בואו להציג את עצמכם....

בואו להציג את עצמכם....

כהכנה לתכנית שלנו מחר - - -
נפתח שרשור , כל אחד יציג את עצמו :
ותק- כמה זמן אני אחרי ?
איך אנחנו מסתדרים עם הטבעת.
האם אני מרוצה?
אני משתתף מחר בתכנית כחדש או ותיק...?

אז...קדימה! לא יותר מאוחר , לא מחר!
להתחיל לשרשר עכשו !

מתחילה :)

אני שנה ושלושה חודשים אחרי ניתוח טבעת, מסתדרת מעולה - לא חלמתי שיהיה לי כל כך כייף עם הטבעת. לא מקיאה בכלל, אוכלת לפי הכללים לגמרי, יורדת בקצב מעולה, עד עכשיו 35 ק"ג ויש עוד כמה עשרות לרדת....
מרוצה מאוד!!!
משתתפת כותיקה :)

היי איילה,כרגיל מתחילה ופותחת...

זה נורא יפה סכום כזה תוך זמן לא ארוך.
את סובלת מחולשות?איך נראה התפריט היומי שלך?

ממש לא סובלת מכלום

לא חולשות ולא שום דבר אחר.. "סובלת" זה לא בלקסיקון שלי
התפריט שלי הוא די בריא כבר הרבה שנים, פשוט הכמויות היו היסטריות לפני הניתוח.
בגדול - בבוקר מוקדם אני לא אוכלת , לקראת 10 יוגורט ופרי או כריך, בדרך כלל מנשמשת בין לבין קרקרים/ יוגורטים/ פירות, או עוד כריך, הכול תלוי באיך עובר עליי היום בעבודה. אם אין לחץ אז אני מזמינה סלט עם חזה עוף / טונה / ביצה בצהריים עם 2 כפות טחינה.
בערב לרוב זה אוכל מבושל שמורכב ממנה של חלבון וכמה כפות של פחמימה וירקות מבושלים.
שוב, הכול תלוי מאוד ברמת ההגבלה. היום אחרי שפתחתי (בהדרגה) מ-10.25 ל-8.25, ואין לי ממש הגבלה, אז אני אוכלת ממש צלחת שלמה שכוללת הרבה ירקות.
בהגבלה המעולה שהייתה לי ב-10.25 אכלתי אותו דבר רק כמויות יותר קטנות, לכן או שחילקתי ליותר ארוחות או שאכלתי קצת פחות ירקות.
בלילה אני לא אוכלת בכלל, הרגל של שנים.
לרוב אני מרשה לעצמי פעם או פעמיים בשבוע משהו מתוק, מידי פעם לאכול בחוץ (מה שבא לי) וזהו.
אני לא בדיאטה בכלל, אוכלת מה שטעים לי ועושה לי טוב :))
מה גם שאני מטופלת פוריות, אז אין סיכוי שאני "אסבול" בגלל אוכל, יש לי מספיק דברים אחרים יותר חשובים להתעסק בהם. עם כל ההורמונים שאני מכניסה לגוף בשנה האחרונה, אני אומרת תודה לאל על כל קילו שירד (ולא עלה!!)

פלפלית79

New member
משתתפת ומשתפת

עברתי את הניתוח ביו0 20.3.13. כלומר, עברו כ-8 חודשים מאז.
אני מניחה שאני בין החדשים יחסית.
עד כה מסתדרת טוב מאד, לעיתים מועדת אבל מודעת ולכן משפרת ומתקנת.
עם 25 ק"ג פחות ואיכות חיים טובה למדי, מרוצה מאד עד כה.

קוראת בפורום מהיום שבו התחלתי לחשוב על הניתוח (תחילת ינואר 2013) ונעזרת מאד בשאלות והתשובות ובכמובן טלפונית גם באופירה המקסימה.
כבר ציינתי שאת (קפה על הבוקר) משב רוח מרענן פה?
:)

פלפלית שלום,

באיזו רמת פתיחה את?
מה התפריט היומי שלך,פחות או יותר?
הירידה גבוהה מאד,את עושה ספורט?

פלפלית79

New member
אז ככה

אני סגורה על 8.5.
בבוקר לא אוכלת, רק שותה.
מתחיל בהדרגה עם מים ומתקדמת לקפה.
אח"כ אוכלת יוגורט, בצהריים שותה מרק עשיר או פשטידת ירקות וגבינות או קציצות בקר ברוטב או טונה עם ירקות מבושלים
לאחר מכן אוכלת עוד יוגורט או חטיף אנרגיה
בערב אוכלת ארוחת ערב קלה - מעט טונה, גבינה, ירקות.

מדי פעם חוטאת במתוקים (אגב, לפני הניתוח כמעט ולא נגעתי במתוקים, רק במלוחים. אבל זה השתנה באופן קיצוני לאחר הניתוח ואני נוטה למתוק באופן מובהק כעת).

זה התפריט פחות או יותר....
לעיתים קורה שמדלגת על ארוחות כי פשוט עסוקה מדי ולא מרגישה רעב (לא להאמין ש*אני* באמת כותבת את זה), אבל משתדלת לנסות ולהקפיד על אוכל ושתיה.

מתוך בחירה אני לא נוגעת בבצקים - לחמים, פסטות, מאפים...
זו החולשה שלי מאז ומעולם ולכן אני לא מעיזה להתקרב...

לצערי, ספורט אני כמעט ולא עושה.
משתדלת להקפיד על 2-1 פעמים בשבוע, אבל אם להיות כנה זה לא תמיד מצליח....

זהו :)

טליוגם

New member
משתתפת:) ומשתפת:)

עברתי ב 1/3/13 9 חודשים כבר חלפו...מרוצה מאוד מהצעד ,30 קג פחות:) מתכננת להמשיך לרדת אחרי הלידה בע״ה :)וכלת לפי ההוראות של אופירה בעיקר ונהנית מכל רגע ב״ה!

קוביd1

New member
משתתף

עברתי ניתוח טבעת 24/1/2000 עוד מעט בר מצווה.
ירדתי 50 ק"ג עליתי 17 בגלל המתוקים ,מבסוט יחסית כן ......בגלל העלה במשקל

קובי

מימי1226

New member
חדשה משתפת...

עברתי את הניתוח ב1.11.13 הטבעת עדיין פתוחה, ירידה של 4-5 ק"ג.
בתקופה זו עד הסגירה שתהיה ב-3.12 משתדלת להקנות דרך חיים חדשה...
לאכול מעט 3 ארוחות עקריות ושתי ארוחות בניים, ללעוס היטב היטב היטב... וכמובן בהשגחת דיאטנית.

אז אין ירידה גדולה...ואולי לא ממש ירידה בשומן, אבל הרגשה של התחדשות, הרגשה טובה,
ועם כל מה שאני קוראת פה, כנראה שבעוד חצי שנה התוצאות יהיו מדהימות.

אז תודה לכל מי שמשתף ואכפתי...
תודה למנהלי האתר...(ההשקעה וההתייחסות לכל אחד, זה לא מובן מאליו)

קובי,התחלת ללמוד את קריאת הפרשה לקראת

הבר מצוה?איזו פרשה קוראים אחרי ניתוח כזה? אולי פרשת בראשית...
מתחילים מחדש...
האם תוכל לשתף אותנו בתפריט היומי שלך? כולל חריגות,למשל בשבת?
אני חושבת שזה מאד מעניין, את כל המנותחים,מה אוכלים אחרי כ"כ הרבה שנים.
תודה על השיתוף...

קוביd1

New member
פרשת השבוע

כיוון שאת בר המצווה שלי חגגתי לפני 51 שנה אז אני לא זוכר איזה פרשה מתאימה לטבעת ,בטח יש משהו מתאים.
ארוחות בוקר וצהריים במשך השבוע ,אני אוכל במקום העבודה ,ארוחות מסודרות בבוקר ביצה קשה /שקשוקה ,גבינת קוטג אישית קטנה
שמנת או מעדן קטן ,2 כפות סלט מוכן ,עליו אני שם טחינה ,וספל קפה שמינית פרוסת לחם.
ארוחת צהריים מנה ראשונה סלטים חומוס סלט ירקות סלט חצילים הכל דוגמיות מרק כל יום משהו אחר ,מנה עיקרית זה יכול להיות דג זה יכול להיות פילפל ממולא ,קציצת בשר ,לפעמים שניצל ממנו אני אוכל 1/4 טיפה אורז ,או תפוח אדמה אפוי
בערב טיפה גבינה מעדן מילקי ,לפעמים כף טחינה כוס קפה נמס פעם ב...... והרבה הרבה שטויות מתוקים
שבתות בדרך כלל הולכים לבית קפה/מסעדה ,ארוחת בוקר בדרך כלל שקשוקה ים תיכונית סלט יקרות ושתייה חמה ,זה קורה בסביבות שעה 12 ואז מוותרים על ארוחת צהריים ,ובערב משהו קליל
כבר הרבה מאוד שנים לא סגרתי ,יש לי הגבלה ,הטבעת האמריקאית הישנה לא משוגעת כמו השוודית היא מגבילה כל הזמן ,לא בבוקר חונקת אותך ובערב הכל עובר
לא מקיא כבר שנים ,כמובן שיש ירידה בכמויות לפני הניתוח לא הייתה לי בעיה לדפוק 2 לאפות עם שווארמה וצ'יפס ,עכשיו בקושי 1/4 פיתה או צנים ,לחם רגיל לא עושה לי טוב.

קובי

טליוגם

New member
עדיין סגורה על 7

סגירה ראשונה רגילה של 5 וחודש וקצת אחרי סגרתי עוד 2 וזהו .לא מתכוונת לגעת בה עוד מסתדרת עם הסגירה הזו גם אוכלת וגם שומרת

קוביd1

New member
טליוגם טוב את עושה

לא לסגור סתם לפי הספר ,לסגור רק שהירידה נפסקת או שיש עלייה בנפח הארוחות.
בשביל לרדת במשקל לא צריכים לסגור עד כדי חנק
בהצלחה!!

קובי

טליוגם

New member
בדיוק:)

לא רוצה להתעסק עם הטבעת סתם. מעדיפה ללמוד לשלוט בתאווה:)והטבעת כיום האמת פשוט עוזרת לעצור כמויות

ריקי ח5

New member
חדשה

עברתי ניתוח טבעת בתאריך 4/10/13 עד כה ירדתי בסביבות 6 קילו .אני כרגע סגורה על 5 .
התחלתי לעשות הליכות בבוקר 5 פעמים בשבוע (אם מישהו היה אומר לי לפני שאני יעשה הליכות הייתי צוחקת ..)
אוכלת ארוחות מסודרות ,שותה לפני האוכל כמו שצריך אבל אחרי האוכל לפעמים מחכה שעתיים לא מסוגלת לשתות לפני.בסהכ מאוד מרוצה חבל שלא עשיתי את הניתוח הזה לפני שנים.
ברצוני להודות לאופירה קובי ושאר האנשים פה על התמיכה שאתם נותנים פה זה מאוד עוזר

למעלה