בואו להציג את עצמכם....

חודש וחצי אחרי...

היי ריקי, נשמע שברוך השם את מסתדרת עם הטבעת.באיזו רמת סגירה את?במילים אחרות - מה את אוכלת במשך היום?
האם את יכולה לאכול יותר, או שאת אוכלת לפי ההגבלה?
כמה זמן את הולכת ביום?
את סובלת מרפלוקסים(עליה של נוזל חומצתי מהקיבה שגורם לחנק) תוך כדי שינה?

ריקי ח5

New member
היי קפה על הבוקר

בעקרון נראה שאני מסתדרת עם הטבעת השאלה אם זה ימשיך כך כי אני סגורה רק 5 ואני הולכת עוד שבועיים לסגור עוד 2 ,אני מקווה שאחרי שאני יסגור עוד 2 אני ימשיך לרדת כי המשקל נראה תקוע ומה גם שנראה לי שהכמויות של האוכל צריכות להיות פחות בכמות.סדר יומי הוא שתית נס קפה על הבוקר ואחרי חצי שעה בערך הליכה של 45 דקות בינתיים כי התחלתי לפני שבועיים בערך וצריך לאט לאט אחכ ארוחת בוקר שכוללת סלט ירקות טרי עם גבינה או חביתה ,צהריים כל פעם משתנה,וערב סלט טרי וטונה או קוטג או לפעמים פתיתים

ריקי ח5

New member
לקפה על הבוקר

כשעשיתי את כל הבדיקות גילו לי ריפולוקס אבל אני לא מרגישה אותו ולגבי ההגבלה אני מעריכה בערך כמה לאכול אבל זה נראה לי עדיין כמות גדולה (ממש לא כמו פעם אין מה להשוות ),את האמת אין לי מושג איך יודעים מתי לעצור ,אני פשוט אוכלת עוצרת כמה דקות ואז אם לא כבד לי ולא מרגישה שובע אוכלת עוד קצת

ריקי ח5

New member
לקפה על הבוקר לא ירדתי כלום בשבועיים האחרונים

ובגלל זה אני בטוחה שצריך לסגור ,יש לי תור עוד שבועיים

קוביd1

New member
ריקי

מה גורם לבן אדם יושב כורסא להתחיל לעשות הליכות ,זה שינוי דראסטי כל הספורט הזה

אני לא עושה ספורט בגלל ברך דפוקה ,
את בדרך הנכונה תמשיכי ככה.

קובי

ריקי ח5

New member
לקובי כשהחלטתי שאני עושה צעד כזה קיצוני כמו נ

אמרתי לעצמי שחייב לעשות ספורט כלשהו והחלטתי שהליכה הכי קל לא משתעממים מהדרך ותתפלא אם אני לא עושה הליכות אני מרגישה ממש חוסר .מי היה מאמין...

רומי 912

New member
משתתפת ומשתפת בסוכות האחרון, מלאו שנתיים לטבעת ירידה מתונה של 30 קילו.
השבדית שלי מתנהגת איך שבא לה, בבוקר היא סגורה, בצהריים נפתחת עד הערב ואז אני יכולה לאכול, בלילה הולכת לישון מבלי לומר מילה פשוט נסגרת עד למחרת בצהרים. אין מה לעשות, בלונדה אמיתית.
היו לי כ-35 קילו מיותרים בערך. לא מתכוונת להוריד את החמש הנוספים כך אני מרגישה הכי טוב, גם לא מעוניינת להראות רזה ושדופה אני נראית כיום די מלאה אבל בריאה בלי סכרת - שנעלמה כשהשבדית הגיעה - פשוט לא הסתדרו יחד.

היי רומי,תוכלי לשתף

אותנו בתפריט היומי שלך?
אני מבינה שכרגע את בעצם בשמירה.
אני חושבת שנורא חשוב לשמוע לי ולאחרים,איך שומרים אחרי ירידה בטבעת?!
לרדת אנחנו כבר יודעים...(למודי נסיון...)
השאלה איך עומדים במקום ומה המחיר?

רומי 912

New member
ובכן, כך אני שומרת: סגורה על שמונה וחצי ובסגירה כזו ההגבלה אצלי היא כזאת שאני יכולה לאכול כמות מסויימת (משעות הצהריים ועד הערב) מבלי לרדת במשקל ומבלי לעלות.
בדרך כלל לא משנה את תפריט האוכל, הרבה הרבה מרקים קיץ וחורף,
טוסטעים עם גבינה לבנה, אם לא הספקתי להכין מרק אני מכינה לי שקשוקה (למרות שאני שונאת ביצים) והשקשוקה שלי היא מעגבניות טריות, פלפל חתוך לקוביות קטנות, בצל קצוץ וביצה מקושקשת עם גבינה לבנה בתוספת מעט גבינה צהובה מגורדת (המצאה שלי)
וזה בהחלט ארוחה שלמה עבורי.
ביום שישי מרשה לעצמי עוגיה עם הקפה
לא נוגעת בלחם כבר שנתיים, לא בורקסים ובצקים למינהם לא עוגות לא פיצות וכמובן שסופגניות לא בלקסיקון שלי.
בדיקות הדם התקופתיות שלי מאוזנות וטובות.
שוקלת לקחת תוסף מזון מגנזיום, לאחר התיעצות עם הרופא.
לא משלבת ספורט בגלל בעיות אורטופדיות.
כבר הרבה זמן עומדת על אותו משקל בלי לעלות ובלי לרדת.

רומי 912

New member
שאלת סלט הפסקתי לאכול סלט ירקות חי טרי מיום הניתוח כי תמיד פחדתי שהקליפה של העגבניה תתקע לי, ולקלף עגבניה לסלט ממש לא בא לי
אבל הבנתי שישנם חברים שכן אוכלים סלט, איך עושים את הסלט? מקלפים עגבניות, מלפפונים? זה לא נתקע? אשמח לשמוע.

השאלה באיזו רמת סגירה את.

החל מסגירת "חנק" שאפשר לגרד עגבניה(ללא קליפה),מלפפון וכו'
עד לסגירה מאד מאפשרת (עם הרבה כוח רצון ויכולת שמירה)שבה אפשר לאכול סלט רגיל בכיף.
נראה לי ,שסגירתך מאד מאד הדוקה...

אופירA

New member
מנהל
תאכלי סלט, חבל לוותר על ירקות

יש לך שעות שאת אוכלת בקלות, תאכלי סלט בשעות האלה.
סלט ירקות חי קוצצים קטן קטן. לא מקלפים שום דבר. עם פחדים אי אפשר ללמוד כלום.
העיקרון בירקות חיים זה פשוט לקצוץ קטן, ואז יותר קל לאכול אותם. זהו.

שבות1

New member
ושוב אתכם ושלום עליכם

שש וקצת שנים אחרי הניתוח.
ירידה של כ40 ק'ג בשנתיים.
מסתדרת עם הטבעת טוב
אך אין הרגלי אכילה בכלל

ספורט -יש תקופות טובות ולא טובות
השנה צלחתי את הכנרת (נחשב טוב לא?)
היום אני רזה ב"ה, אך הבנתי שאני מאותגרת לכל החיים בנושא שמירה על המשקל.
בהצלחה רבה לכולם
ודרך אגב פנית רק אל מנותחי טבעת, אבל אני אשמח מאוד מאוד לשמוע
גם מהאחרים

שבות-ותיקה אמיתית!

ירידה מקסימה,כושר מצוין...
את מוזמנת באופן רשמי לתכנית כ"ותיקה"....

almog2020

New member
היי לכולם

אז אני חצי שנה אחרי טבעת , סגורה תשע וחצי ו30 קילו פחות. מאוד מרוצה לראות את הקילוגרמים נושרים. לא תמיד קל, אוכלת כמויות מאוד קטנות אבל שותה הרבה.... יום יום נלחמת ברצון למתוק וזה לא קל בכלל אבל ללא ספק מאושרת.

almog2020

New member
אני חושבת ש700-800

רוב הקלוריות מגיעות ממיץ תפוזים או לימונדה שאני שותה (שאני סוחטת), יש הרבה שיגידו שמדובר בירידה מהירה מדי, אך בתור מישהי שהתחילה במשקל 160 פלוס אני מרוצה שזה ככה. בחצי שנה נעלמו לי כל הכאבי גב (כאבי גב בגיל 20..... משעשע קצת) ואני מסוגלת להסתובב בקניון מבלי להתבכיין שקשה לי, אז אולי זו לא הדרך הבריאה ביותר אבל אני כן מרגישה הרבה יותר בריאה ובעלת שמחת חיים.

אופירA

New member
מנהל
אלמוג, השיקול שלך הגיוני

יש שיקול אחר כשמדובר בעודף משקל של 80 ק"ג, ושיקול אחר כשמדובר בעודף של 40 ק"ג.
כשהעודף מסוכן ועושה כאבי גב בגיל 20, יש עדיפות גבוהה יותר להוריד אותו מהר יותר, ופחות להשקיע לטווח הארוך.
בהמשך, כמובן תעברי לאורח חיים בריא יותר ואוכל יותר אוכל ופחות מיץ פירות או שתייה עם סוכר (סוכר רגיל או סוכר פירות, להשמנה זה לא משנה).
אבל עכשיו השיקול שונה, וכל עוד את מרגישה טוב זה חשוב.

למעלה