בואו לעצב לוגו חדש לפורום

boringvered

New member
למה אי אפשר לכלול גם התעמלות אומנותית?

בסך הכל מדובר בספורט ממש קרוב - לא הצלחתי להבין למה יש כאן הפרדה.

כי לא בכך עוסק הפורום

התעמלות אומנותית אכן ספורט קרוב להתעמלות מכשירים ולאקרובטיקה, כמו שכדור עף קרוב לכדוריד וכמו שהשפה האנגלית קרובה לשפה האיטלקית. אבל עדין מדובר בתחומים שונים. מן הלוגו של הפורום אמורים להבין במה עוסק הפורום. אדם שיצפה בלוגו עם התעמלות אומנותית עלול לחשוב שכאן בפורום אפשר לשאול שאלות, לקיים דיונים ולהתייעץ בנושא התעמלות אומנותית, אבל זה לא המצב, מפני שאנחנו לא בקיאים כאן בהתעמלות אומנותית ולא יודעים לענות.

boringvered

New member
בלי שום קשר ללוגו

סתם בגלל שזה קצת מציק לי - ולא, אני כמובן לא באה לחלוק על מה שאמרת אבל תוהה אם לא המקום להרחיב קצת את היריעה - כי נראה לי חבל שאין בית להתעמלות אומנותית ומנגד, יש הרבה מן המשותף בתחומים - כמו שהוחלט שאקרובטיקה והתעמלות קרקע ומכשירים כן מתחברים - כשמסתכלים על זה, יש אלמנטים מאוד קרובים ויש הרבה נושאים שמעשירים את שלושת התחומים - אם זה בחיפוש בגדי גוף, ואם זה בהכנות לתחרויות. כמובן, זו תחושתי ולא יותר מכך - מעלה נקודה למחשבה - מה גם שזה בסך הכל יוסיף עוד עניין וקוראים לפורום ולשם כך מרביתנו התכנסנו אני חושבת.

אמא לה3

New member
שלום לך

זה באמת נק' מעניינת לחבר את הענף האמנותי אלינו רק שבאמת כמו שנועה אמרה, ההתעמלות האמנותית שונה ביותר מהתעמלות מכשירים או מאקרובטיקה, אין כמעט חפיפה בין שניהם. תמיד נשמח כאן לדיונים או סירטונים ובטח חדשות מענף האמנותית, לתרום לנושא אני כמעט ולא יכולה שכן הידע שלי בחום האמנותי די שואף לאפס...

boringvered

New member
למה אין כמעט חפיפה?

אני רואה בנות אצלינו עוברות בקלילות מאומנותית, לאקרובטיקה, לקרקע ומכשירים, או אפילו עושות את שניהם בו זמנית. יש הרבה חפיפה - לפחות בין קרקע ואומנותית לדוגמא. הבת שלי מתאמנת כרגע ללא מכשיר בכלל - ואני מודה שאני לא רואה הבדלים גדולים - אולי פחות קפיצות בנוסח הפליק פלאק... הענפים האלו משיקים - לא זהים לחלוטין מן הסתם, אבל לגמרי משיקים.

אני בעד

אני בעד הרחבת היריעה לתחום ההתעמלות האמנותית, שהוא תחום יפהפה ויכול להתחבר נהדר עם התעמלות מכשירים ואקרובטיקה. הבעייה היא שאני לא מספיק מתמצאת בהתעמלות אומנותית. כנ"ל לגבי חברי הפורום הנוכחיים. אם יבואו גולשים מתחום ההתעמלות האומנותית וירצו להשתלב, ויהיו גם אנשים מקצועיים שיוכלו להשיב על שאלות, לתת עדכונים וכיו'ב- אזי פורום ההתעמלות שלנו ישמש בשמחה רבה בית לחובבי תחום מקסים זה. במקרה זה, נערוך גם תחרות לוגואים חדשה, שתכלול גם התעמלות מכשירים, גם אקרובטיקה וגם אומנותית...

תודה

לוגו יפה. תודה על ההשתפות והמאמץ. כמו שהסברתי למעלה, הפורום עוסק בהתעמלות מכשירים (קפיצות, מקבילים, קורה, קרקע) ובאקרובטיקה (תרגילי זוגות ושלשות), ולא בהתעמלות אומנותית, שם יש מכשירים כמו כדור, חישוק, אלות, חבל וסרט.

Xx ofek xX

New member
חשבתי להכניס את זה בלוגו איכשהו

אבל לא נראה לי שזה יצא יפה

מהמם!!!

הפעם שיחקת אותה באמת!!! רק הצעה: איך לדעתך ייראה הלוגו אם המתעמלת תהיה בצבע שונה מהתפוז ברקע? למשל בצבע לבן? מקווה שזו לא עבודה קשה מידיי

../images/Emo106.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif ברכותיי

זה היה ממש ממש לא קל. זה היה אפילו מאוד מאוד קשה. כל הלוגואים היו מקסימים. לדעתי אני אשתמש בסופו של דבר גם בלוגואים נוספים. אבל לצערי, אפשר רק זוכה אחד. אז ברכותיי, boringvered זכית באלבום תמונות דיגיטלי מתנה! בקרוב יישלח אלייך מסר עם הפרטים. מזל טוב, תודה על ההשתתפות נועה

למעלה