בואו נדבר על זה!!!!!!!!!!!!!!

SheIIy

New member
אין שום הסבר עמוק..

הלחן עושה לי לא טוב..

רעוּת

New member
אבל!!!

הוא תמיד יישאר לך, we'll always have paris וכו'
(כלומר, תמיד יהיה 'מבול' בתור וידוא הריגה בסוף ההופעה
) ודווקא בתור אלבום, אז "שירים ליואל" מרגיש לי הרבה יותר מגובש ושלם ופחות מפוזר/ בוסרי מלנשום בספירה לאחור. אבל ל"לנשום בספירה לאחור" יש לי הכי הרבה קשר סנטימנטלי, אז אני יכולה להזדהות
. ואולי בכלל לא צריך להשוות, הם פשוט נורא שונים, וזה לאו דווקא רע

גוזלה

New member
דווקא בהופעה של "שירים ליואל" הייתה הפתעה:

וידוא ההריגה היה "הבית האפור", ולפניו "עיניים זרות", ו"מבול" היה רק השלישי לפני הסוף... ולא יודעת למה, אבל אף פעם לא הצלחתי להתגבר על "לנשום בספירה לאחור". הרבה אמרו ש"עיניים זרות" שלם יותר, מגובש יותר... אבל עבורי תמיד "לנשום בספירה לאחור יהיה דיסק מאוד שלם לי [אולי הבוסריות שלו תאמה את התקופה בחיים בה הייתי הכי מחוברת אליו?] הוא פשוט הדיסק האהוב עלי מבחינת הלחנים והליריקה. וכמה שיגידו שהוא בוסרי- עבורי הוא הכי בשל ונהדר ככה, כמו שהוא.

SheIIy

New member
בדיוק.

זה הדיסק שלקח לי הכי הרבה זמן להתרגל אליו, בגלל זה הוא יותר מיוחד. חוץ מזה, בדיסקים האחרים אין את 'גלויה'.

רעוּת

New member
גם לי לקח מלא זמן להתרגל אליו ../images/Emo3.gif

אפילו היתה תקופה אחרי שקניתי אותו שלא נגעתי בו בכלל, אחרי ששמעתי אותו איזה פעם-פעמיים, ורק אח"כ חזרתי אליו באמת.

רעוּת

New member
בוסרי זה לא מילה גסה ../images/Emo3.gif

גם אומרים ש little earthquakes של טורי הוא בוסרי, ואני קצת מסכימה עם זה, והוא עדיין אחד האהובים עלי (שלה, ובכלל). יש משהו מיוחד באלבום בכורה- כי זה בעצם כל השירים ש"התבשלו" אצל האמן במשך הרבה הרבה שנים, בעצם מאז שהוא התחיל לעשות מוזיקה ועד האלבום הראשון, והרבה פעמים יש שם דברים יותר עמוקים או מטלטלים, או לא יודעת, אפילו משהו פחות מלוטש כזה. 'עיניים זרות' עשוי יותר טוב בתור אלבום לפי דעתי, הוא מרגיש לי פחות לא-מגובש, ושירים ליואל הכי "שלם", אבל בלנשום בספירה לאחור יש כל מיני שירים שהם באמת הכי-הכי. לא יודעת, אתם בטח יודעים על מה אני מדברת
.

bזוהר

New member
יווווווואו!!!

מלפני שנה כבר כשרונה ביצעה בפעם הראשונה את הבית האפור, ידעתי שאני מכירה מאיפשהו את הלחן של "נגן בקונצרטינה.." ולא ידעתי מאיפה!

SheIIy

New member
אבל מאיפה??

כבר בפעם הראשונה כששמעתי את השיר, זמזמתי את המנגינה. גם אמא לא ידעה להגיד מאיפה זה מוכר... שנשאל את רונה?

גוזלה

New member
זה כנראה איזה לחן עממי או משהו...

כי גם אני, אחרי ששמעתי את הדיסק בפעם הראשונה, השורה הזאת פשוט נתקעה לי ללילה שלם... ולא עזבה אותי, והרגשתי שאני בטוח מכירה את השורה הזאת מאיפושהו... זה סוג של מטריף!

רעוּת

New member
אבא שלי זיהה את זה ../images/Emo6.gif

זה מאיזה שיר ישן, משהו עם "פלסטינה" לא זוכרת
.

SheIIy

New member
לא..

זה בטח השיר שאבא של רעות התכוון אליו, אבל אני בחיים לא שמעתי את השיר הזה.. אולי זו פשוט מנגינה מוכרת.?

רעוּת

New member
יש רחוב כזה ../images/Emo2.gif

אוף, אני מרגישה כמו איזה סכיזופרנית, אני לא יודעת להבחין בין מציאות לדמיון
אולי אני בכלל אבא של יואל
כלומר, של עמוס קינן
כאילו, אולי הייתי בגלגול הקודם איבדתי את זה
.

SheIIy

New member
בארור!

אני מכירה מישהו שגר ברחוב בשם זה, הוא קצת נבהל כשזכרתי את שם הרחוב שלו