בהמשך לקנאה, רק רציתי לומר שטעיתם..
לפני 3 שבועות פרסמתי כאן פוסט שסיפר לכם שבחורה שאיתה אני יוצא חודש, הלכה לארוחת ערב אצל ידיד בשעת ערב וסיפרה לי על זה.
סיפרתי לכם שזה גרם לי להלחץ , ולקנא מאוד, וקיבלתי המון תגובות נאצה, שאמרו שאני מדמיין , לחוץ, קונטרול פריק,קנאי, ועוד .
אמרתם לי שהיא רוצה לבדוק אותי,שיש גם ידידי נפש,שזה מקובל , סביר , וכו .
הקשר שלי עם הבחורה התחזק באופן קיצוני מאז,רגשית במיוחד,ואפילו נסענו לסופש שהיה פשוט מושלם בכל קנה מידה.
היא מתרגשת ממני , ומספרת לי שאני מושלם לה וכו ..
אבל, התברר לי , שצדקתי . צדקתי בחששות שלי באותו ערב, וכל הנאצות שקיבלתי כאן היו מוטעות .
שמתי לב עם הזמן שהבחורה מדברת עליו הרבה,ומספרת עליו המון, זה המשיך שבטיול שלנו היא נורא רצתה לחזור למקומות
שהיא היתה איתו בהם ,ובכלליות זוהרת שהיא מדברת עליו(ולא מסתירה) . המשכתי ללחוץ על עצמי שזה באמת כלום ,כי היא אמרה שהוא ״כמו משפחה״.
היום, החלטתי לפתוח את הפייסבוק שלו , ואחרי קצת חפירה ראיתי עשרות תמונות שלו איתה בתנוחות של חיבוק,נשיקה,טיולים ביחד בארץ,
ואפילו תגובות שלה כמו - ״מה אני אעשה שx לא רוצה אותי ״ .. (לי היא מספרת עליו כידיד נפש ומשפחה)
חיברתי את זה עם סיפור שלה על ״יזיז שהיה לה לפני שנה שהיא רצתה מאוד, והוא לא״, והבנתי לגמרי שמדובר בבן אדם הזה .
אחרי זה הבנתי למה היא קראה לי מותק לידו באותו ערב אצלו,כדי לגרום לו לקנא, ולמה הוא מזג לה אלכוהול כשהיא היתה אצלו..
החששות שלי באותו ערב כנראה לא היו סתם והגיעו מאינטואיציה חזקה, אבל זה כבר לא משנה . אני לא באמת יודע מה קרה שם.
למרות שהבחורה כל כולה איתי,רק מחייכת,מתרגשת ,וכו , תמיד השם שלו עולה כחבר נפש, ועכשיו שאני יודע שחבר נפש הוא בעצם
אהבה שלא התממשה לה, סקס,יזיזות, ועוד , אני מבין שכנראה יש לי בעיה, בעיקר כי הוא גר 5 דקות ממנה ומזמין אותה לא מעט פעמים
אליו הביתה ל״ארוחה״ ,מתקשר וכו. הוא רוצה לשמור אותה לידו לסקס,והיא בפנים כנראה עוד מחכה לו .
היא לא יודעת שראיתי את התמונות-אני לא בפייסבוק שלה כי סגרתי את שלי,והיא אמרה ״שעדיף שלא אפתח ואהיה חבר שלה כי זה יהיה מביך לה״
אני באמת לא יודע מה לעשות , איך לדבר על זה, אם לדבר על זה , כי לא נראה בשום אופן שאני אוכל לנתק אותה מזה, ויותר מכך ,מפחיד לי מאוד
שפשוט ברגע שהוא ירצה היא תעוף לשם מהר ,למרות שהיא אוהבת אותי.
אני מניח שזה מוטיב מוכר ,ויש לי הרגשה שאם אעלה את חששותיי,היא תתחיל להסתיר אותו (כי עד עכשיו זה לא הוסתר) ,ואני לא רוצה .
לא יודע איך לפעול , אבל משהו בי נשבר שראיתי את התמונות האלו, כי הבנתי למה היא מתרגשת ומדברת עליו.
לכאורה היא נותנת לי להרגיש שהיא כל כולה איתי ,והכל באמת מושלם ,אבל , האדם הזה מרחף מעל הסיפור שלנו .
לא יודע אם אקבל שוב נאצות ותקיפות אבל רק רציתי לספר למישהו זר ..