בואה קונסטרקטור...

• פותח הנושא obb
  • פורסם בתאריך
לא ראיתי...

אני לא ראיתי בואה באורך הזה אבל אני מאמין שיש כאלו,אצל יונתן החזקתי בואה אני משאר באורך 270 ס"מ(בטח יונתן יוכל להגיד במדויק מה האורך שלה).

obb

New member
או קיי ../images/Emo13.gif

עכשיו הבנתי,יש בואה קונסטרקטור שזה האדום זנב האמיתי ויש קונסטרקטור אימפרטור שזה סוג של קונסטרקטור שהוא קטן יותר.עכשיו,מה ההבדלים בין השתיים,במראה ודרישות? איך נראה כל אחגד מהם?

o r i 6 6 6

New member
אם תואיל בטובך

להתיחס לקישור שנתתי לך יש שם תמונות של שני המינים בכל איזור תפוצה. אם זה קשה לך, ואתה לא מבין אנגלית אני אסביר כנס לקישור שנתנו לך ותראה בצד משבצות אפורות. השתיים העליונות לא רלונטיות. השתיים שאחריהם מתיחסות לאימפרטור ולאדומת זנב. העליונה מביניהם על אדומת זנב. אחרי שתיכנס לאחד הסוגים תראה בראש העמוד משבצות אפורות, אלה איזורי התפוצה של הבואה ובכל אחד מהם היא נראית קצת שונה. כנס לכלכ אחד מהם ותראה תמונות של הסוג באיזור מסוים. ויש לי גם שאלה-בן כמה אתה? אתה יודע אנגלית?(לא בזלזול, אני רציני) אני ממליץ לך להתיחס קצת להודעות שעונים לך כי אני חושב שאני וnaja סיפקנו לך מספיק תמונות. הדרישות לגידול זהות, חוץ מבחינת גודל הטרריום. אני ממליץ לך לקנות אימפרטור, שזה יותר קטן ואם תיקח זכר הוא יכול להיכנס בטררים שלך לפי דעתי.(120X60X50)

woma

New member
אורי... אתה ממליץ לו על אימפרטור?

בארץ הוא יכול כרגע להשיג רק אימפרטור למיטב ידיעתי. אין סכנה שיתקל ב קונסטריקטור קונסטריקטור.

בארץ יש מספר נחשים מהמין

בואה קונסטריקטור קונסטריקטור. הנחשים האלו הגיעו לארץ בשנים האחרונות אומנם הם לא רבים אך ישנם.

obb

New member
סבבה אנשים...

תודה רבה על העזרה.אני בהחלט העיין במידע שמופיע באתר בעיון רב. עכשיו נשאר לי להחליט מאיפה אני קונה.ונראה לי שיונתן זה אפשרות טובה מאוד.השאלה היא (יונתן,אליך) היא האם אתה מוכר איפרטור? נחש שיגדל ללא יותר מ 220 ס"מ?

obb

New member
ונניח שאני לא יקנה אצלך...

איך אני מזהה נחש שנולד בשבי ולא "נקטף" מהטבע? כי אני מכיר בן אדם שפותח חנות זוחלים בביאליק שהיא כרגע בבניה.שבוע הבא מגיעים אליו 300 נחשים מכל העולם.חוץ מזה הוא מגדל גם בבית. אני חושב גם לקנות אצלו אבל איך אני ידע שזה נחש מהשבי ושהוא בריא 100 אחוז כמו הנחש שהבאתי מסטלה. או שאין ביטחון ועדיף לקנות אצל מישהו שאני יודע 100 אחוז שהוא אמין?

הרבה פעמים קשה לזהות נחשים מהטבע

אם הם מגיעים מחוות גידול או שהיו הרבה זמן בשבי ואין להם צלקות ויש להם משקל טוב. הדבר הכי חשוב כשהולכים לקנות משהו ובמיוחד זוחלים זה לקנות ממוכר אמין ולא אחד כזה שיש לך ספקות לגבי המידע שאותו הוא מספק. אם אתה לא סומך על המוכר לפני הקניה הסיכוי שתתקל בבעיה ולא תקבל עזרה מהמוכר הוא גדול, ובתור מגדל מתחיל כדאי לך מאוד לדעת שיש לך נחש שהגיע מבית טוב. לסיכום אל תמהר לקנות נחש שמוצא חן בעינך אם אינך בטוח לגבי אמינות המוכר.

חשוב לי להבהיר שלא אני ולא אף אחד

רשאים למכור על גבי הפורום. מכירות יכולות להתבצע דרך מערכת המסרים,אי מייל או לוח המכירות של הפורום. איננו רוצים לראות את הפורום הופך ללוח מכירות אחד גדול.

obb

New member
סבבה ,תודה...

זפזפתי באתר על הבואות וראיתי אותו דבר כמו שראיתי בעולם החי והחזקתי אותה.לפי האתר זה בואה קונסטרקטור איפרטור מקולמביאה.זנב אם כתמים אדומים יפים וצבע כללי בהיר.הנחש היפה ביותר לדעתי מכל מה שרואים שם.עכשיו בארץ זה שגרתי הזן הזה או שבמקרה נתקתלתי בו בחנות עולם החי? אני לא סגור שזה היה זה אבל נראה מאוד דומה ולכן אני מסיק שזה זה. בקיצור אני יוכל למצוא כזה נחש? וד.א אני מתחיל בקרוב את בניית הטרריום שיהיה 130 אורך על 50 עומק על 60 גובה.

obb

New member
????

מה אתם אומרים לגבי מה שרשמתי על איפרטור בהיר שנראה כאילו הוא שיך ללת מין מקולומביה?

naja

New member
אתה צודק.

הבואות קונסטריקטור שנמכרות בארץ שיכות לאוכלוסיה הקולומביאנית. לא כולן יפות כמו שריאת באתר אבל יש כאלה לא רעות בכלל. אפשר להשיג כאלה אצל היבואנים, כשמגיעים משלוחים(לא מומלץ) או שהם קונים ממגדלים, או מהמגדלים עצמם. ההשרצות יתחילו ממש בקרוב.

obb

New member
חברה,עלו עוד כמה אופציות...

דיברתי אם דרור שטילר.הוא אמר שבואה יכולה להגיע ל3.5 מטר בכיף.ושסיפרתי לו מה שאמרו לי פה הוא אמר לי לבוא אליו שבוע הבא לצלם בואה מהאוסף שלו של 3 מטר. הוא הציע לי פיין סנייק.שאמרתי לו שאני רוצה בואה הוא אמר שאני יקח בחשבון שנחש של 2.5 מטר בואה יכול להתקיף וזה לא נחש כמו הקינג שאני מחזיק אותו ומשחק במחשב. אח שלו לא היה רחוק מנזק רציני שפיתון בורמזי של 4 מטר שהיה להם פעם תקף אותו.הקיצר מה אתם אומרים,עף על פי כל מה שרשמתי לקחת בואה? ואם אני אקח זכר אין מצב שהוא עובר שתי מטר? תודה מראש,ואני יודע שאני חוזר על דיי חוזר על עצמי אבל זה ממש חשוב

naja

New member
עזוב אותו הוא חי בסרט.

בואות לא מגיעות בכיף ל3.5 מטר. אני גם חותם לך שאין לו באוסף אף בואה שקרובה ל3 מטר, ואם כן אז כנראה שהוא מגדל את הבואה הכי גדולה בארץ.... אתה יודע מה, בשביל הספורט, אם תצלם אצלו בואה באורך שלושה מטר(ואני רוצה הוכחה אמיתית לכך), אני נותן לך בואה במתנה מההשרצה שאמורה להיות לי בקרוב. אני מאמין שאם תגדל זכר ולא תפוצץ אותו באוכל, הוא לא יעבור בבגרותו את השני מטר וגם אם הוא יעבור במעט, עד שזה יקרה אתה כבר תדע אך ךטפל בו ולגשת אליו בצורה כזו שהוא לא יהווה סכנה.

obb

New member
אחי,עשית לי את החודש...

אני מתכוון לצלם את הבואה הזאת,ואם הוא לא שיקר לי ואכן יש לו בואה של 3 מטר אני מבין שאתה נותן לי בואה בייבי שאמורה בקרוב לצאת אל אור העולם.. אז אני אלך אליו יום ראשון שני או שלישי. אני החלטתי שלא משנה מה אני ייקח כבר בואה.רק נשאר לי לבנות או לקנות טרריום ויונתן אמר לי שאני צריך 130 על 50 על 60 ס"מ אז אני אברר מה המחירים לטרריום מוכן,אם לא אני אבנה אני מניח מפרספקט או זכוכית.. אז אם שפאר טיפים ממשהו שיש לו נסיון אם טרריומים כאלה? ואני מניח שעד גודל של 90 ס"מ אני אחזיק אותו בטרריום 60 ס"מ.

naja

New member
בקשר לטרריום.

לבואות יש מבנה רחב יחסית ולכן מומלץ בבגרותן טרריום גדול ככל הניתן. בשנים הראשונות ניתן להסתפק בטרריום שהוא כ 50% מאורכן.

obb

New member
ולאחר מכן?

יעני בואה של 220 ס"מ אפילו 250 ס"מ,לא תסתפק בטרריום של 130 על 50 על 60?

זה פחות או יותר המינימום רצוי אם

כבר 130 ס"מ אז נסה להגדיל ל150 ס"מ ולתת קצת יותר רוחב. רצוי גם לסדר מדף שעליו הבואה תוכל לבלות חלק מזמנה ומדף כזה יוסיף עוד שטח שעליו יכולה הבואה לחיות.

למעלה