בהמשך לזוועות הביגוד.....

דפי26

New member
בהמשך לזוועות הביגוד.....

הייתי רוצה לפתוח שרשור חדש שיהווה עזרה לי ולדומות לי (תכף תבינו במה מדובר)לצערי המידות הקיימות היום בחנויות מתאימות לברבי שבה שיחקתי שהייתי בת 6 .משום מה למעצבים של מידות גדולות (ולא ענקיות)יש כמה הנחות יסוד על השמנמנות:1.הן מתות על אוהלים. 2.חולצה באורך עד הברכיים זה הכי יפה 3.בדים עם פסים פרחים וכו זה שיא היופי 4.שמנות ישלמו 299 ש"ח בסוף עונה על טישירט חלקה. מכאן אתם מבינים שהמעצבים סביר להניח רזים אז למה השרשור בעצם?אני רוצה לדעם אם אתם מכירים חברות שמייצרות בגדים יפים לצעירות ובמידות גדולות.אני לשמחתי מצאתי את ג´מפ שמייצרים בגדים אופנתיים במידות גם לא קטנות. יאללה תרימו את הכפפה

שמופית

New member
איתך בצרה אחותי ../images/Emo45.gif

אני לא מצליחה למצוא חולצות במתאים לי או עונות כי כמו שאמרת - הם מייצרים אוהלים ענקיים, שאפילו אם מתאימים לי במידה, הרי האורך שלהם מדגדג לי ת´ברכיים
גם אני נכנסתי היום לג´אמפ ומצאתי חולצה נחמדה עם שרוולים וילוניים מתנפנפים. נכנסתי גם לחנות בשם OPEN Colletion שהצהירו שיש להם עד מידה 50, אבל זה או צמוד מדי או גרוזיני מדי (מאיפה יצרני המידות הגדולות מוצאים את הבדים האלה ???). הייתי גם בקרייזי ליין אבל כל מה שראיתי היה זקן מדי (טו מאצ´ פאייטים). למזלי, יש איזו מישהי שמייבאת בגדים מצרפת אצלנו, ואני מוצאת אצלה את רוב הבגדים שלי. מכנסיים בעיקר
אגב, יש פורום בשם "אופנה מלאה" והבנתי שגם שם יש מישהי שמייבאת בגדים למלאות.... לא זוכרת איך קוראים לה...

דפי26

New member
את קולטת?בגדים מיובאים!אף מעצב בארץ

לא הסתובב לאחרונה ברחוב?אני מכירה המון צעירות לא מידה 38.אני הכי מרחמת על בנות העשרה שמעל מידה 40 לא ימצאו כלום.פשוט פשע!

שמופית

New member
והאמת היא שנראה שהם דווקא

די משתדלים... יצא לי לראות את הקטלוג של עונות והוא נראה כמו זה של קסטרו, רק בגדול - אותם פרנזים, מגפי בוקרים וצעיפים ענקיים עד הרצפה. משום מה, עלי זה נראה מגוחך
כל החולצות עם ההדפסים ה"אתניים" רק מבליטות אותי יותר
והבד עצמו - לרוב הוא זול ולא עמיד בפני מכונת כביסה

תוכי

New member
טוב....גם אני

נמצאת בצרה של מידות 44-48 הגעתי אפילו ל- 50 אבל היום אני 44 (לאחר 14 קילו פחות) ממש קשה היום למצוא מידות של הבגדים היום אני קונה חולצות ליום יום בפוקס מידה 4 (היום כבר 3 ) בדר"כ מכנסיים באופן קולקשיין בפעם האחרונה קניתי בעונות במחירים אסטרונומים בסופו של דבר תמיד אני מוצאת אבל......אחרי המון חיפושים

שמופית

New member
גם אני קונה

4 בפוקס.... אבל חושבת פעמיים לפני כל קניה (כי בטוח אני אתקל בעוד מישהי עם אותה חולצה איפשהו). אגב, נזכרתי בשם של אופנה שאני מאוד מאוד אוהבת: Discreet אני חושבת שהם היו מוכרים פעם עם פוקס סוודרים מקסימים במידות גדולות. היום הם כבר לא איתם ויש להם מספר מועט של חנויות (אני יודעת על אחת בביאליק ר"ג). אין לי מושג איך הסחורה שלהם היום. לפעמים אני מוצאת איזו חולצה שלהם או סריג ולרוב מאוד אוהבת...

שמופית

New member
רחוק לי אבל אולי

שווה לברר שעות פתיחה... אני ממש אוהבת את הדברים שלהם

danonit

New member
אני איתך!

אני אמנם נמצאת על הגבול, יענו 42 במכנסיים אבל זה בא ביחד עם זה שאני גבוהה מאוד אז גם אם יש 42 ברוב החנויות זה בדרך כלל יושב עליי מצחיק... מכסה טפח ומגלה טפחיים. הבעיה שלי היא שאני כן אוהבת ללכת בבגדים אופנתיים וחתיכיים, לחשוף כתפיים ורגליים, ללבוש חולצות צמודות. אבל אפילו בג´אמפ הדברים הרבה פעמים מבוגרים מדיי ואני גם לא אוהבת את איכות התפירה שם. אז כמה טיפים למי שנמצאת במצב שלי: אני אוהבת את נאף-נאף, בשנה שעברה קניתי שם המון בגדים (יש שם 42 ממש טוב) אבל הקיץ הזה היה שם מאוד מאכזב (מוטיב הפרחה הלטינית - פיכס) אז ויתרתי. בלי קופר יש ג´ינסים לבנות במידות יחסית נדיבות (יש גם 34 - ז"א 44) לפעמים כדאי לקפוץ לחנויות המעצבים בדיזנגוף - אמנם חצאית תעלה בסביבות ה 300 במקום 200 אבל עדיף אחת טובה ב 300 במקום תיסכולים ב 200 - לא? יש כאן עוד שכמותי? אני רוצה לומר לכם שהייתי בקנדה וזה ממש תענוג, שם נקודת המוצא היא שבחורות הן קצת יותר גדולות מאשר מה שנראה למעצבים בארץ ומה זה נהנתי להכנס לתאי מדידה ולגלות שכל הדברים המגניבים שלקחתי גדולים
קניתי דברים שבארץ בחיים לא הייתי מוצאת - מעיל עור חתיכי, מכנסונים לים ועוד ועוד...

שמופית

New member
מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

בחו"ל המצב הוא הרבה יותר מעודד מהבחינה הזו. במיוחד אמריקה - ארץ האנשים הגדולים. והאמת היא שגם בחנויות באירופה כמו C&A אני מוצאת דברים נחמדים ביותר.. אגב, אני מסכימה גם שאיכות התפירה בחנויות כמו ג´אמפ היא די ירודה ולכן לוקח לי די הרבה זמן למצוא שם משהו שגם נראה סביר וגם יושב טוב וגם התפירה חזקה ומקצועית (יש לי בעיה עם זה מאחר ולמדתי עיצוב אופנה ואני קצת מבינה בתפירה...)

היום גם 42 זה מידות גדולות

כמי שעברה את מסכת היסורים של המידות הגדולות הפורמליות, אני מזדהה לחלוטין. הכסף שהוצאתי בעונות, מתאים לי וקרייזי ליין יכול היה לפרנס משפחה... והייתי אומללה מהעיצובים שלהם, שנראים או כמו אוהלים ועודפי בד מכוערים, או כמו הגדלה של דגמים "רגילים" בלי התחשבות בשוני בגוף... אבל משום מה האמנתי שאחרי כל הדיאטות, במידה 42 אגיע אל המנוחה והנחלה. אז זהו שלא - 42, לידיעתכן, היא כמעט מידה יותר בעייתית - כי החנויות למידות גדולות לא מחזיקות אותה, והחנויות למידות "נורמליות" מחזיקות משהו שנקרא 42 או לאר´ג, אבל נראה כאילו פשוט תפרו תווית על מידה נמוכה יותר, או כאילו מידה 42 זה רק מתיחה לאורך של 40... אין התחשבות בפולקע´ס הנדיבות, שצומחות גם לרוחב, לחזה (חולצות כפתורים כמעט ויצאו מהמלתחה שלי, ואני חולה עליהן), לזרועות... בקיצור, ניסיתי לקנות מכנסיים בכל מיני מקומות לפני שבוע, ויצאתי מבואסת. ממחר - חזרה לדיאטה... עוד 7 קילו וגמרנו ! ואז אולי גם יהיה לי משהו (חדש) ללבוש...

ayush

New member
מזדהה...../images/Emo3.gif

גם אני לתומי חשבתי שכשאגיע למידה 42 אגיע אל הנחלה....וטעיתי ! נורא קשה למצוא מכנסיים נורמליות במידה הזו.. אני בקיץ הנוכחי "גיליתי" את החצאית וכמעט שלא לבשתי מכנסיים. חצאיות דוקא מצאתי בשפע ברנואר, דן קסידי ובשינקין... הבעיה שהחורף מגיע... ושוב אין לי מה ללבוש ! אוףףףף!!! והילה, אולי יש לך איזה פטנט להורדת ה- 7 קילו ? אני בדיוק באותו מצב...

דפי26

New member
טוב אז עכשיו שהתייאשנו מהארץ

אני נוסעת בתחילת נובמבר לארה"ב אז יאללה כל מי שהיתה שם:טיפים איפה אני אקנה בגדים אופנתיים,לא יקרים ובמידות ראויות.?(אני לא נראית שמנה אלא גדולה יחסית אני צרה למטה אבל החזה הוא הבעיה הרצינית שלי ויש לי בעיה למצוא חולצות.מכנסיים זה פחות בעיה.אני רוצה חולצות לא בטן אבל גם לא טוניקות אלא נחמדות לעבודה.עם שמלות זה בכלל מצחיק כי הם צמודות לי בחזה ורפויות לגמרי באגן (זה בלי להתחשב בצמיג המותניים.))

היי דפי- עכשיו אני יכולה לענות לך

(אני מקווה שיכניסו אותי לפה, למרות שאני ממש לא נשואה). איפה בארה"ב? אני מאד אוהבת את הבגדים של בננה ריפבליק. ממש לא אוהלים וכו´ וגם בסוף עונה אפשר עדיין למצוא מידות 12 - 14 (=42-44) בחנויות. בגדים היגוניים, גזרות נחמדות וסולידי למדי. בכל חנות יש (בדר"כ בעומק החנות) את המדפים של הסייל. הסיילים מאד משמעותיים, בניגוד לארץ לא מורידים 15% אלא 50-60%. עכשיו, בכל חנות יש מלאי אחר, כי כל חנות היא נפרדת. לכן אני, נאמנה למחשבה הזו, נכנסתי לכל חנות שמצאתי ואכן גיליתי דברים אחרים בכל פעם. באופו כללי בארה"ב המידות קצת יותר גודות, או יותר נכון האנשים יותר גדולים. ומרבית הסיכויים שתמצאים בגדים במידה דיי בקלות. אני לא יכולה להתחייב על היופי, זה כבר עניין של טעם. אותו כנ"ל גם נעליים. מידה 9.5 (=41) זה ממש לא אטרקציה עבורם. בניו-יורק שני מקומות: לומנס וסנצ´רי 21. צריך לינבור בשתיהן. בסנצ´ורי לא נותנים למדוד בחנות, כך שאם את כמה ימים בNYC אז אל תשאירי את זה ליום האחרון אלא תתכנני כך שתוכלי לבוא להחליף או לקבל זיכוי. (עוד משהו בארה"ב- את באה עם המוצר והחשבונית את מקבלת זיכוי כספי, לא תלוש לקנות משהו אחר).

שמופית

New member
אמנם עברו כבר 6 שנים

מאז שהייתי באמקיקה, אבל יש חנות בשם ברלינגטון שזה מין כלבו ענק בן 3 או 4 קומות. הקומה העליונה זה מעילים מכל הסוגים והצבעים במחירים זולים
בשאר הקומות יש בגדים. צריך לחטט כדי למצוא משהו. יש גם רשת חנויות בשם ריינבאו שגם שם יש בגדים נחמדים וגם אקססוריס ופיצ´פקס חמודים. האמת, אני לא התלהבתי מהעיצובים האמריקאיים. לא מצאתי שם בגד שאמרתי עליו וואו... אבל שיהיה לך בצהלחה

fila

New member
ריינבו../images/Emo45.gif גם אני מצאתי

דברים יפים וקניתי המון - לחורף. יש שם גם דברים למידות גדולות ממש כמו של המידות הקטנות, כל מיני חולצות ובגדי ערב שרק אפשר לחלום עליהם במידה שלי..... אם את בניו יורק אז יש שתי חנויות שאני זוכרת ברח" דילנסי והשניה בשדרה ה-5 על 31 או משהו כזה..... אגב בארה"ב באמת יש מבחר הרבה יותר גדול למידות גדולות אבל זה עניין של טעם , אני לא ממש אהבתי את מה שמצאתי למידה שלי ובגלל זה כמו תמיד פיציתי את עצמי בנעליים

שמופית

New member
כן, הם בהחלט מעולים

למי שאוהבת קבוצות תמיכה. זה לא מתאים לכל אחת....

למעלה