אז ככה...
קודם כל, מתנצל אם מישהי תפגע ממה שאגיד כאן. זה אישי לחלוטין ויש כאן גם הכללות, שברור שלא כולן נופלות אליהן.
אז כל עוד אני מרגיש שיש בינינו חיבור אישי ואינטלקטואלי, אין לי שום בעיה עם גיל צעיר. כבר פגשתי בנות 22 שהיה לי איתן חיבור מעולה ובנות גילי שלא היה כלום. כמו רבים כאן, בנושא הזוגי אני במצב של מישהו צעיר, כך שדוקא בגלל זה יכול להיות חיבור טוב יותר עם מישהי צעירה. להרבה בנות בסביבות גילי ומעלה שהן פנויות (רווקות או גרושות) יש המון משקעים מרים ממערכות יחסים, וזה ניכר בהתנהלותן. אלו מהן שעדיין אין להן ילדים לחוצות על כך, מי שיש לה- הרבה פעמים יש סביב זה "עניין". אני כמעט "דף חלק", אין לי שום לחצים כמו הקמת משפחה, ומתאים לי להכיר מישהי שקרובה יותר למצבי, שתרצה לקחת הכל ב"איזי", ללא הגדרות מראש.
חוץ מזה, בגלל שלא חוויתי שום זוגיות או אפילו סקס בגיל צעיר, אולי אני רוצה לפצות על כך. לצאת עם מישהי שעדין יש לה קצת רוח נעורים ושטות, וכן, שגם נראית צעירה.
אני נראה צעיר לגילי, מוקף בעבודה בצעירות, ומודה שלא מעט מבנות גילי כבר מזכירות לי את אמא שלי וחברותיה לפני לא מעט שנים, ויוצרות אצלי הרגשה של "מה לי ולהן"?
אז ברור שיש גבול, ולא מחפש בנות 18, אבל מישהי באמצע שנות ה-20, למה לא? ברור שכרגע אין תור, אבל מותר לי לקוות, לא?
יש לי גם דוגמא חיה להצלחה של יחסים כאלו- מכר בתחילת שנות ה-40 שנשוי למישהי צעירה ממנו ב-18 שנה ויש להם זוגיות נפלאה שמחזיקה כבר הרבה שנים (הכירו כשהיתה בת 17!).
לגבי קוגריות וההפך (גברים מבוגרים שיוצאים עם צעירות מאוד)- הרבה פעמים זה אינטרסים, חוסר בגרות, או רדיפת חיי זוהר, מין קישוט או צעצוע שהוא סמל סטטוס.
אבל בטוח שיש גם מקרים שזה אמיתי ויש גם אהבה.