חחחחחחח... אהבתי.. באמת מעניין...
G goldyboy New member 22/12/03 #150 טוב, תמונות בבגד ים אין לי אז קבלו את התמונות האלה. ונתחיל עם תמונה, במיוחד לגלרית העיניים.
T tokit New member 22/12/03 #163 היות ואני משתזפת בעירום, אין לי בגד ים.. כלומר, היה לי אחד לפני שנתיים, בתקופה הפרתית שלי, ואין סיכוי שאעלה תמונה מאז. נראה לי אני באמת צריכה לקנות בגד ים חדש, למקרה חירום..
היות ואני משתזפת בעירום, אין לי בגד ים.. כלומר, היה לי אחד לפני שנתיים, בתקופה הפרתית שלי, ואין סיכוי שאעלה תמונה מאז. נראה לי אני באמת צריכה לקנות בגד ים חדש, למקרה חירום..
H Hendrixon New member 22/12/03 #164 יש איפה להשתזף בגרמניה? ובכלל, יש הרי בתפוז מגבלת *משקל* על תמונות, אז יתכן והן בכלל לא היו עולות גם אם היית רוצה
יש איפה להשתזף בגרמניה? ובכלל, יש הרי בתפוז מגבלת *משקל* על תמונות, אז יתכן והן בכלל לא היו עולות גם אם היית רוצה
T tokit New member 22/12/03 #167 כן, ברור שיש איפה.. וגם בארץ יש.. דווקא לא הבחנתי שיש בעיה להעלות תמונות "כבדות" בתפוז.. מה גם שכרגע הבעיה שלי הפוכה.. בעשרה ימים האחרונים התיאבון שלי שואף ל-0 ורזיתי עוד 3 קילו..
כן, ברור שיש איפה.. וגם בארץ יש.. דווקא לא הבחנתי שיש בעיה להעלות תמונות "כבדות" בתפוז.. מה גם שכרגע הבעיה שלי הפוכה.. בעשרה ימים האחרונים התיאבון שלי שואף ל-0 ורזיתי עוד 3 קילו..
T tokit New member 22/12/03 #176 באירופה בכל חור מותר להשתזף טופלס, ובנוסף יש המון חופי נודיסטים.. בארץ.. אין כמו הגינה של ההורים שלי..
באירופה בכל חור מותר להשתזף טופלס, ובנוסף יש המון חופי נודיסטים.. בארץ.. אין כמו הגינה של ההורים שלי..
נ נוAה של הים New member 22/12/03 #180 פפפששש.... יפה לך ../images/Emo45.gif אכן אהבה יכולה לשנות סדרי עולם. תתחדשי ותהני
V vaselius New member 23/12/03 #186 מזל טוב ובהצלחה../images/Emo39.gif אך למה לא עידכנת אותנו קודם.. עד שהספקנו להכיר ולהתרשם ממ' וכבר יש חדש?
מזל טוב ובהצלחה../images/Emo39.gif אך למה לא עידכנת אותנו קודם.. עד שהספקנו להכיר ולהתרשם ממ' וכבר יש חדש?
T tokit New member 23/12/03 #190 בגלל החדש אין מ'.. אני בחורה פרקטית.. גם החדש הינו הר דוקטור, אבל הפעם למשפטים. הוא ניגודו של מ' מכל בחינה שהיא..
בגלל החדש אין מ'.. אני בחורה פרקטית.. גם החדש הינו הר דוקטור, אבל הפעם למשפטים. הוא ניגודו של מ' מכל בחינה שהיא..