בואו נדבר על זה קצת... Take #2

כשהגיל שלו

יותר קרוב לגיל של אבא שלי מאשר לגיל שלי....
וכלפי מטה, כבר הייתי עם מישהו 7 שנים צעיר ממני... אבל אני "זקנה" אז זה שונה מאשר בשנות ה- 20 לחיים....

אגב - ראיתי כבר בני 50+ שנראים צעירים ורעננים,וראיתי בני 40 שנראים קשישים, ומבחינתי המראה יותר חשוב מאשר מה שכתוב בתעודת הזהות...

9צב

New member
הממ

מבחינת גיל פיזי, אני מניח שבאיזור השנתיים-שלוש זה המקסימום. גם מעליי וגם מתחתיי.
פחות קריטי לי אם זה שנה או 3 הפרש, אלא שהרבהההה יותר קריטי לי ה-"שלב" בה היא נמצאת בחיים שלה ואני לאו דווקא מדבר כאן על עניין כלכלי או שהיא סטודנטית או עובדת או משהו.
אני מדבר יותר על הקטע המנטלי אם תרצו לקרוא לו כך (למרות שהוא לא בדיוק "מנטלי"), אבל כן, בהחלט קיים הבדל בין ילדה בת 18 שמחרתיים מתגייסת ומבחינתי היא די חיה בבועה עדיין ולא ממש יודעת משהו על "החיים האמיתיים", לבין מישהי בת 20-25 שכבר מבינה ויודעת להתייחס לדברים שחשוב להתייחס אליהם, בלי להתעסק בקקה יותר מדי (אני מקווה).
לא קריטי לי אם זה 20 או 27 (אני בן 24).

מעל זה, כבר ארגיש שיש בינינו סוג של "פער" שינבע מפער הגילאים והמקומות השונים שלנו בחיים.
אז אם זה סתם ללילה - בכיף.
אם זה למשהו מעבר - צריך לשקול ולראות כול מקרה לגופה.

בעניין הקוגרית\MILFיות - אני לא רואה טעם לקשר עם מישהי שגדולה ממני ב-20 שנה כי בתכל'ס לא יצא מזה שום דבר. שני עולמות שונים, רצונות שונים, שאיפות שונות, רקע שונה.
שוב, אם זה רק ללילה (סוג של פנטזיה
) או קשר של יזיזות שברור לשני הצדדים שעכשיו הישיבה בבית קפה יחד היא סתם תפאורה ובתכל'ס המטרה כאן היא מין - בכיף.
אם זה למשהו מעבר - סיכויי הצלחה אפסיים.

בגדול..

הגבול הרשמי שלי הוא שנתיים מתחת ושש שנים מעל. כלומר, 24-32. הגבול הפחות רשמי למעלה הוא 35, 9 שנים.

..ואז הכרתי מישהו מקסים בן 37 ואני לא יודעת מה לעשות איתו.

זה הפרש בעייתי מבחינתי. אין ספק שזה גורם לי להרגיש צבועה כי זה עניין חברתי בלבד, אבל אני ארגיש ממש מוזר להכיר בחור שמבוגר ממני באחת עשרה שנה אפילו לחברות הקרובות שלי, לא לדבר על ההורים שלי או על מעגל חברים קצת יותר רחב.

אריאל362

New member
הגיל זה אחד הדברים האחרונים שחשוב לי

לכל כיוון, למעלה או למטה ובכל גיל, גם כשהייתי בן 25 וגם היום
זה נכון גם לגבי דייטים וגם לגבי יצירת חברים

יותר חשוב לי הבן אדם והכימיה שלי איתו
אני מדי שונה ומיוחד כדי שאהיה בררן לגבי הגיל
אם תהיה לי כימיה עם מישהי שצעירה או מבוגרת ממני ב-15 שנה לא אפסול!

נושא מעניין

תמיד נמשכתי למבוגרים ממני, בדר"כ בהפרש של גג עשור מעלי.
אני לא נמשכת למבוגרים יותר מזה, אם כי כן יכולה לפרגן לגברים בעלי סקס אפיל.
קטנים ממני תמיד פסלתי, פשוט כי הייתי רחוקה מלהמשך לכאלה, ולא כי מקובל שהאישה לא תהיה גדולה יותר מהגבר.
אבל אני שמה לב שהגיל הממוצע למשיכה מצידי ירד לכדי הפרש של פחות מ-5 שנים, סביר להניח כי אני התבגרתי ורוב הבחורים בטווח הגילאים הזה יותר בוגרים ממה שהיו כמה שנים אחורה...

מודה שלאחרונה יצא לי לחשוב על אם הייתי מסתדרת עם צעיר ממני.
התיידדתי עם מישהו שצעיר ממני ב4 שנים (אפילו 4 וחצי) והוא בחור בוגר.
תהיתי אם הייתי יכולה לצאת עם מישהו כמוהו.

בגדול, בגידה שלי, זה לא כזה משנה כמה שנים מבדילות אלא שהשניים יהיו באותו ראש ומכוונים לאותו מקום.
חוץ מזה, יש הבדל בין בחורה בת 15 שיוצאת עם בן 20 לבין בחורה בת 25 שיוצאת עם בן 20.
זה לא רק כמות השנים של הפער אלא גם באיזה גיל זה קורה...

ויאללה אני רוצה אהבה!
ולזה אין גיל

גיל זה רק מספר אבל אישית קשה לי להבין

מה מוצאים בני 40 עם בנות 20 ולהיפך... לא רואה מה יכול להיות משותף כשיש פער גילאים גדול.

למעלה