בואה קונסטרקטור...

• פותח הנושא obb
  • פורסם בתאריך

obb

New member
סבבה...

אז אני מניח שאבנה 130 על 60 על 60. גג.אני אעשה מדף. השאלה היא מאיזה חומרים להשתמש? פרספקט,עץ,זכוכית? דלתות על צירים,הזזה? מה אני צריך לשקול לפני שאני מכין טרריום לבואה? לדוגמא לקינג שלי בניתי טרריום פצצה מגוף זכוכית ופתח עליון מדלת צירים שסכגורה הרמטית.לבואה אני לא יעשה דלת עליונה מסיבות ברורות. מה עוד? תאורה חשובה? מצע,זה באסה להחליף 130 על 60 של נייר.. מה לגבי חימום? איזה טמפ' צריכה להיות אצל בואה? לחות.. אין אני מגיע לאחוז לחות טובה? איך בד"כ מחממים טרריום גדול כזה? זה לא מעשי לשים פלטת חימום מבוססת על מים כמו ב 60 של הקינג.. עד איזה אורך הבואה תאכל עכברים? ומה היא אוכלת שהיא עוד קטנה? יש למישהו תמונות של טרריומים קנויים ותוצרת עצמית להראות לי,קישורים? כי אני אקח דוגמא.. ואני עוד צריך לעלות תמונות של הטרריום של הקינג ושלי אם הנחש... תודה מראש.

naja

New member
לגבי הטרריום.

לבואה בגודל הסופי כדאי טרריום של 150 על 60 לפחות. חומרים-אני מעדיף זכוכית כי קל לנקות ולחטא. דלתות-חייבות להיות חזקות מאוד, אולי כדאי להשתמש במסגרות אלומיניום. רצוי שיהיו פיתחי איוורור בצדדים אם הדלת למעלה. תאורה-רגילה. מצע-אני משתמש בדשא סינטטי ותחתיו עיתונים. חימום-24צד קר 30 צד חם.אפשר להגיע לזה עם כבל חזק. עכברים היא תאכל עד מתי שתתן לה. בערך באורך של מטר ועשרים זה כבר לא כלכלי.... טרריומים-חפש בקישורים יש אחלה אתר.

obb

New member
יש לך תמונה של טרריום שבו אתה מגדל?

את הבואות הבוגרות שלך?

naja

New member
אין לי תמונה טובה אבל..

זה אקזוטיקה(כמו אלו עם הדלתות שנמכרים בחנויות) במידות 200 על 90 על 80(גובה)

obb

New member
תפרסם את התמונה אחי

תפרסם את התמונה אחי ואני נראה לי מחר הולך לשטילר... אז תכין את הבואה שלי

למעלה