בואו נדבר על נעמה

יניבל1

New member
לא קונה את ההצגה שלו, יודע טוב מאד מי הוא

פשוט אני, בניגוד אליך, שם לב לכל הפרמטרים לפני שאני בוחר למי להצביע. אני לא מסתכל רק על מוסר(שוב,שניהם תככנים באותה מידה) אלא גם על השתלבות חברתית, ובזה שי לא רואה את נעמה ממטר אז לפי המתמטיקה הפשוטה אני יודע ששי עדיף על נעמה אני הייתי קורא לזה הרע במיעוטו

יניבל1

New member
אתם משתפים פעולה עם ההפקה

ההפקה רוצה שאתם תצביעו כמו הישרדות (יענו למי שנראה לכם שהכי יותר מסכן את הבית מבחינת בריתות עם אחרים וכח פוליטי) ואתם משתפים עם זה פעולה ! הרי כל הפעמים האחרונות הצבעתם למי שמוצא חין בעינכם אישית , אז למה פתאום לשנות את אופן ההצבעה רק כי בגלל שההפקה אונסת אתכם לעשות זאת?

lightflake

New member
שטויות

מה מעניין בג'ני ורנין? למה שלא נעיף אותם? נעמה מכניסה את הפלפל שלה, היא לא ילדה קטנה.. הבנים מפחדים ממנה.. שי עם כל הנחשיות שלו היא היחידה שלגמרי לא שמה עליו. יש לך בעיה עם נשים חזקות?

יניבל1

New member
בוא אני אגיד לך משהו

כשנאי לבד בבית ומשעמם ואין תעסוקה אני דווקא נהנה לשמוע את השיחות של הבנים, יש להם סיפורים מעניינים לפעמים והם בכלל מדברים בצורה זורמתשאולי לא הכי מרתקת אותי למסך אבל נחמד בתור קולות רקע בו נגיד את זה ככה. זה המהות של האח הגדול-ליהות שומר מסך (המשחק עצמו אמור ליהות המשימות אבל זה ממילא בוטל כבר) . לא רוצה לשמוע כל היום לא דיבורים על בריתות ולא דיבורים על הדחות , זה משעמם ומעייף וזה לא מה שהבטיחו לי בתחילת התוכנית (ולא לאף אחד כאן) רבאק תראה את נעמה וקרן , כל היום דמברות על איך הן יתמרנו את רנין ואיך שהן ידפקו את שי , חלאס כמה אפשר לשמוע את הלופ החוזר הזה?! נעמה עושה רושם של בחורה מסכנה באמת. היא הבינה שאף אחד שם לא מתעניין בשטויות הסמי-פסיכולוגיות שלה אזלנסות בכל זאת ליהות במרכז הנעיינים ן היא פתחה שם בסטה של בריתות . קשה מאד לתאר את העליבות של הבחורה הזאת.

גם אני מסכימה איתך, עדיף

שאחד הבנים שי או ערן ילכו הבייתה. הבנתי שהייתה לא ילדות לא פשוטה , אבל, לא ראיתי מה , מה בדיוק היה לו?

lightflake

New member
הוא היה מהילדים הלא מקובלים

גם היה לו הפרעות קשב והיפראקטיביות ואנשים לא רצו שהילדים שלהם ישחקו איתו בקיצור הוא היה ילד די מסכן ובלי אף חבר ומצא את עצמו בקרקסנות שלו.. בהתחלה אולי כדרך להגיע לאנשים ואחרי זה כמקצוע.. מדהים איך חיים של אנשים מתנתבים מהילדות.. אחרי זה היה לו גם תקטע שהוא היה בחול והוא לא בא לעזור לאבא שלו שהיה חולה (היה לו מאוד קשה לראות את אבא שלו החזק במצוקה כזאת) ואז כשהוא חזר אבא שלו כבר נפטר אחרי כמה ימים או משהו כזה ועד היום הוא די אוכל את עצמו על זה... אם מישהו שמע עוד משהו שיוסיף

תודה , הבנתי לא היה לו קל .

מסכן , הוא אמר לנעמה שיש פה קבוצות והוא לא רוצה להיות בשום קבוצה. לפני כמה ימים הוא סיפר לאחת הבנות או לצבר, לא זוכרת בדיוק למי , ששי וערן לא משתפים אותו. הוא בסך הכל ממש בסדר לדעתי ונותן את הנשמה שלו בעזרה במטבח.

Funk18

New member
למה? כי כבר סיימתי בצפר

וכשאני שומע אותה היא מזכירה לי ת'מורה לספרות שרציתי להוריד לה פטיש 5 קילו על הראש בכל פעם שהיא פתחה את הפה, בנוסף אין לה טעם ואין לה ריח הכל חארטות מסביבה, הביתה בהזדמנות הראשונה.

קמבילי

New member
בוודאות גם שי יועמד להדחה

משום שכנראה יהיו הרבה קולות לעינב ונעמה, ואז במקום השלישי יכולים יהיו מספר אנשים. ביניהם בטוח יהיה שי כי הקולות של נעמה וקרן כבר מובטחים לו וחסר רק עוד קול אחד, שאותו מישהו בטוח ייתן לו. אם שי, נעמה ועינב מועמדים להדחה, התחרות על קולות הצופים היא בין שי ונעמה, ובכלל לא בטוח ששי יזכה. אם גם ערן יצטרף לרשימה אז מצבה של נעמה אפילו עוד יותר טוב. עלול להיות גם מצב שבמקום השלישי יהיו המון אנשים עם שני קולות, ואז בכלל יהיה שמח. רוב הצופים יעדיפו להעיף את שי וערן ולא את נעמה, ואז כל התחמונים של חבורת הזבל יתנפצו להם בפנים.

קמבילי

New member
חבורת הזבל זה שי, צריך להמציא שם לחבורת נעמה

למרות שאין שם ממש חבורה. זה רק היא וקרן שסיבכה לעצמה את החייכם כשהתחברה אליה.

24 שעות 1

New member
הלואי ואת צודקת ושי בחוץ

אם החופר המגעיל עולה להצבעה או כל אחד אחר מחבורת הזבל שלו עלינו לעשות הכל להציל את נעמה קרן ועינב ולהראות לו שהצופים בבית לא מטומטמים כמוהו וחבורתו

לא מסכימה בכלל.

אין שום היגיון להשאיר אותה. היא הייתה צריכה ללכת עוד לפני מיקי, לפי דעתי. היא מעצבנת ותככנית... לא ששי יותר טוב ממנה בהרבה, אבל בכל זאת. היא מעכירה את האווירה.

ליאורי13

New member
היא לא מעכירה את האווירה

כפו עליה להכנס למלחמה והתגוננות ומי כפה? שי והחיילים שלו

למעלה