בואו נראה אותכם עונים על זה

Prodigal

New member
אבל

אבל זה לא דבר שבאמת עוזר בהשרדות זה פשוט יותר נוח ככה אבל קופים שאיןלהם גבות ישרדו בדיוק כמו אלה שאין להם

Levos

New member
דיברת על בני אדם, לא?

אם אתה רץ אחרי ממותה וזעה מתחילה להכנס לתוך העיניים שלך זה די יפריע לך להמשיך. תצטרך לעצור, לשפשפ את העיניים והממותה כבר תברח. אין אוכל, אתה מת, והמשפחה ממול, בעלת הגבות, תצוד ממותות בכיף ותוליד מלא ילדים בעלי גבות.

Prodigal

New member
OK

"אין אוכל, אתה מת, והמשפחה ממול, בעלת הגבות, תצוד ממותות בכיף ותוליד מלא ילדים בעלי גבות" המשפט הזה..לא הגזמת קצת?..נראה לי שאתה יותר מדי מקצין את המצב באמת נראה לך שזה מה שישפיע..חוץ מזה אפשר לשפשף עיניים בזמן ריצה אני לא מאמין שהשנייה הזאת של השפשוף תשפיע לאורך דורות על אלה שאין להם גבות

SilentMike

New member
אז ככה.

זיעה בעין -> גירוד -> הגברת הסיכויים לדלקת -> הגדלת האפשרות לפגיעה בריאותית או מוות -> ירידה בכשירות. בנוסף יש את מה שצויין על כך שבמהלך פעילות אינטנסיבית עדיף הזיעה לא תגרום לנזק, אחרת תפספס את הטרף או תיטרף ע"י האריה.

"האפשרות לפגיעה בריאותית/ מוות"

אני מבין מדבריך שהמין האנושי היה מצוי בסכנת הכחדה עד שנוספו לו גבות מכיוון שסבל דורות על גבי דורות מדלקות בעיניים (מזיעה!)? במקרה המיוחד שבו אדם צריך לברוח/לרדוף אחר יצור, הוא יוכל לעשות את מלאכתו גם כאשר אין לו גבות (המצרים למשל היו גוזזים את שערם וגבותיהם ובכל זאת היו עובדים ומוצאים 'טרף' לאוכלה). מכאן שהיינו צריכים להיתקל בשני מינים, האחד הוא האדם בעל הגבות, והשני הוא האדם חסר הגבות, שהרי שניהם יוכלו לשרוד באותה מידה פרט לסיטואציות מקוריות ביותר שרק אתאיסטים פנאטיים יכולים להמציא (ואם באמת היתה אבולוציה אז לא היינו צריכים למצוא רק "חסרי גבות" אלא גם בני אדם עם מחושים, סנפירים ושאר "עודפים בלתי מזיקים"). ועוד משהו, שמתם לב שהגבות אצל המין האנושי אינן מחוברות? האם האבולוציה כה דייקנית ומחושבת? גלו נא לי את סוד אמונתכם.

הצע הסבר אחר,

אהיה כולי נרגש למצוא ספקולציות רציונאליות (לשם שינוי) לשאלות כל כך פשוטות.

לא הצלחת לבעוט בכדור אז החלטת לנסות

לפגוע ברגלי היריב? מי אמר שהפסוק מדבר על גוף או דמות הגוף?

LucidGuest

New member
הו, אני שמח לראות אותך כאן ../images/Emo6.gif

במקום נטרלי שבו לא תוכל להיתנהג כמו דיקטטור ולצנזר את ההודעות שלי על ימין ועל שמאל כראות עיניך כפי שעשית כמנהל הפורום בהייד פארק! ברוך הבא, כאן אתה כמו כולם
Lucid

פרט לפעם אחת

שבה הגזמת בשליחת קישורים רבים לאתרים בעלי תוכן פוגע שהיו רק בגדר המלצה, היכן מחקתי חלקי דיבר מהודעותיך?

LucidGuest

New member
טוב אז במקרה הזה אולי טעיתי... ../images/Emo31.gif

אבל הרושם החזק שקיבלתי מביקורי הקצר בפורום שלך הוא של אדם המיתנהג פשוט כמו דיקטטור, ראית את הפורום שלך?? 95% מהשירשורים שם שלך!! לאן נעלמו כל ההודעות והשירשורים של אנשים אחרים??? האם ראית עוד פורום שבו 95% מההודעות הם של מנהל הפורום?? מדוע 3/4 מהשירשורים שם מלאים בתיקונים וצינזורים שלך על הודעות שאנשים כותבים שם?? לא נראה לך שקצת הגזמת עם סתימת הפיות שם? מדוע אתה מצנזר כל כך הרבה ולא נותן לאנשים להיתבטא?? ממה אתה כל כך מפחד?? כאן לא תוכל ליסתום לאף אחד את הפה ולכן אני שמח שאתה נמצא פה. Lucid

אם באמת היית קורא את ההודעות בפורום

היית מגלה שאני משאיר הודעות של אנשים הרבה פחות רגישים ממך (Atztec למשל). זהו פורום שבו אני מפרסם את מאמרי כדי לבחון אותם.

LucidGuest

New member
האם ../images/Emo179.gif

נראה לך יותר הגיוני שאיזה אלוהים כל יכול ובלתי ניראה היושב לו במרומים ייצר אותנו ככה עם גבות בצלמו? זה נשמע יותר הגיוני מתורת האבולוצייה? ביננו, אגדת הילדים הכי מטורפת שתמצא לי לא מיתקרבת אפילו לשטויות והסיפורים על אלוהים וניפלאותיו... אתה חיי בסרט. Lucid

הנה,

"לשטויות והסיפורים על אלוהים וניפלאותיו" אינך מתבייש לפגוע כך באמונת הזולת? האין אתיאיסט ישר אחד בסדום?

LucidGuest

New member
באתר שלך ../images/Emo31.gif

מצאתי ביטויים לא מעטים הפוגעים בי ובאנשים כמוני שמאמינים בתורת האבולוצייה, כמו שתורת האבולוצייה נראיית לך אוסף של שטויות (ואתה אומר זאת באופן רישמי לא פעם ולא פעמיים באתר שלך) ככה אמנותך באלוהים נראיית לי שטות מקושקשת, אז לפני שאתה מדבר על איך שאני פוגע בך שים לב לזילזול שלך כלפי אחרים. Lucid

יש הבדל בין השניים.

תיאוריית האבולוציה לא מקודשת לאף אדם, לכן השתנתה וניתן לדבר עליה כעל כל ענף במדע. אם האבולוציה היא אלוהיך ואתה עובד אותה באמונתך, סיפקת לי תשובות לשאלות רבות.

למעלה