בואו נראה אותכם.. משימונת..

Mוניk

New member
רעיון חמוד טאי...אבל אין לי סורק

וברגע שאסרוק כמה תמונות אשמח לצרף גם סיפורי ילדות אבל בתנאי שגם מנהלי הפורום מצרפים תמונית אופססססס צ´אווו ממוש מוניק

tairon

New member
יס לך סכן סלא יסן?

סיס לו סורק סאת לוקחת תמונית סלך עושה לו נוק נוק טוק טוק אפשר טובה בבבליז.... סרוק לי ואסרוק לך והנה יס תמונית אהה אהה

ופה אני בתקופת הצבא בת שמונה עשרה

עם החברה הכי טובה שלי שהייתה אז ניבה, אני כמובן מצד שמאל וניבה מצד ימין, מה שהיה מצחיק שאני וחברתי נולדנו באותו יום אותה שעה ואותה שנה איזה מדהים הא?...חחחח זיכרונותתתתת

יונית38

New member
הופה משנה לשנה יותר יפה ../images/Emo13.gif

את צוחקת? פישששששששש עם השנים משתבחת ????

אגב זה אחד השירים שאהבתי בילדותי...

אז התמימות והאמונה באנשים עוד הייתה כל כך.... אתם בטוח מכירים את השיר הזה של נעמי שמר לדעתי שיר גדול.. כבר מזמזמת אותו שעה..
אנשים טובים תפקחו את העיניים, תסתכלו סביב פה ושם נגמר החורף ונכנס אביב בשדה ליד הדרך יש כבר דגניות אל תגידו לי שכל זה לא יכול להיות אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאוד אנשים טובים יודעים את הדרך ואיתם אפשר לצעוד איש אחד קנה לי ספר בן מאה שנה איש אחר בנה כינור שיש בו מנגינה ואישה טובה אחרת לי נתנה את שמה ומאז אני בדרך שרה במקומה אנשים טובים… איש אחד יבנה לי גשר כדי לחצות נהר איש אחר יצמיח יער במורדות ההר ואישה טובה אחרת, אם יהיה קשה רק תצביע אל האופק ותבטיח ש... אנשים טובים… וממש כמו צמחי-הבר הבודדים הם עוצרים תמיד את החולות הנודדים הרקיע מתבהר, וכבר אפשר לראות אנשים על אם הדרך מחכים לאות אנשים טובים…

היי

שבת שלום לכולם שיהיה לכם שבת שקטה תשימותתמונה האמיתית שלכם מה הקטע? חחחחחחחחחחח יום נעים רועי

אוגי פה

New member
טוב גם אני להשתתף

אז ככה זה אני כאן הייתי בן 4 מצטער על העין פשוט התמונה מאוד ישנה פחחחחחחחחחח אמממממממממ............ בנות אחת אחת לבקש את הטלפון פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא הנה אני....

אוגי פה

New member
וזה אני בגודל הטבעי שלי

לא משהו אבל זה מה יש פחחחחחחחחחחח עכשיו בטח אתן לא רוצות את הטלפון סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Mוניk

New member
אתה כן משוווו אוגי חמוד גמ מפנים ו.

גם בבחוץ וגם מפנים וזה המוןןןןןןן הרבה הרבה יותר ממשו אוגי שב"ש אוגי ז´וז´ו
מוניק

Mוניk

New member
טוב הינה אני כבר ראיתם? טוב אז.....

טוב בתור ילדת סנדביץ´ הייתי די מפונקת לא נעים להגיד אבל אחים שלי לא רואים מה אני כותבת כן קיבלתי יחס מועדף בבית כי הייתי כזו שקטה וקטנה ותמיד דאגו לי באופן מיוחד למה? כי נולדתי פגית במשקל 1,200 גר´ ובזמנו מי ששרד במשקל כזה זה היה נדיר וכן אני זוכרת את יומי הראשון בגן כבר בבית אחרי הכל, הייתי גדולה יחסית בת חמש ואיך אבא שלי היה יושב מחוץ לגדר הגן ומביט בי ושולח נשיקות באוויר ככה במשך חודשיים עד שהיו בטוחים שטוב לי בגן התחלתי ת´גן העירוני מאוחר בגלל היותי קטנה ורגישה עד גיל 3 הייתי בבית הבראה של ביה"ח בעפולה (שם גם הייתה הפגיה הכי טובה בארץ) ומי שהיה רגיש במיוחד אז גם את שנת הגנון הראשון ו.....עשה שם וזה המון בזכות ההורים שלי שעטפו אותי בחום מכל כיוון אפשרי. ובכלל טיולים וימי כייף כאלה שלקחו רק אותי (קשה היה לקחת כמה ילדים ייחד) אז לא היה רכב והיו פחות אמצעים. אבל אותי לקחו תמיד בשושו לאחים סיפרו שאני הולכת לבדיקות וכל זה כדי לחזק אותי פיזית בעיקר, המטרה שלהם הייתה שאני אגדל ואהיה כמו כולם זה היה האתגר שלהם והם הצליחו ובגדול. (בדיעבד אולי פונקתי יותר מידי) כי נישארתי מפונקת ובחיים של היום צריך להיות מחושלים ואני לומדת עד היום להתחשל. וכן אני כבר מחושלת יותר (טוב תמונה יש לי פה אחת תראו אותה שוב זו תמונה עדכנית זה מה יש כרגע אולי בהמשך אצרף עוד) מוניק מביטה קדימה

פששששששש מוניקקקקקקק

ואוווווווו איזה פיגורה חתיכונת אמיתית אבל אבל מה עם הפנים רוצה לראות את הפנים...
אני אוהבת עיניים מדברות.

טאKילה

New member
ילדות בטח זוכרת זה היה אתמול../images/Emo3.gif

אני זוכרת בלילה אהבתי לישון ליד אחותי הקטנה, שיחקנו עם הרגלים כף רגל על כף רגל ודהרנו כמו אופנים, חחחחחח וצווחנו בושקלטה בושקלטה חחח קשה לי ליזכור סיפורים,בעצם לא זכור לי סיפורים, אמא שלי היתה מזמזמת מנגינה עד שנירדמנו, אני זוכרת את הצליל,אני אפילו מצליחה לשקוע לשם תוך כדי הכתיבה. טוב צר לי אין לי סורק,השכנה שלי מתה חוצמיזה לא היה לה מחשב, אני לא מכירה כאן אפאחד,לא התחברתי לעיר הזו,אני רוצה הביתה, אני אגלה לכם סוד,כל תמונות הילדות נשארו בבית הורי,בנתיים הם מתו שניהם,הכל בטח אצל אחי,עכשיו הזכרתם לי שאני צריכה לבקר שם, ולחפש תמונות מהעבר,מהילדות. אופס מצאתי רעיון,אתקשר לאחי הוא יסרוק וישלח לי. מקוה שיש אצלו תמונות. בנתיים קחו תהנו מתמונה הילדים שלי ובעלי. הילדים ליעד,מוריאל,ליאור,ודובי בעלי.

למעלה