בואה קונסטרקטור...
אני רוצה לגדל עוד נחש,אם טכאשר אני יביא אותו זה יהיה בעוד חצי שנה שיצאו נחשים חדשים על אוויר העולם
.הקיצר אני רוצה משהו קצת יותר גדול מהקינג שלי,למרות שסבבה איתו. אני רוצה נחש שאתה שיהיה אפשר להחזיק אותו ולהרגיש נחש אבל שלא יהיה גדול מידיי כמו פיתון בורמזי. אני גם רוצה נחש יפה. נדלקתי על בואה קונסטרקטור (אני מקווה שלא עשיתי יותר מידיי שגיאות בהגיית המילה) מה שמטריד אותי זה לאיזה גודל הם גודלים.דיברתי אם סטלה,ולמרות שאין לה השנה בואות,היא אמרה לי שהיא יכולה להביא לי וזה נחש שמגיע ל 3-4 מטר ונחש כזה של 3 מטר לא מוציאים לבד כי זה מסוכן כי הם הרבה יותר חזקים מבורמזי למשל.בקיצר מה אתם אומרים,בהתחשב בדרישות שציינתי למעלה איזה נחש יתאים לי? אוליי פיתון דם,אבל אני לא יודע עליו כלום.. אשמח אם תתנו לי עד אופציות. וגם דיברתי איתה על מתכדר אבל היא אמרה לי שלא כדי לי כי הם יכולים לעשות בעיות בהאכלה,גם בנחשים מהשבי.מה אתם אומרים? אני לא רוצה נחשים ממשפחת הזעמניים כמו קינג כרכן מילקים למינהם וכו.. אה ואני נדלקתי על הבואה כי הוצאתי נחשה בואה של סטלה,היא הייתה יפיפיה ורגועה,היא הייתה 120 אוליי קצת יותר. ד.א הקינג שלי נתן נשל והוא כבר בגודל של 48 ס"מ .
אני רוצה לגדל עוד נחש,אם טכאשר אני יביא אותו זה יהיה בעוד חצי שנה שיצאו נחשים חדשים על אוויר העולם