5 שנים פלוס עם הטבעת
יש בהחלט טבעת, יש הגבלה של כמויות, יש צורך בתחזוקה ע"י שתייה רבה ואכילה מועטת לעיתים קרובות, יש עומס וחובה לעשות הפסקות באכילה, ולעצור אחרי כמות קטנה.
אסור לאכול מיד לפני השינה, ובוודאי שלא משהו כבד. אחרת יש הרגשה שתקוע עד הבוקר, או אפילו פליטה בזמן השינה. וזה ממש לא מתאים לי.
אבל אין בעיה לשתות או לאכול משהו קל (מעדן) 20 דקות לפני השינה, או אפילו לאכול ארוחה רצינית יותר שעה לפני השינה. הכל יורד, ובלבד ששותים מספיק בין סיום הארוחה לבין השינה, כדי להבטיח שהכל ירד.
בכל אופן, ברוך ה', אין הגבלה גדולה, אין הגבלה כלל בבוקר, אין בעיות, אין הקאות.
ירדתי כ-35 ק"ג, ועליתי כ-8 במשך השנים. אח"כ ירדתי אותם, אח"כ עליתי אותם. אני לא מצליחה להגביר פעילות גופנית כי להתמודד עם כלים וכביסה יש לי קושי רב של מוטיבציה, אז בטח שלא להכניס מבצעי הליכות.
אבל משתדלת ללכת ברגל לכל מקום, וגם 3 פעמים בשבוע אני משתוללת בריקודים, עד כמה שהכוח מרשה לי בגילי...
אוכלת בקביעות שוקולד ועוגיות על בסיס יומיומי, כי לא מוצאת אנרגיות ומוטיבציה לגמילה או להקטנה משמעותית של התדירות. אבל לפחות מקפידה לא להכניס אויבים הביתה, כדי להפחית כמויות ולמנוע בולמוסים, ומקבלת את המחיר של עלייה ואי ירידה במשקל, כל עוד זו רמת המחיר.
מקווה שבעתיד האיזון הנוכחי ישתנה לטובת הפחתה של מתוק.