בואו נראה אותכם.. משימונת..

טאKילה

New member
הנה תמונה שלי כשהיתי תינוקת..../images/Emo95.gif

נינוקת חכמית חחחח פחחחחח

Mוניk

New member
חיפשתי תמונות מהילדות אז לא מצאתי

וכל התמונות שלי בתקופת החברות עם ג´קוב כולםםםםםםםםםם כמעט בעירום כלומר רק עם ביקיני קטן אפילו בבית עם הילדים כשהיו קטנים תמיד צילם אותי עם גופיה ותחתון חחחחחחחחח כמה צחקנו בבית עכשיו אני וס´קוב על התמונות ומה שבחרתי להביא הוא לא מסכים אבל מצאתי איזה שתי תמונות בלבוש מלא של גיל /20/19/18 עשרים כמובן בלי ג´קוב עם אחותי עם אמא שלי עם אחי רק שם אני לבושה או באירועים משפחתיים סה חובה לבוא עם בגדים סם יום ראשון זה פהההה ניראה ניראהה פחחחחחחחחחח או אתם חתן כלההההההההההה? צ´או מוניק

Mוניk

New member
ישנונייייייייייי מה עם תמונית שלך?

יאאלה עכשיו גמתה בו ניראה לך עממה אני מצווה עלייך כי ציווני חרות קדימה חרות עד הסוף בו נציצ לך מוניק

אח אח איזה חמודים ויפים אתםםםםם

כזה קולקטיבי לכולם. והגלריה כבר מפורזמת בקישורים שלנו. כמובן שכמה שתוסיפו כן ייטב!

חוצי............ טאי.........-וכולם

ממצבבבבבבבבב? עיצה שלי תעבירו תתמונות לגלריה-אני גם ישלח תתמונה שהיייתי קטן ותעבירו תתמונות האמיתיות שלכם אע ........? חוצמיזה מממצב איתכם? שיהיה לכם שבת שקטה ונעימה רועי

Mוניk

New member
שוטריקו מה אעעע הינה סה אמיתי קבל

סה אני והוא נינוקות חחחחחחחח שוטריקו שבת שלום מאמי
צ´או מוניק

מוניק חחחחחחח

טעית בכיוון של המוצץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמונה חמודה אהבתי מה שלומך ככה? שיהיה לך שבת מדהימה רועי

למעלה