים על בלופים ולהפסיד את הסטאק (סחתיין על הקופה ביד הספיציפית המדוברת אבל כמובן שאנחנו מדברים באופן כללי וכנראה שאלת כדי לקבל עצות..). את רוב הקופות הגדולות שלך עם מפלצות אתה תעשה נגד אנשים שיש להם יד חזקה פריפלופ (לפעמים כל הכסף אפילו יכנס אז) ואלה האנשים שכן ישוו לך רייז גבוה.

המשך - מיידית אחרי שהשחקן השלישי

סיים להציץ בקלפים עשיתי קול . הוא היה בבלוף אדיר עם Q5 ובריבר פגע ב5.... הוצאתי תחושת אנחה ענקית פשוט. היה לי ריד או תחושת בטן קשה להגדיר בדיוק , שאני במצב סביר להשוואה למרות שהיה קשה מאוד להשוות. הסימנים היו : רייז גדול מאוד שלו בטרן ביחס לקופה. רמז שני השחקן שהציץ בקלפים הסתכל חצי שניה ועשה חצי פרצוץ של "וואו". כאילו ניסה להסוות את זה שאין לו כלום אבל שלא יהיה מוחצן מדי ולכן זה היה פרצוף של חצי וואו. חוץ מזה אם היה זוגות היה מסתכל למשך יותר מחצי שניה.

FrecCo

Active member
זה למה אני שונא לשחק עם חברים

שמשחקים גרוע....זה לא פוקר, אין שום היגיון או עקביות בקריאות/התקפלויות שלהם

למעלה