בואו נהיה קצת מציאותיים

RainBird

New member
כרמית, אני מקווה שהאיחול הזה לא מדבר על עזיבה של הפורום ../images/Emo140.gif כולנו מקבלים ביקורת, גם אני וגם את וזה האינטרנט שבו הרוח החופשית לאמירה של דברים היא בדיוק כזו. יש לך ידע וניסיון ואת מבורכת בינינו, אבל כפי שלמדתי על בשרי שלי, לא כולם יסכימו עם הדעות שלך ועם ההחלטות ואמירות שאת עושה. מכשפה אף פעם לא אומרת אמירות פופלאריות, היא אומרת מה שצריך להאמר וזהו זה. אם בכל זאת החלטת לשוטט במקום אחר באינטרנט אני מאחל לך דרך צלחה אחות. ארדן.

מרגוט

New member
ג'סטין אני לפעמים לא יודעת

להחליט אם זה רק הדמיון שלי או שאתה פשוט בן אדם רע.

RainBird

New member
עוד פעם רע וטוב שחור ולבן? כן הוא רע ../images/Emo3.gif בדיוק במידה הנכונה ../images/Emo9.gif

מרגוט

New member
לדעתי יש פה כמה אנשים

שהם פשוט אכולי קנאה וזה מתבטא ברוע. קשה להם לראות מכשפה חכמה ובעלת ניסיון והכשרה שלא כמוהם, אז הם משליכים עליה את רגשי הנחיתות שלהם. זה לא שהיא מתנשאת, זה שהם מרגישים נחותים. הרי להעליב אותה זו הדרך הכי קלה להרגיש עליונות. אם לא היו מרגישים נחותים, היה להם משהו יותר מהותי להגיד. הודעה של איזה עשרת אלפים מילה, שנגעה במיליון נושאים חשובים, ומה שמעניין את ג'סטין זה לקרוא למישהי פקאצה. משהו לעניין אולי? נושא לדיון? דעה? ביקורת ברמה?

בונא אתה ממש ילד הא?

אין לך משהו יותר טוב להגיד? אני באמת אתפלא אם כרמית תחליט להישאר כאן אחרי הגועל נפש הזה.

Nizzan Cohen

New member
ההודעה היתה שווה יותר...

אם היית חוסך את כיוניי הגנאי. מעבר להכל, ומעבר לוויכוחים קטנים ושטויות, מעבר לאולי שאפשר לכנות "פוליטיקה" של הקהילה, בואו ננסה לשמור על אווירה נעימה, יפה ומקבלת.

מורגיין

New member
קראתי שוב את ההודעה שלי...

ולא, למרות שהיא קשה, אני לא מוצאת בה קללות או שפה קשה כלפייך, ואם בחרת להניח כך אני מתנצלת מראש ומכל הלב, כי זאת לחלוטין לא היתה הכוונה. שוב הכוונה היא כן לביקורת בלבד, בוודאי שאינני מכירה אותך, ולא, אין לי שום דבר אישי כלפייך... דרכינו שונות לחלוטין כרגע, ולכן גם אני לא חשה באיום\ נוכחות מצידך... אני אסיים עם עוד התנצלות להבהרת הדברים, אם נשמעתי בוטה מדי, מעליבה, או שולפת סכינים.... כן היתה לי ביקורת לגבי הדרך שבה הוצגו הדברים, יותר מזה היתה לי ביקורת על הדברים עצמם (כמו שהצגתי בתגובה האישית שלי הדברים אינם כך תמיד).

מורגיין

New member
מצטערת על התגובה המאוחרת...

עברו עלי ימים קשים אישית... בכל מקרה הכוונה שלי היתה, שאני לא מנסה כביכול להתחרות או מרגישה קנאה, או כל דבר אחר שהוא שהיה עשוי להשתמע מההודעה שלי...

RainBird

New member
למורגיין. כן, גם אני זועזעתי קשות מהתגובה של הפסיכולוג. אבל בלי קשר לזה, כרמית אמרה את דעתה. לרגע לא לקחתי את האמירה שלה בתור עלבון אדרבא, היא טרחה לשבת ולכתוב מאמר שלם (ואפילו כפול ומשולש) כדי להסביר את דעותיה, ויש דברים שעימם אני מסכים ודברים שאני פשוט לא. אבל מה, אני לא שופט אותה, כמו שהיא לא שופטת אותי- אלא רק את המעשים שלי. והאמירות שלי. גם אני בצבא נפלתי על מפקדת וויקאנית שהייתה איתי אחלה ונתנה לי אישור מיוחד לענוד פנטכל. אני רואה בכרמית באמת סוג של חלוצה ואם. אני זוכר את הגרסאות העתיקות והחדשות של האתר שלה. המאמר שלה הסביר לי פעם ראשונה מי זו האישה הזקנה מהחלומות שלי ומהגסיסה של המחלה שלי. ויתכן שבאמת היא מתנהגת בפטרונות כלפי אנשים אחרים (למרות שפיספסתי את זה ../images/Emo4.gif) אבל אם למישהו יש זכות, זה לה. לדעתי. ומן הראוי שכמו שהיא לא השתמשה במילות גנאי, גם את לא זקוקה לעזרתך בכאלו. ../images/Emo24.gif סוף סוף מישהו מבין את הזעזוע שלי מהפסיכולוג. ארדן.

windflute

New member
איפה ראית תפיסת תחת?

כי אני ראיתי מישהי שאכפת לה ואומרת דברים נכונים. הרי גם את אמרת שאת מסכימה עם מה שאמרה. אז מה מפריע לך? הניסוח? האישה עצמה? אולי כדאי פעם הבאה לכתוב מסר אישי בנושא? ואם כבר, אז מסר מנומס? על מה את מתעצבנת? - היא בטח שלא התכוונה לעצבן אותך. אבל מה שכתבת הצליח להכאיב לכרמית, וגם לי, וגם לעוד אנשים. כפגאנית, אני בטוחה שאת לא אוהבת לפגוע באנשים. ניתן היה לומר את מה שאמרת בלי לפגוע באף אחד. הבחירה שלך לפגוע גורמת לי (ואולי גם לכרמית) להרתע מלהשתתף שוב בפורום. לתשומת ליבך. ** כוונתי בהודעה זו איננה לפגוע בך. אהבה, ~O~ שחר

קלסי

New member
שאלה של טירון

כמי שעדיין לא מגדיר עצמו כפאגאן ובנוסף לא ממש מתלהב מאוירת העליהום; לא צריך את המדינה שתנשוף בעורפי; וגם נרתע מהתחכמויות והונאות, האם נגזר עלי לפתח את עצמי בעצמי, או שיש לי מאיפה להתחיל?

מרגוט

New member
להתחיל במה בדיוק?

אתה יכול לפתח את עצמך, וזו לא גזירה בכלל. השאלה באיזה תחום פגני אתה מתעניין בדיוק.

קלסי

New member
אין לי מושג

קראתי את האלה הלבנה לפני מספר חודשים. אני חייב לאמר שהיתה לי דעה קדומה על פגאניזם (אם בכלל ידעתי מה זה בדיוק) והופתעתי לטובה. יכול להיות שמה שאני צריך זו פשוט רשימת קריאה.

Nizzan Cohen

New member
זרע.

זרע טומן מתוכו עץ שלם. הזרע מכיל בתוכו את כל הנתונים הגנטיים ליצירת עץ, ולכל זרע ישנו הפוטנציאל הזה. אבל הוא צריך מים, ואדמה, ואור כדי לשחרר אותם
. אני חושב שמאמרי הפורום יוכלו לעזור לך בתור התחלה
. ויש שם גם המלצות לספרים והכל... אבל מעבר לזה - כשהתלמיד מוכן - המורה מופיע.

למעלה