בואו נעשה שרשור בגדי-ים

P u s s i c a t

New member
תודה.

היה מושלם ובקרוב יחזור להיות כזה. ואני לא שואפת לאומה תורמן, כי אם לאנג'לינה.... הרבה עבודה במכון. הרבה מחשבה על המזון ונגיע לזה במהרה בימינו
איך אמר לי המאמן במכון - הגוף לא שוכח...

P u s s i c a t

New member
כן

רק שלא רואים אותו. מאז ששמנתי הוא מתחבא לו מתחת ומחכה לגאולה. אבל היא בדרך. קרוב יותר ממה שהוא מדמיין. מדהים מה שגברים פעם יכלו לעשות לי אם פעם כל אדיוט היה מריץ אותי למקרר - היום הוא מריץ אותי לשק האגרוף או למכון הכושר. כבר בא להם להקיא ממני שם...
אוטוטו - תגמר השבעה - אני אחזור - בינתיים הם לא מבינים לאן נעלמתי.

יקירתי

עם מבנה גוף כזה, את תחזרי להיות פצצה לפני שבכלל תרגישי. אני מבינה שעכשיו גם את מכורה לחדר כושר...

P u s s i c a t

New member
אני תמיד הייתי מכורה

חדר כושר, ריצה יומית, סקווש כל יום שעה וחצי - שעתיים, שחייה, הייתי בהפסקה ארוכה - וחזרתי בגדול.

../images/Emo124.gif כוסית alert

אחחח נועוצ'קה יפה מאד מאד. לא יודעת איך את נראית היום אז אני לא יכולה לשפוט, אני רק יכולה לומר שאם היו לי תמונות כשהייתי רזה הייתי גם מעלה,לצערי יש לי כאלה מגיל מאד צעיר....מאז הגוף מאד התמלא, ולא במקומות הנכונים :)) אז להצטלם בבגד ים היום או בכלל להסתובב באחד - לא משהו שיקרה בקרוב אלא אם כן יקרה נס ופתאום יהיה לי כח רצון לעשות משהו בנידון.

נוAה'לה

כרגע צירפת אותי לרשימת המובטלים ! איך לא יפטרו אותי אם הקדשתי חצי שעה לבהיה בכל אחת מהתמונות ?! ...

e t e r n i t y

New member
../images/Emo42.gifמישהו אמר בגד ים?

לי יש קולקציה שלמה של בגדי ים בבית...
הנה אחד מהם (שכבר לא קיים יותר, נהרס)

dudusch

New member
קשה... קשה... ../images/Emo8.gif

לראות כזה דבר בשעה זו של הלילה.... קררררר קצת רחמנות
קיבלת את ק(כ)ולי

e t e r n i t y

New member
והשלישי...

שנמצא בשלב הגסיסה שלו. יש עוד אחד חדש, אבל אין לי תמונה איתו. וזוהי היתה הקולקציה החדשה של בגדי ים לקיץ 2004

dgrwkl1

New member
יש לך אולי בגד ים שקוף??

ובכלל..עם גוף כזה,את מי זה מעניין בכלל בגד ים. אני צודק?

למעלה