שובבונת, מי לא התנהג יפה
ה הגיבור באפור New member 22/12/03 #179 אוף,איפה המדים, נוAה, השוט עלייך../images/Emo35.gif בשמיים מופיע הסימן באפור אני נאלץ שוב להקרא אל הדגל היי הו סילבר, קדימה וברבים, נאלף את הפוחזת שנוגעת בכוכבים
אוף,איפה המדים, נוAה, השוט עלייך../images/Emo35.gif בשמיים מופיע הסימן באפור אני נאלץ שוב להקרא אל הדגל היי הו סילבר, קדימה וברבים, נאלף את הפוחזת שנוגעת בכוכבים
נ נוגעת ב כ ו כ ב י ם New member 22/12/03 #181 הפוחזת?הי הו סילבר? ביקשתי ממך מייל,כתובת,טלפון,ואתה משחק לי בחרוזים? כנס אליי ללישכה דחוף לשיחה בארבע עניים. את הדגל תניף אחר כך אני לא פוחזת אני סוררת
הפוחזת?הי הו סילבר? ביקשתי ממך מייל,כתובת,טלפון,ואתה משחק לי בחרוזים? כנס אליי ללישכה דחוף לשיחה בארבע עניים. את הדגל תניף אחר כך אני לא פוחזת אני סוררת
ה הגיבור באפור New member 22/12/03 #182 מה מייל, יש מסרים...../images/Emo88.gif אני חושש שהחרוזים זו בעיה מוכרת...
מ מירב 23 New member 21/12/03 #99 בוא נשחק משחק קטן... בגלל הקושי שלך בקריאה: אני כתבתי נחת ואתה כתבת נרות, עכשיו מצא את ההבדלים! |בהצלחה
בוא נשחק משחק קטן... בגלל הקושי שלך בקריאה: אני כתבתי נחת ואתה כתבת נרות, עכשיו מצא את ההבדלים! |בהצלחה
נ נימשון New member 21/12/03 #100 תביאי אותו אלי אני אדחוף לו כמה נרות, נראה אם יהייה לו מזה נחת אחר כך אני בטוחה שהוא יפנים את ההבדל בין השניים
תביאי אותו אלי אני אדחוף לו כמה נרות, נראה אם יהייה לו מזה נחת אחר כך אני בטוחה שהוא יפנים את ההבדל בין השניים
מ מירב 23 New member 21/12/03 #101 אני מקווה שאת לא מתכוונת לנרות חנוכה, אלא לנרות הממש ממש עבים! ואח"כ נראה אותו שר : נר לי נר לי, נר לי דקיק....
אני מקווה שאת לא מתכוונת לנרות חנוכה, אלא לנרות הממש ממש עבים! ואח"כ נראה אותו שר : נר לי נר לי, נר לי דקיק....
B bar666xp New member 22/12/03 #157 מירב ../images/Emo91.gif יש נרות ריחניים עבים.. חבל"ז וגם הגובה בין מטר או מטר וחצי אני יביא מצלמה מי זה היה שדוחפים לו את הנר (כאילו אני לא יודע פככככ) נ.ב. אל תשכחי להביא מצת או גפרורים
מירב ../images/Emo91.gif יש נרות ריחניים עבים.. חבל"ז וגם הגובה בין מטר או מטר וחצי אני יביא מצלמה מי זה היה שדוחפים לו את הנר (כאילו אני לא יודע פככככ) נ.ב. אל תשכחי להביא מצת או גפרורים