בואו נראה אותכם.. משימונת..

tairon

New member
בואו נראה אותכם.. משימונת..../images/Emo95.gif

זוכרים את הילדות??? זוכרים שהייתם הולכים לישון אימא או אבא היו מספרים לכם סיפור לפני השינה או שרים לכם איזה שיר ערש? בואו שיחות היום בערב נוסטלגי נעלה לכאן זכרונות מלפני שינה.... כל אחד יביא את הזכרון שלו.. יאללה צאו לדרך.... ועוד דבר.. דחוף.. לגלריה של שיחות לתוך הלילה היינו רוצים להקים תמונות ילדות של חברי הפורום אז קדימה תנגבו את האבק מהסורק ותשלחו אלינו תמונות ילדות שלכם... בואו נראה אותכם עוללים...

הופ אני מרימה את ידי ראשונה..../images/Emo45.gif

ומגישה עם אהבה את תמונות ילדי
וזאת קורל הקטנטונת שלי בת שלוש וחצי הנסיכה הקטנה של הבית מחייכת בלי סוף חביבה ומקשקשת בלי ברקסים...חולה עליה...

tairon

New member
אגודל אגודלי ...

אגודל אגודלי מילים: מרים ילן שטקליס לחן: ציונה לירון אגודל אגודלי בוקר טוב הגידה לי הן גדול אתה חכם תן שלום גם לכולם תן שלום לקטנטנה לאחות הלבנבנה מי תמיד יאהב אותך קטנטנה זו אחותך אגודל אגודלי בוקר טוב הגידה לי הן גדול אתה חכם תן שלום גם לכולם תן שלום גם לי גם לה בן גדול חכם שלי אגודל אגודלי בוקר טוב הגידה לי חחחחחחחחחחחחחחח היא היתה שרה איזה כמו תקליט שבור.. ואני שהייתי ילד היפר אקטיבי הייתי מתעורר עוד יותר.. עושה עם הידיים תנועות ריקוד... וכמו מנטרה עוד פעםםםםםם איכשהוא אף פעם זה לא נמאס.. עכשיו אני קורא את המילים ואני אומר לעצמי יווארדי כמה סבלה ממני.. תבורכי אימא

וזו הנסיכה הגדולה שלי..

שמה ליאל והיא בת שמונה לומדת כבר בבית ספר כמובן גאוות הבית תלמידה חרוצה, ילדה אחראית מאוד, ועצמאית. מתה עליה..לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיה

וזה הגבר, שומר הראש של הבנות...

ילד סנדוויץ´ שמו מיכאל הכינויי שלו בפי כולם מיקי בן שש וחצי ילד מקסים ושנון, שובב גדול מפרק כל מה שניתן לפרק בבית
הגבר הקטן של אמא

חמודים פחדדדדדד דרדי

אבל אנחנו רוצים תמונת ילדות שלך!!
בעיקרון הכוון לפתוח גלריה של תמונות ילדות של חברי הפורום

יונית38

New member
שלי לא ולא, שלהם בכיף ../images/Emo13.gif

נדמה לי נתבקשנו תמונות ילדות שלנו, אך מאחר ואני הולכת אחר השיירה אז יאלה... הילדות שלי זכורה לי, כילדה מפונקת להחריד, כמעט כל לילה מרגישה צורך לישון רק ליד אבא שלי, מטורפת אחר החיבוקים והאהבה שלו, לפני מקלחת של לילה, רק שהוא יחלוץ לי את הנעלים, ושוב יחבק, ויגיד לי אלף פעם שהוא אוהב אותי. את זה אי אפשר לשכוח, עד היום מזכירים לי בבית את הילדות שלי המתקרצצת. במחשבה לאחור לא דרשתי את החיבוקים לפני השינה של אמא, כי אמא תמיד היתה עסוקה בבית, נקיון, בישולים וכל זה ולא היה לי אומץ לבקש ממנה חיבוק חום ואהבה אחרי יום עבודה קשה שהיה לה - לכן הייתי מתקרצצת לאבא בצורה לא נורמלי. אבל יש לציין שהיום היא מחזירה לי כפל כפליים -- וואוו דיברתי הרבה??? ועוד אחרי הכל, אני מראה אותם ולא אותי, לא נורא.

יונית זה ידוע שלבנות יש נטייה...

להתקרצץ על האבא ו...להיפך, חמודה התמונה, יש לי תמונה שלי כילד חבל"ז,,,צריך לסרוק

יונית38

New member
כמו ילד אבל יפיופית-רואים את זה ../images/Emo13.gif

יפה יפה, כבר בגיל 12 שפת גוף שמשדרת אסרטיביות, כמו בן אבל יפה :)

חחחחחחחח חמודית כמו היום ../images/Emo13.gif

ואללה, אם לא הית אומרת לי שזו את לא היתי מקשר, ממש השתנת לאחרונה....

למעלה