בהמשך לזוועות הביגוד.....

אופה3

New member
אני ממליצה על גאמ´פ עודפים ועל גאמ´

גאמ´פ הרגיל, קניתי עכשיו מלא בגדים למידות גדולות של בערך 48-52, והם מהממים, בגלל העבודה החדשה הייתי צריכה לקנות, מכנסיים וחולצות אלגנטיות, והכל הכל ב 70 אחוז הנחה , מכנסים שעלו כמעט 289 ב 120 ש"ח, חבל על הזמן, יש בקניון שרונה בצומת רעננה, גאמ´פ עודפים וממש נחמד שם, ממליצה בכייף האופה

שמופית

New member
מזל טוב על העבודה החדשה !

פיספסתי או שלא סיפרת ? במה את מתחילה לעבוד ? שיהיה בהצלחה בכל מקרה !!!

fila

New member
נהדר שהצלחת למצוא עבודה חדשה

שיהיה לך בהצלחה! מה מצאת?

danaziv

New member
גם אני באותה סירה

סובלת מהחנויות בארץ. דווקא מאוד אהבתי לקנות ב"אריסטו שמט" ,אבל לצערי אני יודעת שהם סגרו ברוב המקומות ,מישהי יודעת אולי אם נשארו שרידים ואיפה? וגם אני בעד תמיכה פרומית לדיאטה,אני פשוט בדיכאון מזלילת החגים.

תמרה*

New member
חכו עוד חודשיים וחצי

ואני מצטפת לדיאטה קבוצתית. ועל זה יש לי להגיד עוד שני דברים: 1. שומאי משקל - היה לי מעולה שם, הגעתי למשקל כבוד ושמרתי מלאן זמן,ואז הם עברו לנקודות. מה זה החארטה הזה - מישהו יכול להסביר לי? 2. חייבת לצרף אזהרה ששמעתי לאחרונה - אייס ארומה (קפה ברד של "ארומה") עשוי על בסיס שמנת מתוקה. ערכו בנקודות של שומרי משקל בערך 13 נקודות שזה אומר אם הבנתי נכון בערך 1000 קלוריות. שומר נפשו ירחק...

Ronnie*

New member
אוי ואבוי...

ואני מכורה לאייס קפה, במיוחד לאייס ארומה הנפלא... עכשיו אני מבינה למה זה כל כך טעים

תמרה*

New member
מסתבר שאסור להתפתות לעסקאות

ברחוב... האמת - הבנתי מחברה דיאטנית שרק בארומה המצב כ"כ קטסטרופלי, ושברוב המקרים מדובר על הרבה קרח ולא מעט סוכר (מה שבד"כ מסתכם סביב 300 קלוריות לכוס גדולה). מסתבר שצריך לברר...

אתי@

New member
במחשבה שניה... זה לא יכול להיות

הרי בקופסאת שמנת אין 1000 קלוריות, ופה מדובר בשמנת עם קרח. נראה לי קצת מוגזם, למרות שאין לי ספק שזה עתיר קלוריות.

תמרה*

New member
ב- 100 מ"ל שמנת מתוקה

יש כ- 700 קלוריות ובכוס שלהם יש בערך חצי ליטר...

למעלה