אני חולה ומשועמם-חלק א'
ו130 זה קטן עלי
פרטים כללים 1. שם: אלוהים... שטן.. דין.. עידן.. לבחירתכם.... 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>:21.8.86 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>:19 4. ארץ לידה:ישראל.. לצערי... 5. מקום מגורים נוכחי
ערסים זקנות ובני עקיבא אני לא מאמין שאני גר ב)פתח-תקוה 6. עיסוק: סטודנט.. בערך.. נו-עתודאי.. 7. מספר אחים/אחיות:2 אחיות גדולות. 8. רישיון -יש/אין ? יש.. במאי נגמר ה"נהג חדש"
9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית,אנגלית, וקצת מעוד הרבה שפות אחרות.. 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד.. זה לא נגמר כבר? דברים שאתם אוהבים 11. שיר:אהמ.. קשה... FEINT של EPICA 12. סרט:מאטריקס
13. ספר: "לעולם לא עולם" של ניל גיימן 14. משחק:
נוור!!!!!
15. אתר באינטרנט: |בנאלי| תפוז 16. פורום באינרנט: *פירסום עצמי* פורום פאוור מטאל (760) 17. מקצוע בבית ספר: אם אני אגיד למישהו "אלקטרוניקה תקבילית" זה יעזור?
אהמ.. טוב. כשהייתי בתיכון אז אנגלית היה אהוב עלי... 18. מקום בילוי:עזריאלי... סנטר... כמעט כל מקום שהוא לא פ"ת... 19. תוכנית טלויזיה: מופע שנות ה70 רולז!! 20. תחנת רדיו: גלגלצ.. כי כל השאר ממוסחרים מידי... דברים שאתם שונאים 21. שיר: יש יותר מידי...אהמ.. לבחור אחד? "אמריקאן אידיוט" של גרינדיי... 22. סרט: "קיוב" 23. ספר: "מאדים האדום\כחול\ירוק" (טרילוגיה).. כה משעמם... 24. משחק: סימס....
25. אתר באינטרנט: בלוגים של פקצות? 26. פורום באינרנט: פורום מטאל בתפוז.. אנשים כה מעצבנים... 27. מקצוע בבית ספר: "תקשורת נתונים" יגיד למישהו משו?
28. מקום בילוי: אין 29. תוכנית טלויזיה: כל טלנובלה קיימת... 30. תחנת רדיו: 99 אפאמ... כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר: ניין! לא חסר סיבות.. 32. לעבוד על אנשים בטלפון: רק כשיש מצברוח.. 33. לנהוג בלי רישיון:אהמ.. לא.. לא ממש... 34. סמים: רילי ביג נוט!! אלא אם זה סמים ורודים.... 35. לצרוח ברחוב:כמובן! וכמה שיותר חזק! 36. להתגייס לצה"ל: אין תגובה
37. לתרום לאגודה למען הסרטן: יאפ. 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: מה? אהמ.. נגיד שלא... 39. לשתות הרבה קולה: יאפ. 40. להרוג ערבים: לא. 41. להתנדב:כן. 42. לגנוב מגנבים: ואז להחזיר לבעלים החוקיים.. כן.. |רובין הוד| 43. לפטר את לימור לבנת: לאלתר
44. לחזור בתשובה: לא! לא! ושוב-לא! 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: כי.. הפלאפון שלי חדל לצלצל? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: בכיף
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: ניין 48. לשרוף את התעודת בגרות: אילו רק יכלתי... 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: השוטרים הזונות כל הזמן מסלקים אותי
50. לחגור גם מאחור: בכיף. א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? מי או מי?|מכחיש את קיומם| 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? בורגר קינג |משוחד| 53. יאס או הוט ? יס.. 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? אף אחד? 55. אבטיח או מלון ? מלון 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>: תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה|קפיטליזם| 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? ג'ון גרישם. 59. ניוטון או אינשטיין ? ניוטון... כי מה שעולה חייב לרדת |נזכר בימים עברו על החתימה שלי| 60. לבן או שחור ? למה שחור?!?! למה להיות גזען?!?!?! 61. משקפיים או עדשות ? עדשות. 62. חיים או מוות ? אין תגובה
63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה. כי מכללה זה שוק. מנסיון. 64. צבא או ש"ל ? ש"ל? 65. עתיד או עבר ? הווה! 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? אני תמיד אהבתי כאב עצמי אז-5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> שייגנבו.. אבל כולם יוכלו לראות כמה אני מגניב. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק. 70. ספר או סרט ? ספר. 71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן שקורא MP3 |מתחכם| 72. קלטת או דיסק ? מה זה קלטת?
73. תקליט או קלטת ? תקליט
74. כדור הארץ או מאדים ? מאדים.. רק כדי למצוא את האנשים הכחולים הקטנים שחיים שם... 75. חיידקים או וירוסים ? חייבים לדרוך על פצעים? 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול. גם בפוליטיקה. 77. סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים.. הם הרבה יותר גדולים ומאורגנים... 78. מנגו או קסטרו ? אף אחד. 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> בזק!!!|מתחכם בטירוף| 80. לב או ראש? ראש. 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק. כי אם לא-רפי גינת יכה אותי. 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? היום... לפני 3 שנים לא היה ג'ואן מארקדיה
82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> חן.. כי היא המנהלת ניחידה? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? אה כי אני יודע מה זה.... 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישןו. וכמה שיותר. 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>: ברלין. או אמסטרדם. 86. יום או לילה? לילה
87. רכבת או אוטובוס? רכבת... מהירות זה חשוב כשאתה רוצה להגיע למפגשים ולישון נורמלי... 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? פאוור מטאל!!!!!! 89. טניס או כדור-עף ? "אני אוהב לשחק טניס.... טניס.. כן טניס..." 90. כלב או חתול ? כלב. האסקי מעורב זאב
מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מצביע וצוחק.. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? משלח בו את ארבעת פרשי האפוקליפסה. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מרים את הקליפה וזורק לפח. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? אתם לא רוצים לדעת. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? מחשמל אותו. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? חבל וממשיך הלאה? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מתאבד. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי משנה את שם המחלה לעקרב. כי סקורפיונס הרבה יותר מגניבים. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מכחיש כל קשר אליו. כי הוא שחור וכאלו...
100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? עונה עליו בכל זאת.