בואו נדבר על נעמה

יניבל1

New member
היא התחילה עם המלחמות באותו זמן ששי התחיל

ומה עם הווי חברתי? זה לא מספיק חשוב לך? מה עם זה שהיא מנותקת ממנו לגמרי? אני לא מצאתי שם בן אדם אחד שמצא איתה איזשהיא שפה משותפת . תביני שאם לא האח הגדול אנשים שם לא היו משתינים לכיוון שלה בכלל . הקשר היחיד שהיה יכול ליהות לה עם המתמודדים זה שהיא היתה המורה לספרות שלהם והם היו זורקים עליה גירים מאחור.

ליאורי13

New member
אוייש תנוח, לא בא לי להתווכח איתך

כבר גיבשתי דיעה משלי משפט אחרון, שי הוא הגורם לכל הבלאגן שיש בבית וזה לא בלאגן שכייף לצפות בו,הוא אפס מאופס הערס הזה,יש לו פרצוף של גמל שהוא אוכל נראה כמעלה גרה

ליאורי13

New member
ברור שהיא יודעת,לא הקפידו להסתיר ממנה

אם הם היו חכמים,היו דואגים שהיא לא תדע מכלום אני קצת מרחמת על ערן, הוא כל הזמן תחת זכוכית מגדלת והדיקטטורה של שי הוא פוחד לעשות צעד בלי לשאול אותו או לחטוף כאפה משי הזבל

ומה עם איתי "תגיד לי מה לעשות אני אעשה"

הפך להיות הילד שעשועים של שי.. אין לו מילה משלו

יניבל1

New member
ההבדל בין הישרדות לאח הגודל (השיכתוב)

למה להישרדות כן מתאים בריתות ולאח הגדול לא? כי בהישרדות אתה ממילא רואה רק את התוכנית הערוכה ככה שבחצי שעה אפשר ליצור מתח משבוע שלם של תככים ולהשאיר את כל השאריות בחוץ. הפרק מתנהל ככה שאיקס מדבר עם וואי ומנסה לשכנע אותו להדיח את זד,ואחרי זה אתה רוצה את זד מנסה לשנע את וואי להצביע כנגד איקס. מספיק לך לראות בחצי שעה את השיחות ביניהם ואת הלבטים של וואי עם עצמו או עם מתמודדים אחרים , ככה שהם מצליחים להגיע יפה מאד לשלב המותח - שלב ההדחה. באח הגדול זה לא יכול להתקיים כי אתם לא רואים את זה ערוך, אלא 24 שעות ביממה (בהגזמה) ככה שאם בתוכנית ערוכה הייתם שומעים את נעמה מנסה לשכנע את רנין פעם אחת לעבור לצד שלה כנגד שי ( שזה מספיק לכל הדעות ) כאן בלייב אתם שומעים את אותה השיחה 57856 פעם , ואם זה לא נקרא מיאוס אני לא יודע מה זה כן מיאוס . בשביל פורמט כמו האח הגדול שבמהותו מתמרח על כל כך הרבה זמן, צריך גם משימות שמחזיקות זמן רב , בגלל זה ההולנדים ויתרו על הקטע של הבריתות והעדיפו משימות במקום .

בהלםם

New member
מסכימה../images/Emo45.gif להעיף את שיי!

נעמה- תמיד יהיה אפשר להעיף היא כבר על הכוונת היא אולי נחש אבל היא שקופה שי- לעומת זאת לא יהיו הזדמנויות בקרוב, אם הוא יעלה להדחה וינצל הוא יעשה הכל אבל הכל בשביל להישדאר עד הסוף והמתמודדים לא יראו מה שאנחנו רואים ואנחנו נסבול אותו כל יום אז חובה להעיף את שי,הוא בא לוילה במיוחד בשביל לזכות בכסף וידרוך על כולם בשביל זה הוא גם אמר את זה בתוכנית הראשונה שרוב הסיכויים שאנשים לא יסתדרו איתו..הוא תמיד ימצא דרך להיות היפה נפש שעוזר לכולם בן אדם שכל 2 דק אומר שהוא הכי אמיתי שיש שהוא לא פה בשביל הכסף............... "על ראש הגנב בוער הכובע" ואני בטוחה שיוסי יודע מי זה שי האמיתי הוא מספיק מנוסה אז נקווה שהוא יקלע בזמן ויחשוף את פרצופו האמיתי

יניבל1

New member
הטיעון הראשון שלך לוה בחסר, ופה הבעיה

יש את המשפט "אם לא עכשיו אז מתי" , אין סיטואציה שהמשפט הזה מתאים לה יותר מזאת. ברגע שאתה מעיף את שי , כח הבנים יתפרק, נעמה תבסס את מעמדה כשליטה של הבית, ומי יוכל להדיח אותה מהבית. במצב כזה?

לא מסכימה עם התיאור, אבל כן לרעיון

נתחיל בזה שכן, חבורת הבנים צריכה להתפרק דחוף, כי אין שם אף אחד שמגיע לו לזכות. את נעמה אני גם לא הכי מסמפטת, אבל היא בהחלט חכמה, רק קצת מעיקה מידי.

niva99

New member
איזו הפוכה הוא יחטוף לפנים מר.המלא בעצמו ....

איזה קטע זה יהיה כמו בהשרדות איי קוק כשאנשים שהכי לא ציפו היו עפים. ופייר ? הכי מגיע לו לעוף - הוא הרוויח את זה ביושר רב.

יש../images/Emo70.gifעוד מישהו שמבין בהישרדות../images/Emo13.gif

זו באמת הייתה עונה עם המון תהפוכות, האמת, זה הכי כיף, אף פעם לא יודעים למה לצפות. (גם 16 היה ככה). אם שי ערן או צבר פתאום יהיו מועמדים זה באמת יהיה להם בהפוכה, אני רק מקווה שאנשים באמת ידיחו אותם (אח"כ נדאג לנעמה).

בהלםם

New member
ועוד משהו חשוב מאד!!

לכל אלה שרוצים להשאיר את שי בשביל האקשן וכל זה.. אל תשאירו אותו כי אם זו היתה הפקה שהמתמודדים מחליטים מי נשאר ומי הולך..אז אם שי היה נשאר כולכם הייתם בוכים ואומרים שזה מכור ושההפקה רוצה שהוא ישאר בשביל ליצור מתחים! אם לא תעיפו אותו בהדחה הקרובה אתם פשוט תוכיחו שכל מה שההפקה של הישרדות עשתה לנו נכונה,שאולי זה מה שרצינו בתת מודע ואנחנו לא מודים בזה אבל הנה ההוכחה לכך שאם נשאיר את שי זה אומר שכשזה תלוי בנו אז זה יהיה בסדר אבל אם ההפקה תרמה יד בדבר אז זה מכור !! בקיצור מה שאני מנסה להגיד שאם נשאיר את שיי אנחנו מכורים בדיוק כמו ההפקות האחרות אז בואו לא נהייה מכורים ונעיף את מי שלא מגיע לא להישאר בלי קונצים1!

24 שעות 1

New member
להעיף מייד

איתך בכל מילה אמת שי ינקה את השטח בברבריות אחד אחרי השני הוא ערס ולא יעזור.. חייב לעוף

ליאורי13

New member
הויכוח על אוכל רק מחזק את הרצון להעיף את שי

מי הוא שיחליט לכולם?????????????????????

למעלה