בהמשך לקנאה, רק רציתי לומר שטעיתם..

NSObject

New member
תודה על התגובה

אתה צודק, ואין לי תשובה על ה״סומך או לא״ , משתי סיבות :
1. אני מכיר אותה חודש וחצי . קשה לדעת ככה,אם כי היא נראית כנה מאוד .
2.יש לי בעיות קשות עם עצמי בגלל מקרים בעבר(האמן לי,לא קל לפתור אותן,המנגנון הגנה הזה חזק כמו אבולוציה )
כל מקרה, עזרת לי מאוד לחשוב על זה (אגב, אין דבר כזה רגש לאדם ממין אחר שהוא לא רגש רומנטי??)

סתםאחד20

New member
חודש וחצי?

זה לא מספיק כדי שהיא תגיד בעצמה או שתכיר בעצמך את החסרונות והבעיות שלה באמת כדי לדעת אם היא כנה איתך.
כבר לפני הרבה שנים לרשימה כזאת של גברים שהיא לא ממש מכירה אבל עדיין מדברת או יכולה ליצור איתם תקשורת בלחיצת כפתור בחורות קוראות: "רשימת הפוטנציאלים" (לקשר רציני או מין זה תלוי ברצון הבחורה). אתה מכיר את עצמך יותר מחודש וחצי,
יש לך בעיות מהעבר שיתכן שכמוה אתה מיישם גם בקשרים חדשים עם אנשים שלא קשור לעברך. ויש לך גם אינטואיציה, לא המצאת את הבן אדם הזה, לא המצאת את זה שהיא התפשרה על קשר מיני בגלל רגש חד צדדי, לא המצאת את זה שהיא מקשקשת עם גברים
מאתרי הכרויות. אתה מכיר אותה חודש וחצי, תשאל את עצמך מה קורה פה? משעמם לה? אין לה חברי אמת? יש לה זמן לכל הגברים והדברים האלו מהצד בנוסף אליך, עבודה לימודים משפחה וחברים וכו'? או שהיא ממש חיה על זה כדלק לבטחון עצמי? אולי זאת הבעיה שלה לשחרר? יזיזים לשעבר וגברים מהרשת הם לא ידידי אמת, הם עופות אוכלי נבלות מסביב לבן אדם שהולך במדבר.
כשבחורה רוצה לדבר על רגשות היא צריכה לדבר עם אישה.

sweetdreams

New member
כמה קשקשנות בפוסט אחד..

A לוןA

New member
לא ממש הבנתי את השאלה

אם אתה שואל האם יכול להיות רגש לאדם ממין אחר שהוא לא רגש רומנטי- אז כן. יכול להיות. יש הרבה סוגים של אהבה, וגם לך יש נשים בחייך שאתה לא אוהב בצורה רומנטית.
לגברים קצת יותר קשה לדמיין את זה, כי אצלנו בד"כ רגש מעורב (אם המועמדת בגיל/סטטוס הנכון) גם באיזשהו ניצוץ מיני כזה או אחר- אבל אצל נשים המנגנון הזה טיפה יותר מורכב והן לגמרי יכולות לעשות את ההפרדה.
&nbsp
מאמין לך שאתה פגוע, וכמו שאומרים- הנכווה ברותחין נזהר בצוננין (או בעברית מודרנית- מי שניכווה ממרק יעשה פוו גם על יוגורט)- אבל אתה חייב לנסות ולראות איפה המציאות בעניין ואיפה הפגיעה שלך מדברת, ולדעתי- לנסות לשתך אותה בזה.
כדאי לך לקרוא את הפוסט הקצרצר הזה מהבלוג שלי
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=1662590&skip=1
&nbsp
אתה נשמע כמו אחלה בחור- אל תיתן למי שפגעה בך לפגוע בך שוב ע"י מה שהיא שרטה בך.

NSObject

New member
האמת שדיברנו...ודיברנו הרבה..

ומשהו בתוכי קצת נרגע .
אז נכון שמדובר בבחור שראיתי תמונות שלה איתו מחובקת בתנוחה שנראית קצת זוגית בטיולים לפני שנתיים,אבל יש לו תמונות כאלו עם אחרות,והיא לא יודעת שראיתי.

קודם כל, פתחנו את הנושא שלו לגמרי, והיא אמרה(נשמע שממש לא שיקרה) שמעולם לא היה להם שום מגע מיני או קרוב אליו .
היא סיפרה שהיא אפילו ישנה אצלו פעם על מזרון ולא היה שום דבר ביניהם ואפילו לא קטן .
לרגע מסוים היא אמרה עם חיוך ״נראה לך שאני אמשך לx ? אם תראה אותו תבין שלא״ , בהמשך אמרה שלגבי ארוחת ערב אצל ידיד לדעתה
זה לגיטימי גם אצלי וגם אצלה לעשות את זה ,ושהסיבה שהוא רצה אותה לבד זה כדי לספר לה על אקסית שלו.
ואז העלנו אפשרות ללכת לסרט עם ידיד, והיא שאלה ״מה אם אני אלך עם x לסרט? זה סביר? ״ , ומיד אחרי זה אמרה ״טוב אין סיכוי שאלך איתו לסרט״
היא אמרה שהיא מספרת לו עלי, ושהוא שואל איך מתקדם איתנו,ושכביכול זו ידידות בלבד ,והם מספרים אחד לשנייה על בנות זוג.
באופן כללי היא תיארה אותו כידיד נפש של 7 שנים , ונראה בכללי שהיא רוצה מכל הידידים לשמור רק אותו כידיד שלה, אבל היא אמרה שפעם הבאה
״היא תשאל אותי לגבי זה ,כדי לוודא שאני לא מרגיש לא טוב עם זה ״ . כאילו חשוב לה מה דעתי, אבל חשוב לה לשמור אותו, משום מה .

בעיקרון אמור להיות טיול יום שבו הבחור נמצא ,ואני מגיע איתה ביחד(היא אמרה שהיא תלך רק אם אגיע) , אני חושב שאראה שם את האינטראקציה ואדע
יותר . אעדכן כאן .

באופן כללי, יש בינינו משהו באמת , באמת, באמת מיוחד . לי ולה לא היה עוד דבר כזה .

למעלה