בואו נשגע אתכם קצת...

psycho maiden

New member
בואו נשגע אתכם קצת... ../images/Emo3.gif

נעשה שרשור תמונות (עדיף עם הסטייל כמובן
) + שאלון קצרצר [ תלוי למה אתם קוראים קצרצר
] פרטים כללים 1. שם 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 4. ארץ לידה 5. מקום מגורים נוכחי 6. עיסוק 7. מספר אחים/אחיות 8. רישיון -יש/אין ? 9. באיזה שפות אתם שולטים ? 10. התנתקות - בעד/נגד? דברים שאתם אוהבים 11. שיר 12. סרט 13. ספר 14. משחק 15. אתר באינטרנט 16. פורום באינרנט 17. מקצוע בבית ספר 18. מקום בילוי 19. תוכנית טלויזיה 20. תחנת רדיו. דברים שאתם שונאים 21. שיר 22. סרט 23. ספר 24. משחק 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר 28. מקום בילוי 29. תוכנית טלויזיה 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר 32. לעבוד על אנשים בטלפון 33. לנהוג בלי רישיון 34. סמים 35. לצרוח ברחוב 36. להתגייס לצה"ל 37. לתרום לאגודה למען הסרטן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון 39. לשתות הרבה קולה 40. להרוג ערבים 41. להתנדב 42. לגנוב מגנבים 43. לפטר את לימור לבנת 44. לחזור בתשובה 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. 48. לשרוף את התעודת בגרות 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה 50. לחגור גם מאחור א' או ב'
51. הראל- סקעת או מויאל ? 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? 53. יאס או הוט ? 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? 55. אבטיח או מלון ? 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> 57. קולה או פפסי ? 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? 59. ניוטון או אינשטיין ? 60. לבן או שחור ? 61. משקפיים או עדשות ? 62. חיים או מוות ? 63. אוניברסיטה או מכללה ? 64. צבא או ש"ל ? 65. עתיד או עבר ? 66. תות או פטל ? 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? 70. ספר או סרט ? 71. דיסקמן או MP3 ? 72. קלטת או דיסק ? 73. תקליט או קלטת ? <> 74. כדור הארץ או מאדים ? 75. חיידקים או וירוסים ? 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> 77. סטימצקי או צומת ספרים? 78. מנגו או קסטרו ? 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> 80. לב או ראש? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> 86. יום או לילה? 87. רכבת או אוטובוס? 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? 89. טניס או כדור-עף ? 90. כלב או חתול ? מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? ועוד קצת עליך 101. תחביבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך ? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה אתה הכי מפחד ? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ? 116. אתה חכם ? 117. אתה אוהב ללמוד ? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> 119. אתה אוהב לטוס ? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 125. למפגש פורום- תבוא ? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה?

Marble Arch

New member
זה ארוך מדי..

לאף אחד לא יהיה כוח לענות על זה (טוב, בעצם אנשים אוהבים לדבר על עצמם) או לקרוא את זה (שזה קצת יותר חשוב).

psycho maiden

New member
^___^

פרטים כללים 1. שם : שלומצה 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> : 23.3.89 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> : 16.5 4. ארץ לידה : ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: מושב נידח 6. עיסוק : תלמידה מובטלת [ז"א , מובטלת מהלימודים..] 7. מספר אחים/אחיות: 3 8. רישיון -יש/אין ? אין
9. באיזה שפות אתם שולטים ? : עברית , אנגלית.. 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר - אמממ.. כרגע? כנסיית השכל - רעפים 12. סרט - אפקט הפרפר, גוטיקה 13. ספר- אני כריסטיאנה פ. 14. משחק- ספיידר סוליטר 15. אתר באינטרנט- תפוז 16. פורום באינרנט -
17. מקצוע בבית ספר-
18. מקום בילוי - מממ... ישיבות אצל אליק בליק
19. תוכנית טלויזיה - משחק מכור 20. תחנת רדיו- 99 נראה לי.. דברים שאתם שונאים 21. שיר- כל מה שקשור לבריטני וכאלה
22. סרט- אין 23. ספר- אין 24. משחק - אין 25. אתר באינטרנט- נענע 26. פורום באינרנט - של נענע 27. מקצוע בבית ספר - לשון
28. מקום בילוי- DOME וכאלה , זה נהיה בית מחסה לערסים..
29. תוכנית טלויזיה- הדוגמניות
30. תחנת רדיו- משהו.92 , תחנה עם מלא מלא מלא מזרחית ואפילו לקריין יש קול מזרחי כזה.. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר- כן !! זה כיף !! אוייי הזכרונות
32. לעבוד על אנשים בטלפון - דווקא מצחיק מידי פעם.. 33. לנהוג בלי רישיון- לעע.. 34. סמים - מה?!?!?!?! מי אמר סמים ?!?!?! 35. לצרוח ברחוב- למה לא?! כשאני רבה עם אמא שלי ברחוב אני צורחת [מרוקאית..נו..] 36. להתגייס לצה"ל- כן! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן- כן! 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון-
לא... זה מציק.. 39. לשתות הרבה קולה - דיאט בבקשה =] 40. להרוג ערבים- אויי גוועלד ! 41. להתנדב- כן! 42. לגנוב מגנבים - כן! שילמדו! 43. לפטר את לימור לבנת - לא יודעת 44. לחזור בתשובה- מי שמרגיש שזה נכון ... 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק- לא חבל על הכסף?! 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד- כן!! יאלה !! 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי- לעוס משהו 48. לשרוף את התעודת בגרות- חח לא... אחרי כל המאמץ.. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה- מממ... תלוי מה האופציה השניה.. 50. לחגור גם מאחור- יאפ א' או ב'
51. הראל- סקעת או מויאל ? - אויי גוועלד ! 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? - בשר= רצח! 53. יאס או הוט ? ברור שהוט!יאס יאס יאס !!! 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?שיחנקו שתיהם! 55. אבטיח או מלון ? אבטיחה 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה <דיאט> 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?
59. ניוטון או אינשטיין ? לודעת 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ? עדשות 62. חיים או מוות ? אמממ.... 63. אוניברסיטה או מכללה ?אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל ? צבא - אם כבר אז כבר! 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? פטל [זכרונות ילדות
] 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> - אם יש כסף אז ברור שאת החדיש =), נראה את מי שיעז לגנוב
69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? באמצע 70. ספר או סרט ? ספר.. 71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן , עזוב אותי באמאשכ'ם 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? <>
74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ? וירוסים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול תמונה שלי
===> [אגב השאלון גנוב מאיפה שהוא אז יש שאלות קצת לא קשורות,סורי.]

psycho maiden

New member
המשך ../images/Emo3.gif

77. סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים 78. מנגו או קסטרו ? קסטרו = רצח ! 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> אורנג' 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?היום 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>
83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? שוורצע! 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> תל אביב 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ? טניס 90. כלב או חתול ? שתיהם =] מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? נהלמת [מלשון הלם
] 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? כנ"ל 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? נקרעת מצחוק 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מקבל מכות
95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא תודה ! 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? אויי גוועלד !!! הייתי מתאבדת!!! 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מתקשרת לכל האנשים שאני אוהבת אותם כדי לומר להם את זה 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מגלה את זה לכולם, ז"א לרופאים והכל 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? הולכת לעזור 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? =| ועוד קצת עליך 101. תחביבים : אין [ לא מועילים לפחות] 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? אמסטרדם
103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? סבון , סיגריות, מצית , סמים, נייר טואלט 104. מה ממש מעצבן אותך ? אמא שלי 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: כשאני רוצה משהו אני משיגה ועושה אותו בדרך הכי טובה שיש , אין לי עוד.. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: מעצבנת , מפונקת, דיכאונית 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? דוגמנית(
) 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? ברמנית אח"כ שופטת 109. מה ממש חשוב לך בחיים? כלום 110. ממה אתה הכי מפחד ? מהחיים עצמם 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? חודשיים [זה שיא !] 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? יש המון , אבל בא לי לספר את זה- אכלתי ביסלי בצל + רוטב אלף האיים+ סוכר לבן+ סוכרזית בשביל קופסא וינסטון 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? אמממ....לא יודעת יש המון הזיכרון שלי דפוק 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? כמעט הכל.. 115. אתה אלים ? תלוי 116. אתה חכם ? תלוי 117. אתה אוהב ללמוד ? כן 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? סקס, חיבוק חזק חזק מאדם אהוב , לצאת ולעשות שטויות... 119. אתה אוהב לטוס ? אף פעם לא ניסית 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? שחברה טובה טובה שלי מתה , אני בוכה וכולם צוחקים ואני מתעצבנת עליהם.. 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא ! 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? כמעט כל דבר שאני עושה 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 16 שקלים חדשים ומצלצלים 125. למפגש פורום- תבוא ? אם יהיה 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? סטלה סטלה סטלה 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת , חוסכת כסף וטסה לאמסטרדם! 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ת"א 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? נייס 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה? נייס

נענה בקצרה על חלק../images/Emo9.gif

פרטים כללים 1. שם: נוֹמי 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> - 7.12 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 20 4. ארץ לידה- ישראל 5. מקום מגורים נוכחי- מרכז 6. עיסוק - ממ לא ברור 7. מספר אחים/אחיות -1 8. רישיון -יש/אין ? יהיה 9. באיזה שפות אתם שולטים ?עברית אנג'לית רומנית ספרדית דברים שאתם אוהבים 11. שיר- רבות הדרכים (סלומון), טייקינג אובר מי(אוואנסנס) 12. סרט- משו מעורר מחשבה 13. ספר- כנ"ל.. 15. אתר באינטרנט- תפוז 16. פורום באינרנט -אנג'לינה ואופנה אחרת 17. מקצוע בבית ספר- אנגלית וספרות 19. תוכנית טלויזיה- חברים.. בערב גם אנג'ל ומכושפות 20. תחנת רדיו. - גלגלצ דברים שאתם שונאים 27. מקצוע בבית ספר- פיזיקה, כלכלה 28. מקום בילוי- לא אוהבת מקומות עם נרגילות ומוזיקה מזרחית כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר - לא יותר מדי 32. לעבוד על אנשים בטלפון- לעע 33. לנהוג בלי רישיון- לא 34. סמים-לא 35. לצרוח ברחוב- בשביל מה 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון-לא 39. לשתות הרבה קולה -לא הרבה 41. להתנדב- כה למה לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק- בשביל מה.. לא הכרחי 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד- אם אתה יכול להרשות לעצמך.. 50. לחגור גם מאחור-כה א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? סקעת נראה לי 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מק 53. יאס או הוט ? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? הדרך 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה נראה לי 61. משקפיים או עדשות ?בעיקרון משקפיים אפילו שקצת מציק 62. חיים או מוות ? חיים 66. תות או פטל ?תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? מה שאתה מסוגל 70. ספר או סרט ?גם וגם 77. סטימצקי או צומת ספרים? שניהם 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? ממ גם וגם 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?רוק 90. כלב או חתול ?כלב נגמר השאלון - איך היה? עשיתי את השאלון הזה פעם והפעם עשיתי רק חלק היה נחמד..

Lost Lullaby

New member
היי

פרטים כללים 1. שם ליבי 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 10.6.89 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 16 ושלושה חודשים 4. ארץ לידה בריה"מ לשעבר 5. מקום מגורים נוכחי נתניה 6. עיסוק תלמידה 7. מספר אחים/אחיות 2 8. רישיון -יש/אין ? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ? אנגלית עברית ורוסית 10. התנתקות - בעד/נגד? אין לי דעה פוליטית
דברים שאתם אוהבים 11. שיר המוןןןןןן
12. סרט ראיון עם הערפד 13. ספר "המכשפה" של סיליה ריס 14. משחק 15. אתר באינטרנט תפוזרולז 16. פורום באינרנט 1078 17. מקצוע בבית ספר אנגלית :X 18. מקום בילוי בית 19. תוכנית טלויזיה החצי האפל
20. תחנת רדיו.
דברים שאתם שונאים
21. שיר 22. סרט פרדי נגד ג'ייסון. אני לא שונאת אותו אבל הוא הכי מפגר שאי פעם ראיתי 23. ספר 24. משחק 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר מתמטיקהP: 28. מקום בילוי 29. תוכנית טלויזיה 30. תחנת רדיו.
כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר
32. לעבוד על אנשים בטלפון תהנו 33. לנהוג בלי רישיון
34. סמים
35. לצרוח ברחוב בכיף 36. להתגייס לצה"ל מה שבא 37. לתרום לאגודה למען הסרטן
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון
39. לשתות הרבה קולה תהנו 40. להרוג ערבים
גזענות=\ 41. להתנדב
42. לגנוב מגנבים מה 43. לפטר את לימור לבנת בכיף 44. לחזור בתשובה מה לי ולדת
45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק
אין טעם 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.
48. לשרוף את התעודת בגרות
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה
50. לחגור גם מאחור
א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? למי אכפת 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס 53. יאס או הוט ? לא רואה טלויזיה 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? איכס מה 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז כמובן
57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? מה? 59. ניוטון או אינשטיין ? ד"ש 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ? מה שמתאים 62. חיים או מוות ? מוות 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוני' 64. צבא או ש"ל ? מה שבא 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 4
68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> מה 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק 70. ספר או סרט ? תלוי איזה 71. דיסקמן או MP3 ? אמפי3 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? <> מה 74. כדור הארץ או מאדים ? מה 75. חיידקים או וירוסים ? מה 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> לבן 77. סטימצקי או צומת ספרים? כפרעל צומת ספרים 78. מנגו או קסטרו ? מה זה משנה 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> אורנג'''''' 80. לב או ראש? ראש 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? לא משנה 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שניםפ 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> טעות בפורום..?
83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? מהההההה 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון. 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> לא הייתי בNY, לא יודעת 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? נהה 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? איכס מזרחי 89. טניס או כדור-עף ? 90. כלב או חתול ? חתול
מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו>
השאלות פה היו מטומנטמות אז הרשתי לעצמי לעבור הלאה
ועוד קצת עליך
101. תחביבים צילום ציור עריכה כתיבה 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?במיטה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך ? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה אתה הכי מפחד ? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 3 חודשים [קשר מחייב. לא מחייב היו יותר ארוכים] 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? אני לא 115. אתה אלים ? לא 116. אתה חכם ? לא במיוחד 117. אתה אוהב ללמוד ? לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> מה 119. אתה אוהב לטוס ? מה 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 19 125. למפגש פורום- תבוא ? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? ישנה 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בבית 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? רק אם הם טובים 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה? חלק טוב. חלק לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

Radio Joe

New member
אאאאאאאאין לי כוח.

פרטים כללים 1. שם יאנה 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>11/6 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>13 4. ארץ לידה רוסיה 5. מקום מגורים נוכחיכפ"ס 6. עיסוק - 7. מספר אחים/אחיות 1 8. רישיון -יש/אין ? - 9. באיזה שפות אתם שולטים ? רוסית אנגלית עברית :x 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד :]

שיהיה אענה, אבל רק על ההתחלה

פרטים כללים 1. שם: נועה. 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>: 22.2 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 15 וחצי. 4. ארץ לידה: ישראל. 5. מקום מגורים נוכחי: חור נטוש. 6. עיסוק: תלמידה מבואסת ולפעמים בייביסיטר. 7. מספר אחים/אחיות: 1. 8. רישיון -יש/אין ? אין. 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עיברית ואנגלית. קצת ספרדית וצרפתית. 10. התנתקות - בעד/נגד? פוליטיקה סאקס.
ונממ התמונה מפורים, התחפשתי לעורב. :]

למעלה