בהמשך למה שכבר כתבתי כאן

מה שהכי מעניין

הוא שמבן אדם הזה את משוועת לאהבה. בן אדם נחות שאת כל כך שונאת שבא לך להרוג אותו.

יחסי שנאה אהבה

היחסים שאת מתארת הם לא יחסים בין בני זוג, אלא יחסים של אמא ובן, ולא סתם ילד אלא נער בגיל ההתבגרות שמורד באמא שלו, את מתארת מערכת יחסים שנמשכת 10 שנים, שאת מנסה להתחמם בצידו של גוש קרח, עשר שנים הם מספיק זמן בשביל להבין שמה שאת עושה לא מביא את התוצאה הנכונה. אפילו הגדלת לעשות בגדת בו, מתוך כוונה לטלטל את המערכת, נתפסת, ועדין הוא נשאר אדיש אליך, אפילו לא כועס או נעלב. מציעה לך לפנות ליעוץ כלכלי ולעורך דין כדי שתביני איפה את עומדת מבחינת ההלוואה שלקחת ומבחינת הבית, אני ממליצה לך יותר על טיפול אישי שיבהיר לך איך נכנסת לקשר עם איש שככל שהוא דוחה, קר ומתנכר אליך יותר כך את יותר רוצה ומשוועת לקרבתו. כי נדמה לי שלמרות שאת מעידה על עצמך שאת יפה, חכמה, עצמאית, וכל השאר את לא באמת אוהבת את עצמך ולא באמת מעריכה את עצמך, אחרת היית בורחת מהקשר הזה כבר מזמן. כתבת יחסי שנאה אהבה עם עצמך וגם איתו. עכשיו אחרי שכתבת תקראי את מה שכתבת ותנסי לכתוב שוב משהו יותר מאוזן שמראה גם מה החלק שלך בכל העניין. כי כתבת שכבר כמה חודשים אין ביניכם יחסי מין, אבל גם כמה חודשים את שוכבת עם משהו אחר, לא נראה לך שיש קשר בין הדברים?

עונה

יש ביננו יחסי מין פעם בחודש חודש וחצי, כבר תקופה של שנתיים, וזה קורה רק כי אני לוחצת על זה. את המאהב הכרתי רק לפני שלושה חודשים, אז ככה שאין קשר בין הדברים. אני פשוט הרגשתי שאני כבר מתפוצצת עם הלבד הזה והיה חסר לי אהבה וחיבוק של גבר. אני עובדת בלילות והוא נשאר הרבה לבד בבית, אבל זה רק כי אין מי שיפרנס! בבוקר אני לומדת מיד אחר כך הולכת לעבודה, וכבר נישבר לי מזה! הקניות, הנקיון הסידורים הכל עלי! אפילו את הגינה אני זאת שמטפחת . אני התחתנתי אתו כי היה לי רע בבית עם ההורים שהיו רבים ולא מסתדרים, וכמובן גם לא מתגרשים ואלו ה"ערכים" שהם הנחילו לי.

אם כך נפלת מהפח אל הפחת

"אני התחתנתי אתו כי היה לי רע בבית עם ההורים שהיו רבים ולא מסתדרים, וכמובן גם לא מתגרשים ואלו ה"ערכים" שהם הנחילו לי". יקירתי נפלת מהפח אל הפחת, התחתנת מהשיקולים הלא נכונים, ואת נשארת מכל השיקולים הלא נכונים. ההורים שלך את הטעויות שלהם עשו אין צורך לחזור על הטעות שלהם פעמיים, אלא החיים שלך ולא של ההורים שלך.

nowonder

New member
כתבתי לך שיר

הו אפרודיטה מה יהיה אפרודיטה? החיים קשים, אפרודיטה יש לה הכל, לאפרודיטה יש לה תואר באוניברסיטה ומיליון דולר במראה אבל אין לה אהבה. הו אפרודיטה מה יהיה אפרודיטה? אפרודיטה עצובה היא הולכת לישון בודדה, מתגעגעת ובוכה. את הכל היא כבר ניסתה, אבל הלכה האהבה. הו אפרודיטה מה יהיה אפרודיטה? אפרודיטה מסכנה חייה הפכו לשיר קינה אפרודיטה, אולי הגיעה זמנה לקחת אחריות על גורלה. ולהחליט אם הוא נורא ויש פה רק שינאה (ואז באמת שאין טעם בקינה) או שיש סיכוי לפתור את הבעיה ולהחזיר את הזוגיות כי עוד יש אהבה (ואז באמת שכדאי לזנוח את עמדת הקדושה המעונה) הו אפרודיטה מה יהיה אפרודיטה?

ועל זה כבר נאמר -

Don't Quit Your Day Job

פסטיבל שירים

גם לי יש שיר מנגינה לוליטה אפרודיטה את אשה יפה ויש לך פוטנציאל, זה גם קשור בשכל , וטמון גם בישבן, גם העיניים לא רעות, אם כי הן לא רואות אותך בכלל, חשבת שאם תתפסי את הנסיך ,תמיד יהיה לך קל, אפרודיטה את אשה יפה עם מוח של אמן , חשבת שיש לו שכל וגוף של דוגמן, כואב להשלים, אך הזמן שינה הכל, את הנסיך היפיפה החליף צפרדע גדול. אחרי עשור של נואשות, אותו הולכת שולל, קיווית שהאחר יסתום את הגולל, אך תקוותיך נתבדו, הזהו הגורל, לנסיך המוכפש לא אכפת בכלל. אז תעזבי אותך מיוונית, מאודיסאה בחלל, שום זאוס או הדס לא ימלאו את ההיכל, את הפער והבור רק בכוחך לסגור, אם רק תרצי פנימה לתור ולנבור, כי בתוכך טמון הכל, החום וגם הקור, ורק אז, אולי תצאי מהחושך אל האור.

../images/Emo62.gif אז אני מניחה שעכשיו את

אמורה להיות בשלב של לקבל שכל, כלומר בעקבות שינוי צורה של הרחבת הפרונט. אני מבינה שעשית עכשיו סיבוב הופעות עם השכל החדש על המאהב המזדמן
. אבל לא יודעת מה הלאה. כלומר, אולי את עדיין לא לגמרי משוכנעת שעמדת ביעד שהצבת לעצמך
<בעניין השכל וכל זה> אמת, גם אני לא, ולהבדיל מסופר נני, אני לא כל כך אופטימית

../images/Emo4.gif יתכן

שיש שתיים בול אותו דבר... ומי יודע, אולי יש אפילו יותר בכל אופן, הדבר היחיד שעדיין מחזיק אותך שם, כמו גם את 'ההיא', זה אך ורק האגו הפצוע. להתגרש ממנו יהיה הפסד טוטאלי של מערכה ארוכה בה את מנסה בכל הכוח להקיז ממנו דגימות ננומטריות של אהבה... נראה לי שאין לנו מה לדאוג לפרנסה, נפגש כאן בעוד רבעון עם אותו סיפור, לבכייה מחודשת.

גארוטה

New member
ממש ה- TYPECAST המושלם

של הקדושה המעונה המנופפת ומתהדרת בסבלה אבל לא תעשה דבר כדי לצאת מהמקום הזה. מעורר עצב גדול אבל גם תהייה מה גורם לאשה להישאר במקום שעושה לה רע, עם בנאדם שמעורר בך שנאה עד לרצון להרוג, עם תחושה מתמשכת של לבד בתוך מה שאמור להיות זוגיות, עם נסיונות נואשים לקבל איזשהו יחס,מעט אהבה, גם בדרכים לא מקובלות, ועדיין לא להפנים שזה פשוט נגמר, נגמר לך ובעיקר נגמר לו.

נונה17

New member
תפסיקי לספר לעצמך סיפורים

את לא עושה הכל כדי להציל את הנישואים שלך, את פשוט דוחה ודוחה את ההחלטה הבלתי נמנעת כי את מפחדת ועדיף לך להתבוסס בחרא הנוח והמוכר. ברגע שתכירי בזה יהיה לך קל יותר להמשיך הלאה ולקבל החלטה.

למעלה