בואו להגשים חלום ולנהל פורום!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אחד האנשים הסקסיים333> חשבתי להכניס אותו לרשימה שלי אבל לא היה מקום;; אבל אני אגיב פה גם על התמונה השנייה- אייייייייייייייייייייכ
יש לי בעיה קשה מאוד עם בתי שחי זה כלכך מגעילT________T

Wrath Within

New member
וואי אני כלכך שונאת אותו.../images/Emo11.gif

לא אגע בו. בחיים. גם אם נישאר הזכר והנקבה היחידים על פני כדוה"א. איו.

Because Of May

New member
10. גל תורן. ../images/Emo109.gif

אז מה אם הוא שמנמן, שעיר ובן 30++, אני מאוהבת במאמא הזה
. פאק היה לי קשה לבחור רק 10 XD.

את קראת אז בסלקציה שלי ../images/Emo223.gif

שכתבתי שיש לו כפיל בנתניה?
כל יום שלישי הוא נמצא בתחנה בשעה מסוימת, אבל לא תמיד יש לי כוח לפספס אוטובוס בשבילו. XD אבל לפחות גיליתי שהוא רק עובד בפולג ולא גר שם. מעניין איפה הוא גר. ראיתי אותו גם במכללה פעם אחת. צריך לחקור את זה! |חושב| |סותמת| ג'נסן.

Super Pumpkin

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif יש לו לסת חזקה והוא בולנדיני

אפשר לבקש ליותר?

אוי, עכשיו נזכרתי שיש לי רשימה של 50 ../images/Emo223.gif

גברים הכי חתיכים, שהכנתי מזמן.
~ואי, חפרתי לכם~ להלן הרשימה [ולא, זה לא לפי הסדר]: 1. Gerard Way 2. Frank Iero 3. Mikey Way 4. Jared Leto 5. Matt Tuck 6. M.Shadows 7. Ville Valo 8. David Charvet 9. Chris Pine 10. Ashton Kutcher 11. Matthew McConaughey 12. Aaron Diaz 13. Juan Soler 14. Facondo Arana 15. Diego Ramos 16. Sebastian Rulli 17. Tom Cruise 18. Brad Pitt 19. Adam Brody 20. Bruce Willis 21. Leonardo Dicaprio 22. Jude Law 23. Johnny Depp 24. Orlando Bloom 25. Justin Timberlake 26. Zac Efron 27. Jon Bon Jovi 28. David Beckham 29. Josh Hartnett 30. Olivier Martinez 31. Gabriel Aubry 32. Jake Gyllenhaal 33. George Clooney 34. Jenson Button 35. Matt Dillon 36. Billy Zane 37. Jonathan Rhys Meyers 38. Owen Wilson 39. Synyster Gates 40. Tom Welling 41. Wentworth Miller 42. Chad Michael Murry 43. Ben Affleck 44. Gale Harold 45. Arik Banna 46. Robert Pattinson 47. Jake Gyllenhaal 48. heath ledger 49. Jenson Ackles 50. Jared Padalecki

קראתי במקום מייקי וואי "מיילי סיירוס" משום מה

ואני כזה "הממ בהחלט מיילי סיירוס היא אכן גבר חתיך.
"

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifוואו, חפירת מיאבי זה הדבר הכי שולט ביקום

אמנם יש לו הרבה שירים ממש מלחיצים שאני לא מתחברת איתם [זה כבר כמעט מטאל>>; זה מלחייייייץ] אבל אפילו כשהוא צועק יש לו קול מושלם...
יואו אני לגמרי לגמרי מאוהבת בו]: חבל שהוא נשוי+ילדהXD ואגב יש לו את הילדה הכי חמודה בעולם3> אם זה לא היה נורא פדופילי מצדי לגמרי הייתי מתחתנת איתה]: [הערת שוליים: היא בת חצי שנהXD] היא כזאת קושקושית@_@ -נפילה- אוקי אני אפסיק להתפאנגירל על הבת של הזמר האהוב עלי. יותר טוב שאני אתפאנגירל עליוLOL מיאבי3333> סקסי שלי. כלכךכלכך מדהים3> [כן כן אני יודעת, אתן לא אוהבות יפנים, אתן לא מתחברות לסגנון, ווטאבר
תנו לי לטבוע בריר של עצמיXD]

Super Pumpkin

New member
Who is already a GLEEK?

אומייגאד זו אחת הסדרות היותר טובות שיצאו השנה, אני מכורה באופן קשה. אני מאוהבת קשות בויל שוסטר
והקול של רייצ'ל פשוט מושלם, פאק מדהים ובכלל כול הסדרה הזאת משובחת והביצועים של השירים שמה מדהימים
And that's how sue C's it!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

-ככה- דרמה מוזיקלית צריכה להיראות. פשוט מושלם! ואני דווקא מעדיפה את הקול של מרסדס על זה של רייצ'ל... כמו שאמרתי לחברה שלי- אישה שחורה שמנה תמיד שרה יותר טוב מיהודיה רזה מעפנה.
אניווייז, גם אני לגמרי מאוהבת בוויל
אני כלכך אוהבת את המורים הסקסיים האלו, חבל שלי אין כאלה;; קיצר, סדרה מדהימה3> אני רוצה שהם יחזרו מהפיגרה;;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifזה כזה...

תיכון באמריקה[לוס אנג'לס? לא זוכרת כבר אם בכלל אומרים איפהXD לא עקרוני] שיש בו מועדון "GLEE", שאין לי מושג איך להגדיר את זה בעברית, אבל זה כזה... הם שרים.
כאילו זה מועדון של בצפר ששרים בו ומשתתפים בתחרויות? לא יודעת איך להסביר את זה, נו. קיצר, אז מרכז הסדרה זה המועדון הזה, שמנוהל ע"י המורה החמוד לספרדית, וויל שוסטר~ ובגלל שהמועדון הזה נחשב למועדון ממש גרוע, גם אנשים מוכשרים[AKA שחקני הפוטבול, והמעודדות] לא רוצים להצטרף אליו, ולכן וויל, ביחד עם המעטים שכן החליטו להצטרף, עושים הכל כדי להשיג אנשים למועדון ולהעלות את היוקרה שלו, גם כי המנהל[הסופר חמוד
] מסרב לתת להם מימון עד שהם לא ינצחו בתחרות גדולה... קיצר אז רוב הסדרה מסתובבת סביב המועדון הזה וההתכוננויות שהם עושים לקראת התחרות, אבל זה ממש לא רק זה- יש עוד הרבה סיפורים וסיבוכים מסביב. דברים אמריקאים טיפוסיים- אהבות נעורים, בעיות של בני נוער, שטויות כאלה... :) ובתוך כל זה יש את הדמויות ה"שוליות" בחברה- שחורים, הומואים, נכים, אסייתים, יהודים... דברים כאלה. קיצר, אני ממש גרועה בלתקצר דברים, אבל ברמת העיקרון זה בערך מה שהסדרה... אה כן, והם שרים שירים ממש מגניבים, גם כאלה חדשניים ומוכרים[שאני לא מכירה כי אני לא שומעת מוזיקה אמריקאיתXD] וגם שירים יותר ישנים, והקאברים שלהם פשוט בין הטובים ששמעתי, וזה אפילו בלי להכיר את השירים המקוריים
קיצר סדרה פשוט מדהימה

../images/Emo216.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gifסדרה ג-א-ו-נ-י-ת!!!

אכן..קאסט משובח ומוכשר ברמות מטורפות. אני לא אוהבת בכלל סרטים מוזיקליים בסגנון "היי סקול מיוזיקל" אז לא חשבתי לראות בהתחלה. אבל לא להאמין כמה שהם טובים..כל המאש-אפים שעשו..הבחירת שירים, פשוט מעולים!!! ונח פאקרמן..חתיך חתיך חתיך
מחכה שהפגרה בארה"ב תסתיים

למעלה