בהמשך לדיון לגבי זוגות AA מלפני כמה ימים

DJO

New member
עוד באותו הקשר

קראתי לאחרונה בספר של CARO BOOK OF POKER TELLS שאם שחקן נותן לשחקן אחרת לראות את הקלפים שלו, לרוב הוא חזק, הוא מתגאה במה שיש לו. אם הוא על בלוף, פחות סביר שהוא יראה. כמובן שצריך להתייחס לדברים האלה בערבון מוגבל מאוד.

ראסטה2

New member
כמה טעויות ככה לא משחקים אסים!

הרייז פרי פלופ מצויין בפלופ היית חיייייייייבבבב לעשות לו רירייז!!! חייב!! אין פה תשלום! שני ספיידים וקלפים לרצףף 10 נסיך 8 10 ספייד. בטורן נסיך ספייד קלף הכי באסה שיכולת לקבל! אין פה תשלום!! איך אתה משלם? 3 ספיידים בשולחן ועוד קלף אחד מביא לך חיזוק של רצף או צבע!! ואתה משלם?! עם אסים?!!? הריבר כבר לא משנה לפי איך ששחקת! טעות ענקית!! ככה לא משחקים אסים! בפלופ אני הייתי כבר מכניס לו הכל אחרי אחרי הרירייז שלו! הוא לא ראה אותך עם הקלפים הנמוכים האלה כי עשית רייז 10 ביג בליינד פרי פלופ! חבל! הרסת אסים כולכך יפים!

ראסטה2

New member
זה לא משנה

שחקת בצורה לא נכונה.. נתת לו כל הזמן לקנות קלף במחיר שהוא קובע

א. המחיר שהוא קובע הוא יקר מאוד.

ב. אני לא יודע מי נותן למי לקנות ,ואכן הוא לא קנה כלום בלוף טהור. ג. לא פחדתי מצבע כי אם היה לו דרואו רוב הסיכויים שהיה עושה קול כי אני נתתי לו לקנות צבע בזול.

Harleydude

New member
כי אם השחקן שמולו יפעיל לרגע ת'שכל

הוא לא ייתן לו אקשן אלא אם כן עם טווח ידיים שמנצח זוג אחד (גם אם זה אסים) אז אפשר להאט רגע את צמיחת הקופה, לתת ליריב אופציה לחשוב שבלוף טוב בריבר, ולשלם את אותו סכום שהיית משלם על הימור בטרן שאולי היה מכניס אותך לחרא סיטואציה (צ'ק רייז) על לראות מה יש ליריב בריבר ולקבל גם כסף מהבלופים שלו (מה שלא היית מקבל עם הימור בטרן).

למעלה