בטח שהיא קשה עובדה שאפילו בחור סכל כמו יחיאב לא פתר אותה.
אלי כ ה ן New member 2/2/14 #42 בטח התכוונת בחור ענב, מה שנכון אגב (רציתי חרוז, אז אל תתפוס אותי על האות האחרונה). על כל פנים, זה שהוא לא פתר, זה לדעתי מקרי. בדרך כלל הוא פותר.
בטח התכוונת בחור ענב, מה שנכון אגב (רציתי חרוז, אז אל תתפוס אותי על האות האחרונה). על כל פנים, זה שהוא לא פתר, זה לדעתי מקרי. בדרך כלל הוא פותר.
I iricky New member 31/1/14 #29 לא, אני העתקתי את זה מאיזה אתר שניהל פעם חבר שלי, וזה מצא חן בעיני ונשאר חרות בזכרוני. לא יודע - לא קורא עיתונים ולא פותר תשבצים.
לא, אני העתקתי את זה מאיזה אתר שניהל פעם חבר שלי, וזה מצא חן בעיני ונשאר חרות בזכרוני. לא יודע - לא קורא עיתונים ולא פותר תשבצים.
I iricky New member 2/2/14 #47 נו, מה יהיה הסוף? כזו שאלה פשוטה עם כל כך הרבה רמזים ולא פותרים? למי שעוד לא זיהה - אחאב. כילו אח של אבא זה הדוד, והמלך הוא בעלה של איזבל, שליבוביץ אמר עליה שאם אליהו הנביא היה שר בממשלתה זה היה דומה לממשלה של גולדה עם הדתיים. פשוט.
נו, מה יהיה הסוף? כזו שאלה פשוטה עם כל כך הרבה רמזים ולא פותרים? למי שעוד לא זיהה - אחאב. כילו אח של אבא זה הדוד, והמלך הוא בעלה של איזבל, שליבוביץ אמר עליה שאם אליהו הנביא היה שר בממשלתה זה היה דומה לממשלה של גולדה עם הדתיים. פשוט.
ג גרי רשף New member 2/2/14 #51 יפה מאוד.. ..אבל לדעתי מגיע לי חצי מסכום הפרס בגלל הרעיון המקורי (את השאר אני משאיר לך).