בואו נדבר על זה!!!!!!!!!!!!!!

bזוהר

New member
בואו נדבר על זה!!!!!!!!!!!!!!

מה השירים שאתם הכי אוהבים בדיסק? יש לי חיבה גדולה מאוד לכשסנונית בישרה את בוא האביב כשהקוצים היו קוצים וזה לא הכל. אתה מתעורר והבית האפור שירים מדהימים. אני כל כך אוהבת את הכל!!!! אם יש אחד שאני אולי קצת פחות זה אם תלך לשם אבל גם בקושי רב! גם ימים זהובים ואיש לא גבוה אני ממש אוהבת. נראה לי שרונה היא מלחינה גאונית!!! בא לי שהיא תלחין לי את החיים, יואו.

daniel ben ari

New member
אני חייבת שיהיה לי אותו כבר../images/Emo7.gif

הייתי בטיול עכשיו 3 שבועות ואני מרגישה כ"כ בפיגור בכל הנוגע לרונה. זה נוראי

טל2009

New member
קשה לבחור

את כולם אני מאוד אוהבת.. אולי את האחרונים טיפה יותר..

רעוּת

New member
מה, איך לבחור, זה בחירתה של סופי ../images/Emo7.gif

ולסופי היו רק 2 ילדים לבחור מהם, לא 15
. בכל אופן, אני ממש אוהבת את הקצב של השירים הראשונים (כשסונית בישרה את בוא האביב, הבית האפור, כרית נוצות..) ואת כל השירים שבאמצע, והאמת שבאחרונים לא ממש התעמקתי עדיין (מה, זה קשה לשרוד כל פעם עד הסוף
) אבל אני גם אוהבת ממש את "כשהקוצים היו קוצים". ואת הסולם וכו'. קיצר, הכל מושלם
שתתרום לי ביצית

רעוּת

New member
כאילו,

אין שם אף שיר שאני שונאת או סתם חשה צורך לדלג עליו. במובן הזה זה באמת מרגיש לי אלבום יותר "שלם".

אני איתך בזה...

(אני צריכה להפסיק להסכים איתך ולפתח קצת אישיות משלי
) אבל אממ כן, בד"כ בכל אלבום יהיו לפחות שיר או שניים שמרגישים מיותרים, פילרים כאלה... ב"שירים ליואל" זה לא מרגיש לי ככה, זה מרגיש שצריך כל שיר שנמצא שם, גם אם הוא קטע של עשרים שניות.

רעוּת

New member
../images/Emo6.gif

תתנחמי בזה שבשביל שיהיו לך הפרעות אישיות צריך שתהיה לך אישיות כתנאי מקדים
אז אם אין לך, כנראה שניצלת מזה
אז לא נורא שיש לי מליון הפרעות אישיות, כי לפחות זה אומר שיש לי אישיות! וסתם, אני לא באה לרמוז שאין לך אישיות או משו כזה, רק שיש יתרונות למי שבאמת אין

יש לי קצת אישיות?

סתם, נראה לי שזה פשוט עניין של להיות בנאדם של reacting ולא של acting - יותר קל לי להסכים או להסכים עם משהו שכבר נאמר, מאשר לצאת בהצהרות משלי.. יו זה כמו בכל הראיונות המעצבנים האלה שאומרים לך "ספרי לי על עצמך" ואני נתקעת. תשאלו שאלות, אני טובה בשאלות!

רעוּת

New member
אני מסכימה ../images/Emo6.gif

עכשיו אני אלך לפתח לי אישיות
ומה, זה ידוע שיותר קל לענות על שאלות מאשר סתם לשפוך
.

אבל יש אנשים מעצבנים שזה קל להם!

אומרים להם לספר על עצמם והם פותחים בנאום של חצי שעה. אצלי זה יותר "אממ.. אממ... אה... קוראים לי נעה?"

רעוּת

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

אמג, צריך להרוג אותם. הייתי באוטו חצי שעה לבד עם איזה חברה של חברה שאני בקושי מכירה, והיא לא סתמה את הפה, וכל משפט התחילה ב"אני", ואז היה גם "חבר שלי/ אבא שלי/ אח שלי/ סבא שלי/ הבת של ___ שלי/ ואז נמאס לה והיא שוב חזרה ל"אני ואני ואני ואני", ואפילו לא שאלתי אותה כלום
. אולי רק חטאתי באיזה "מה קורה?". והיא גם שמה מוזיקה ממש גרועה באוטו. אבל אז היא העבירה לגלגלצ ופתאום היה "אתה מתעורר", אז הכרחתי אותה להשאיר את זה, וגם הפסקתי להקשיב לה
.

misheani

New member
דווקא את סנונית אני פחות...

אני יכולה לדרג, מהגבוה לנמוך: כשהקוצים איש לא גבוה אתה מתעורר ימים זהובים נוצות בצד של הטובים סולםII סנונית הבית האפור היא תמיד היתה הראשונה ונו טוב, מתאבן ואפרטיף.

גם אני טיפה פחות אוהבת את אם תלך לשם

אבל רק כי הסוף קצת חופר לי אבל השיר עצמו ממש יפה :) אבל חוץ מזה הכל כל כך טוב! אבל ממש התמכרתי לסנונית, איש לא גבוה וזה לא הכל להבית האפור ואתה מתעורר התמכרתי עוד מקודם (וכבר התרגלתי לשינויים אבל היה לי קשה, בגלל זה אסור לסמוך על יוטוב) וגם.. אוף הכל, זה פשוט דיסק טוב ואני נהנית מכל רגע! אחרי שהשוק הדכאוני הראשוני עבר אז הוא פשוט כיפי :)

למעלה