בואו נשגע אתכם קצת...

האמתי

בית מלון... אני בחדר עם סבתא... החבר בא וסבתא היתה עם המשפחה... נרדמנו על המיטה והיא הצטרפה בשלב כלשהו...

את ראית אותי במציאות

אז את צריכה לדעת שאני לא! והנה פה את משקרת לכולם:) לא יפה יעל... תתביישי!

psycho maiden

New member
אממ לא יודעת

אולי כי משתנה הרבה ...זאת תמונה מלפני שנה כמעט .. בכלל.. אני כבר המון זמן לא לומדת , אם אני אהיה בבציפר אני אבוא אלייך נראה לי שאת תדעי

חחח רק כי אני חולה ודי משעמם לי...

פרטים כללים 1. שם:ליז/ליזה 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 7.2.89 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>16.7 4. ארץ לידה:רוסיה 5. מקום מגורים נוכחי:רמת גן 6. עיסוק :תלמידה ומגלגלת סושי בזמני הפנוי 7. מספר אחים/אחיות:0.בת יחידה 8. רישיון -יש/אין ? בדרך :) 9. באיזה שפות אתם שולטים ? רוסית,אנגלית,עברית 10. התנתקות - בעד/נגד? לא ממש איכפת לי דברים שאתם אוהבים 11. שיר:placebo-nancy boy 12. סרט:המספריים של אדוארד 13. ספר:"התפסן בשדה השיפון" 14. משחק:מונופול 15. אתר באינטרנט: וואלה 16. פורום באינרנט:הפורום הזה כמובן 17. מקצוע בבית ספר: ספרות 18. מקום בילוי:פאבים למיניהם 19. תוכנית טלויזיה:ניפ/טאק 20. תחנת רדיו:גלגל"צ דברים שאתם שונאים 21. שיר: זה עם הגזולינה 22. סרט: נפוליאון דינמיט 23. ספר: - 24. משחק- 25. אתר באינטרנט:נענע 26. פורום באינרנט:מטאל בתפוז 27. מקצוע בבית ספר:גם אני כמו כולנו מתעבת מתמטיקה 28. מקום בילוי:מועדונים עם ערסים בני 14 למיניהם 29. תוכנית טלויזיה:רוב הריאלטיז הטיפשיות האלה 30. תחנת רדיו:99 כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להשתכר:כן 32. לעבוד על אנשים בטלפון:אף פעם לא עשיתי את זה.לא. 33. לנהוג בלי רישיון:לא. 34. סמים:כן. 35. לצרוח ברחוב:חחח רק לצחוק ממש חזק 36. להתגייס לצה"ל:כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן:כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:כן!!! 39. לשתות הרבה קולה:כן.משמין בטירוף :( 40. להרוג ערבים:באמת נראה לכם שאיכפת לי? 41. להתנדב:כן,למי שזה מתאים לו 42. לגנוב מגנבים:כן.הגונב מגנב פטור 43. לפטר את לימור לבנת:ומיד! 44. לחזור בתשובה:לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:ממש לא. 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:הלוואי!!!יס יס יס 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי:יכולה להיות חוויה מעניינת.כן 48. לשרוף את התעודת בגרות:נראה לכם? 12 שנה אני קורעת ת'תחת בשביל זה 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:לא 50. לחגור גם מאחור:יאללה שיהיה. א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? לא ראית אף אחד מהם 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס 53. יאס או הוט ? יס! 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? רצים לדיקה.חולה על אירה החמודה הזאת. 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? ג'ון גרישם 59. ניוטון או אינשטיין ? אינשטיין 60. לבן או שחור ? שחור(כמה פריקי מצידי) 61. משקפיים או עדשות ?עדשות 62. חיים או מוות ?חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל ? צבא 65. עתיד או עבר ?עתיד 66. תות או פטל ? פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? חמש 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> אחד שלא זולל הרבה דלק(אני מניחה שזאת אפשרות ג') 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק 70. ספר או סרט ? ספר 71. דיסקמן או MP3 ? אמ פי 3 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ?תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ? וירוסים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ? מנגו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>אז הנה עניתי אוראנג' 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? שומר מסך.רפי גינת מפחיד אותי.אמנון לוי לעומתו נראה כמו גננת 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני חמש שנים 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? כימיה בבר אילן 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> סורי,ניו יורק! 86. יום או לילה?לילה 87. רכבת או אוטובוס?רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ? כדור עף 90. כלב או חתול ?חתול מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? זורקת עליו איזה קרטון 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? זורקת עליו קרטון שכתוב עליו"stuff i did not want to see" 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? בטח שהייתי צוחקת 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? משחקת אותה כאילו אני בתחרות החולצה הרטובה 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? אמא אמרה לי לא לקחת מזרים שום דבר 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?עושה איתו ילד,רק כדי לראות אם יצא לו זנב או משהו כזה 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?הולכת לישון 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מוכרת את זה ב100 מיליון 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? הייתי שולחת לו ממתקים שיהנה קצת לפני שהוא מת 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?הייתי מפסיקה לכתוב. ועוד קצת עליך 101. תחביבים:צילום,קריאה ועוד כול מיני דברים לא יעילים שכאלה... 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? אמסטרדם 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?סכין,פאקט של סיגריות,מצית,חבר שלי,חברה הכי טובה שלי 104. מה ממש מעצבן אותך ? שמשקרים לי ושמאחרים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: ספונטנית,פתוחה לחוויות חדשות,מצחיקה. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך:עצלנית,סלחנית,לא יציבה 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? עורכת דין 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? רפואה 109. מה ממש חשוב לך בחיים? החברים שלי 110. ממה אתה הכי מפחד ?למות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? שנתיים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?עשיתי קעקוע 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? התעוררתי אחרי לילה של שתיה ומסיבות עפ קרסול נקוע ובין חבר שלי לשעבר והחבר הכי טוב שלו(ולא לא היה שם כלום) 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? אין עיתון בבית.רק ברוסית. 115. אתה אלים ? קצת 116. אתה חכם ?אני לא טיפשה 117. אתה אוהב ללמוד ?ממש לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> חברים שלי. 119. אתה אוהב לטוס ?כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? שנתקעתי בבית ספר עם דינוזאור 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? ממש לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?אממ זה בעיקר מתקשר לקשרים הרומנטיים שלי 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן אבל אנחנו לא הולכים לשתף 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?83 שקל 125. למפגש פורום- תבוא ? אם יהיה אז כן 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? זה לא היה כבר? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? מרכז ת"א 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? זה מעביר ת'זמן 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה? נחמד. וואו זה היה מעייף.

המפ...[=

פרטים כללים 1. שם: אביב 2. תלידה : 20.5.89 3. גיל 16 וארבעה חודשים [= 4. ארץ לידה- ישראל 5. מקום מגורים נוכחי- ניר ישראל..[ולא...זה לא התנחלות..] 6. עיסוק: תלמידה... 7. מספר אחים/אחיות: 3 8. רישיון -יש/אין ? נופ. 9. באיזה שפות אתם שולטים ?עיברית...בקושי
10. התנתקות - בעד/נגד? בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר 12. סרט 13. ספר 14. משחק 15. אתר באינטרנט 16. פורום באינרנט 17. מקצוע בבית ספר 18. מקום בילוי 19. תוכנית טלויזיה 20. תחנת רדיו. דברים שאתם שונאים 21. שיר 22. סרט 23. ספר 24. משחק 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר 28. מקום בילוי 29. תוכנית טלויזיה 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר
32. לעבוד על אנשים בטלפון
33. לנהוג בלי רישיון
34. סמים: חסרת דיעה.? 35. לצרוח ברחוב: תלוי... 36. להתגייס לצה"ל
נראה לי. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון
39. לשתות הרבה קולה
40. להרוג ערבים
41. להתנדב
42. לגנוב מגנבים
43. לפטר את לימור לבנת
44. לחזור בתשובה
45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק
מיותר... 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.
48. לשרוף את התעודת בגרות
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה
50. לחגור גם מאחור
א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?להשמיד את שניהם. 53. יאס או הוט ?הוט. 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? לאלאלא. 55. אבטיח או מלון ? אבטיח=] 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>תפוז. 57. קולה או פפסי ?קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?הא? 59. ניוטון או אינשטיין ?אה? 60. לבן או שחור ?שחור...[= 61. משקפיים או עדשות ?עדשות... 62. חיים או מוות ?חיים. 63. אוניברסיטה או מכללה ?לאדעת...עדיין לא הייתי באפחד מהם... 64. צבא או ש"ל ?צבא 65. עתיד או עבר ?עבר. 66. תות או פטל ?פטל... 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? ברור ש3... 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>: ישן...=] סתםפ כי באלי...[= 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק. 70. ספר או סרט ? סרט 71. דיסקמן או MP3 ? 72. אמפי קלטת או דיסק ? קלטת 73. תקליט או קלטת ?קלטת <> 74. כדור הארץ או מאדים ? כדוה"א 75. חיידקים או וירוסים ? לא ולא.[= 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? 78. מנגו או קסטרו ? 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> 80. לב או ראש? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> 86. יום או לילה? 87. רכבת או אוטובוס? 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? 89. טניס או כדור-עף ? 90. כלב או חתול ? מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?נבוכה..*הולכת משם* 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?מפחדת...*רצה משם* 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?חחחחחחחחחחח 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?מממ אממ כועסת..לאדעת..תלוי כמה כאב לי או לאן הייתי צכה להגיע... 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? היחי אומרת לו שהוא הורס לי ת'דיאטה...
96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?
רגמלדחגיח אחרי שנתיים?!?! מתאבדת!! 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מתקשרת לאנשים שיש לי מה להגיד להם...[דברים שלא הייתי מעזה להגיד]. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מזה בטעות!? מה אני איינשטיין? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מה איכפת לי? אנלא מכירה אותו
חח סתם...אבל אין לו מרפא..אז..אנלא יכולה לעזור. 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?הייתי מפסיקה. ועוד קצת עליך 101. תחביבים: לצייר לישון לצלם טלויזיה לקנות בגדים וכו וכו... 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?בעולם הבא:p 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? *בגדים[לקחים מסוציולוגיה] *קפה. *ארנק. *מח' ציור +כלי כתיבה. *ו...הפלאפון. 104. מה ממש מעצבן אותך ?אני.=] 105. ציין 3 תכונות טובות שלך:*ציינו אתם:p 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך:* קנאות יתר...ויש עוד אבל...עזבו אותכם. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? מעצבת אופנה...או מליונרית. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?להיות קטנה..אבל גם מיליונרית זה טוב... 109. מה ממש חשוב לך בחיים? חברים, משפחה. 110. ממה אתה הכי מפחד ? מהחיים. 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?חחח 5 ימים.. לאדעת אם אפשר לקרוא לזה קשר... 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ? 116. אתה חכם ? 117. אתה אוהב ללמוד ? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> 119. אתה אוהב לטוס ? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? ממש לא...[אני לא דג מת:p] 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 4 וחצי בחלצ. 125. למפגש פורום- תבוא ?כא..באמת צריך לעשות אחד. 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?ים...לשבת עם אנשים שאני באמת אוהבת. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?עובדת חודשיים ומהכסף מטיילת בארצ ארבעה חודשים.=] 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ת"א. 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?כמעט. 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה? חביב... =]

Blade Of Fire

New member
אני חולה ומשועמם-חלק א'

ו130 זה קטן עלי
פרטים כללים 1. שם: אלוהים... שטן.. דין.. עידן.. לבחירתכם.... 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>:21.8.86 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>:19 4. ארץ לידה:ישראל.. לצערי... 5. מקום מגורים נוכחי:(ערסים זקנות ובני עקיבא אני לא מאמין שאני גר ב)פתח-תקוה 6. עיסוק: סטודנט.. בערך.. נו-עתודאי.. 7. מספר אחים/אחיות:2 אחיות גדולות. 8. רישיון -יש/אין ? יש.. במאי נגמר ה"נהג חדש":) 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית,אנגלית, וקצת מעוד הרבה שפות אחרות.. 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד.. זה לא נגמר כבר? דברים שאתם אוהבים 11. שיר:אהמ.. קשה... FEINT של EPICA 12. סרט:מאטריקס
13. ספר: "לעולם לא עולם" של ניל גיימן 14. משחק: נוור!!!!!
15. אתר באינטרנט: |בנאלי| תפוז 16. פורום באינרנט: *פירסום עצמי* פורום פאוור מטאל (760) 17. מקצוע בבית ספר: אם אני אגיד למישהו "אלקטרוניקה תקבילית" זה יעזור?
אהמ.. טוב. כשהייתי בתיכון אז אנגלית היה אהוב עלי... 18. מקום בילוי:עזריאלי... סנטר... כמעט כל מקום שהוא לא פ"ת... 19. תוכנית טלויזיה: מופע שנות ה70 רולז!! 20. תחנת רדיו: גלגלצ.. כי כל השאר ממוסחרים מידי... דברים שאתם שונאים 21. שיר: יש יותר מידי...אהמ.. לבחור אחד? "אמריקאן אידיוט" של גרינדיי... 22. סרט: "קיוב" 23. ספר: "מאדים האדום\כחול\ירוק" (טרילוגיה).. כה משעמם... 24. משחק: סימס....
25. אתר באינטרנט: בלוגים של פקצות? 26. פורום באינרנט: פורום מטאל בתפוז.. אנשים כה מעצבנים... 27. מקצוע בבית ספר: "תקשורת נתונים" יגיד למישהו משו?
28. מקום בילוי: אין 29. תוכנית טלויזיה: כל טלנובלה קיימת... 30. תחנת רדיו: 99 אפאמ... כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר: ניין! לא חסר סיבות.. 32. לעבוד על אנשים בטלפון: רק כשיש מצברוח.. 33. לנהוג בלי רישיון:אהמ.. לא.. לא ממש... 34. סמים: רילי ביג נוט!! אלא אם זה סמים ורודים.... 35. לצרוח ברחוב:כמובן! וכמה שיותר חזק! 36. להתגייס לצה"ל: אין תגובה
37. לתרום לאגודה למען הסרטן: יאפ. 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: מה? אהמ.. נגיד שלא... 39. לשתות הרבה קולה: יאפ. 40. להרוג ערבים: לא. 41. להתנדב:כן. 42. לגנוב מגנבים: ואז להחזיר לבעלים החוקיים.. כן.. |רובין הוד| 43. לפטר את לימור לבנת: לאלתר
44. לחזור בתשובה: לא! לא! ושוב-לא! 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: כי.. הפלאפון שלי חדל לצלצל? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: בכיף:) 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: ניין 48. לשרוף את התעודת בגרות: אילו רק יכלתי... 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: השוטרים הזונות כל הזמן מסלקים אותי
50. לחגור גם מאחור: בכיף. א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? מי או מי?|מכחיש את קיומם| 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? בורגר קינג |משוחד| 53. יאס או הוט ? יס.. 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? אף אחד? 55. אבטיח או מלון ? מלון 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>: תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה|קפיטליזם| 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? ג'ון גרישם. 59. ניוטון או אינשטיין ? ניוטון... כי מה שעולה חייב לרדת |נזכר בימים עברו על החתימה שלי| 60. לבן או שחור ? למה שחור?!?! למה להיות גזען?!?!?! 61. משקפיים או עדשות ? עדשות. 62. חיים או מוות ? אין תגובה
63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה. כי מכללה זה שוק. מנסיון. 64. צבא או ש"ל ? ש"ל? 65. עתיד או עבר ? הווה! 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? אני תמיד אהבתי כאב עצמי אז-5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> שייגנבו.. אבל כולם יוכלו לראות כמה אני מגניב. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק. 70. ספר או סרט ? ספר. 71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן שקורא MP3 |מתחכם| 72. קלטת או דיסק ? מה זה קלטת?
73. תקליט או קלטת ? תקליט
74. כדור הארץ או מאדים ? מאדים.. רק כדי למצוא את האנשים הכחולים הקטנים שחיים שם... 75. חיידקים או וירוסים ? חייבים לדרוך על פצעים? 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול. גם בפוליטיקה. 77. סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים.. הם הרבה יותר גדולים ומאורגנים... 78. מנגו או קסטרו ? אף אחד. 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> בזק!!!|מתחכם בטירוף| 80. לב או ראש? ראש. 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק. כי אם לא-רפי גינת יכה אותי. 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? היום... לפני 3 שנים לא היה ג'ואן מארקדיה
82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> חן.. כי היא המנהלת ניחידה? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? אה כי אני יודע מה זה.... 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישןו. וכמה שיותר. 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>: ברלין. או אמסטרדם. 86. יום או לילה? לילה
87. רכבת או אוטובוס? רכבת... מהירות זה חשוב כשאתה רוצה להגיע למפגשים ולישון נורמלי... 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? פאוור מטאל!!!!!! 89. טניס או כדור-עף ? "אני אוהב לשחק טניס.... טניס.. כן טניס..." 90. כלב או חתול ? כלב. האסקי מעורב זאב
מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מצביע וצוחק.. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? משלח בו את ארבעת פרשי האפוקליפסה. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מרים את הקליפה וזורק לפח. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? אתם לא רוצים לדעת. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? מחשמל אותו. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? חבל וממשיך הלאה? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מתאבד. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי משנה את שם המחלה לעקרב. כי סקורפיונס הרבה יותר מגניבים. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מכחיש כל קשר אליו. כי הוא שחור וכאלו...
100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? עונה עליו בכל זאת.

Blade Of Fire

New member
חלק ב'+ תמונה

ועוד קצת עליך 101. תחביבים: קריאה, כתיבה, מוזיקה... 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? הופעה של ליבז אייז. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? תחנת כוח הדראולית, מחשב נישא, שוקר, גרזן ואת ביל גייטס. 104. מה ממש מעצבן אותך ? השאלון הזה |לא מקורי| 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: טובות אצלי? אנשים אומרים שאני בנאדם טוב ושאני מוכשר. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: אין תגובה
107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? קטן. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? עוד יותר קטן? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? לענות על שאלונים. זה מטרתי בחיים. 110. ממה אתה הכי מפחד ? מאבשלום קור. 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? הקשר הנוכחי-כמעט 8 חודשים. 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא לפורום פומבי...
113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? היו הרבה.... 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? מודעות האבל
115. אתה אלים ? תלוי... 116. אתה חכם ? תלוי את מי שואלים... 117. אתה אוהב ללמוד ? לא. 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> גשם, מפגשי פורומים, לשים כאפות לניר..
119. אתה אוהב לטוס ?יאפ. 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? שכל העולם היה שלדים.. זה היה כה מוזר... 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? זה באמת אמור להתאים לפורום הזה?
122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? הממפ.. לא יודע... 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן. ולא הוא יישמר לעצמי כי הוא גרוע יותר מידי ואישי מידי. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 200 בערך... 125. למפגש פורום- תבוא ? יאפ. 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? הופעות, סתם לשבת בבית מול הטלויזיה... 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? טיול חצי שנה באירופה... 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? אמסטרדם. 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? לא ממש... 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה? ניצלתי! ווהו!

Blade Of Fire

New member
והיית חסרה בייבי../images/Emo24.gif

|שאר מושי| תחברי לאייסי.. משעמם לי ואני חולה *מנצל את העובדה שכולם מרחמים עלי*

למעלה