בואו נשגע אתכם קצת...

Silent tears

New member
אני ../images/Emo9.gif

פרטים כללים 1. שם: רונלי 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>: 20/6/93 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>: 12 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: ישראל-ירושלים-הרחוב חסוי P:-חדר-על הכיסא 6. עיסוק: אין 7. מספר אחים/אחיות: 4 כולל אני 8. רישיון -יש/אין? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים? אנגלית,צרפתית,עברית,ערבית ורוסית 10. התנתקות - בעד/נגד? מעדיפה שלא לומר דברים שאתם אוהבים 11. שיר- יש מלא, אבל הנה כמה: HIM- Join me,Gund N' Roses- Don't cry,Within Temptation- Stand my ground/Memories 12. סרט- 50 דייטים ראשונים,תפסן החלומות,ארמגדון והמסכה
13. ספר- הפצוע האנגלי,התרוממות,ויקטוריה. 14. משחק- אין 15. אתר באינטרנט- הוטופיק 16. פורום באינרנט- הפורום הזה [אופנה אלטרנטיבית] 17. מקצוע בבית ספר- ספרות 18. מקום בילוי- קניונים,בתי קפה,מסעדות.. 19. תוכנית טלויזיה- ארתור 20. תחנת רדיו- מאיפה לי
דברים שאתם שונאים 21. שיר: כל השירי מזרחית 22. סרט: לא חושבת שיש כזה 23. ספר: אין 24. משחק: אין 25. אתר באינטרנט: כל האתרי טיפו שהפקאצות בונות 26. פורום באינרנט: אין 27. מקצוע בבית ספר: הסטוריה! 28. מקום בילוי: אין 29. תוכנית טלויזיה: אין 30. תחנת רדיו: אין כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!!- לא צריך לצעוק
31. להתשכר- לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון- כן 33. לנהוג בלי רישיון- לא 34. סמים- לא 35. לצרוח ברחוב- כן 36. להתגייס לצה"ל- כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן- כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון- לא 39. לשתות הרבה קולה- כן 40. להרוג ערבים- אין תגובה 41. להתנדב- כן 42. לגנוב מגנבים- כן 43. לפטר את לימור לבנת- כן!!! 44. לחזור בתשובה- לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק- לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד- לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי- לא 48. לשרוף את התעודת בגרות- אין לי תעודת בגרות
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה- כן 50. לחגור גם מאחור- כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל? אף אחד 52. מקדונלדס או בורגר קינג? בורגר קינג 53. יאס או הוט? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה?- סוף הדרך 55. אבטיח או מלון? גם וגם 56. תפוז או נענע? <באינטרנט>- תפוז 57. קולה או פפסי? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם? מאיפה לי 59. ניוטון או אינשטיין? אינשטיין 60. לבן או שחור? שחור 61. משקפיים או עדשות? אני לא יודעת כי אין לי 62. חיים או מוות? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה? אני לא באף אחד אז אני לא יודעת 64. צבא או ש"ל? צבא 65. עתיד או עבר? גם וגם 66. תות או פטל? תות!!! 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? לא יודעת 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>: זה לא אכפת לי 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? ג'ובניק :X 70. ספר או סרט? גם וגם 71. דיסקמן או MP3? דיסקמן 72. קלטת או דיסק? דיסק 73. תקליט או קלטת? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים? כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים? כלום 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו? מנגו 79. פלאפון או סלקום? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> סלקום 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? היום 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> אה? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? לאדעת 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>- גם וגם 86. יום או לילה? יום 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף? טניס 90. כלב או חתול? חתול מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? תתלבש 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? מה אני יכולה לעשות? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת
94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים? מתעצבנת 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה? ברור 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? חחחחחחח
אז? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? הייתי מעדיפה להתאבד 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? הייתי מראפה 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? הייתי טסה אליו חחחח 100. היית ממש שונא את השאלון הזה? אומרת דברים לא נכונים ועוד קצת עליך 101. תחביבים- מוזיקה,קניות,ציור,קריאה... 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות? בריטניה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מפתחות,רדיו,דיסקים,אמא ואוכל 104. מה ממש מעצבן אותך? גזענות 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: אממ... חברותית,נדיבה ובוגרת (?) בלי להשוויץ 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: עצבנית.. ואני לא חושבת שיש עוד 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? ציירת 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? ציירת/מוזיקאית 109. מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה שלי ובריאות 110. ממה אתה הכי מפחד? מוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? לא היה 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא שזכור לי 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לא זוכרת 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? לא יודעת 115. אתה אלים? לא 116. אתה חכם? באמת שאני לא יודעת 117. אתה אוהב ללמוד ? גם כן וגם לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> אממ ציור,קניונים,להפגש עם חברות ולכתוב בפורום 119. אתה אוהב לטוס? כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? אממ שאחי נהפך לשטן ויש לו גרזן XD ואז אני רצה לחברה שלי ופתאום גם היא נהפכת לצ'אקי מהסרט אימה הזה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? אין לי מושג 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 130 125. למפגש פורום- תבוא ? אני קטנה מדיי כדיי לבוא וזה גם טיפה רחוק לי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? בתי קפה 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? הרבה דברים 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? הולנד,תאילנד,שוויץ 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים? כן 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה? כיף :)

smady by

New member
ובכן...

נענה על ההתחלה... פרטים כללים 1. שם: סמדר 2. ת.ל - 21.6.88 3. גיל: 17 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: חור בדרום 6. עיסוק : תלמידה, עובדת 7. מספר אחים/אחיות : 2 (אח גדול, אח קטן) 8. רישיון -יש/אין ? יש!! ^^
9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית ואנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר: יותר מידי כאלה... 12. סרט: שודדי הקריביים 13. ספר: צופן דה וינצ'י (כן אני מודעת לעבודה שהתיאוריות לא נכונות- לא איכפת לי...) 14. משחק: מחשב הכוונה? סימס חחח 15. אתר באינטרנט: נמנם.. שאלות קשות יש פה... 16. פורום באינרנט : תפוז 17. מקצוע בבית ספר: אין אהוב- יש הכי נסבל - אזרחות 18. מקום בילוי : בית? אין פה במושב יותר מידי דברים לעשות... 19. תוכנית טלויזיה: האוס, מכושפות 20. תחנת רדיו : לא שומעת רדיו דברים שאתם שונאים 21. שיר : רוני - סופרסטאר 22. סרט : דרדוויל 23. ספר : התפסן בשדה השיפון 24. משחק : world of warcraft 25. אתר באינטרנט: האתר של ערוץ הילדים (אבל למה שאני אכנס לאתרים שאני לא אוהבת?!) 26. פורום באינרנט : כל דבר שקשור לטל מוסרי 27. מקצוע בבית ספר: כימיה 28. מקום בילוי : 29. תוכנית טלויזיה: אופרות סבון מצוצות שדוחפים לי בערוץ שלוש... 30. תחנת רדיו.: אין כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר -
32. לעבוד על אנשים בטלפון
33. לנהוג בלי רישיון
34. סמים
35. לצרוח ברחוב
36. להתגייס לצה"ל
37. לתרום לאגודה למען הסרטן
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון
39. לשתות הרבה קולה
40. להרוג ערבים
41. להתנדב
42. לגנוב מגנבים
43. לפטר את לימור לבנת 44. לחזור בתשובה
45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.
48. לשרוף את התעודת בגרות
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה
50. לחגור גם מאחור

Just Angel

New member
Me Me ../images/Emo9.gif

פרטים כללים 1.שם-ליז/אליסה 2.תאריך לידה-28.6.90 3.גיל-15 4.ארץ לידה-ישראל 5.מקום מגורים נוכחי-חדרה 6.עיסוק-תלמידה 7.מספר אחים/אחיות-1 8.רישיון-אין 9.באיזה שפות אתם שולטים? עברית ואנגלית בעיקר 10.התנתקות-נגד דברים שאתם אוהבים 11.שיר-Oasis-stop crying your heart out 12.סרט-שלוש עשרה 13.ספר-נקמה/שרה אנג'ל 14.משחק-אין 15.אתר באינטרנט-תפוז 16.פורום באינטרנט-אופנה אלטרנטיבית 17.מקצוע בבית ספר-אומנות 18.מקום בילוי-ת"א 19.תוכנית טלויזיה-הישרדות 20.תחנת רדיו-אין דברים שאתם שונאים 21.שיר-יש יותר מדי :X 22.סרט-שר הטבעות 23.ספר-הארי פוטר 24.משחק-אין 25.אתר באינטרנט-אין 27.מקצוע בבית ספר-ספורט 28.מקום בילוי-חדרה 29.תוכנית טלויזיה-יש הרבה כן/לא- 31.להשתכר-
32.לעבוד על אנשים בטלפון
33.לנהוג בלי רישיון
34.סמים-סמים קלים כן 35.לצרוח ברחוב
XD 36.להתגייס לצה"ל-
37.לתרום לאגודה למען הסרטן
38.לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון
39.לשתות הרבה קולה
40.להרוג ערבים
41.להתנדב
42.לגנוב מגנבים
43.לפטר את לימור לבנת
44.לחזור בתשובה
45.לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק
46.לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד
47.להשתתף בתוכנית ריאליטי
48.לשרוף את התעודת בגרות
49.לישון על ספסל ברחוב מבחירה
50.לחגור גם מאחור
א או ב 51.הראל-סקעת או מויאל? אף אחד 52.מקדונלדס או בורגר קינג? אף אחד מהם 53.יאס או הוט? א 54.סוף הדרך או רצים לדירה? א 55.אבטיח או מלון? א 56.תפוז או נענע? א 57.קולה או פפסי? אף אחד מהם 58.רם אורן או ג'ון גרישם? א 59.ניוטון או אינשטיין? ב 60.לבן או שחור? ב 61.משקפיים או עדשות? א 62.חיים או מוות? א 63.אוניברסיטה או מכללה? א 64.צבא או ש"ל? א 65.עתיד או עבר? א 66.תות או פטל? ב 67.מתמטיקה-3 יחידות או 5? א 68.רכב-יקר וחדיש,או ישן ומקרטע? א 69.בצבא-לוחם או ג'ובניק? ב 70.ספר או סרט? ב 71.דיסקמן או MP3? ב 72.קלטת או דיסק? ב 73.תקליט או קלטת? ב 74.כדור הארץ או מאדים? א 75.חיידקים או וירוסים? א 76.כחול או כתום? ב 77.סטימצקי או צומת ספרים? ב 78.מנגו או קסטרו? א 79.פלאפון או סלקום? אורנג 80.לב או ראש? א 81.'כלבוטק' או 'שומר מסך'? א 82.ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? א 82.אביגל או אפרת?- 83.מה יותר בלאי-מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? ב 84.ללמוד לבגרות בלשון או לישון? א 85.תל אביב או ניו-יורק? ב 86.יום או לילה? ב 87.רכבת או אוטובוס? א 88.מוסיקה מזרחית או רוק כבד? ב 89.טניס או כדור-עף? ב 90.כלב או חתול? ב מה הייתם עושים אילו- 91.הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? ממשיכה ללכת 92.אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? ממשיכה ללכת 93.הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת 94.מישהו היה זורק עליכם שקית מים? צועקת 95.מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה? "לא תודה" והולכת 96.היית מגלה שחברך הוא בעצם קרוב משפחה שלך? XD 97.היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? מדברת עם הקרובים אלי 98.היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? מפיצה את זה 99.היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה,גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא,ואין לו גרוש? זה לא שלי יש את הכסף :X 100.היית ממש שונא את השאלון הזה?
ועוד קצת עליך 101.תחביבים-ת"א 102.אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה-איפה היית רוצה להיות? ה"ש 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? רונה.MP3.מחשב.חתול.פלאפון 104.מה ממש מעצבן אותך? שקרנים+צבועים 105.ציין 3 תכונות טובות שלך-כנות.אמינות.משמעת עצמית 106.ציין 3 תכונות שליליות שלך-עצלנות.סניליות 107.כשהיית קטן-מה רצית להיות כשתהיה גדול? לא זוכרת 108.היום-מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? פסיכולוגיה/תקשורת 109.מה ממש חשוב לך בחיים? אמא *ולהצליח* 110.ממה אתה הכי מפחד? מוות 111.מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? שנה 112.מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? שחייה בעירום?
113.מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? היו הרבה 114.אתה לוקח עיתון בבוקר-
115.אתה אלים?
116.אתה חכם? :X 117.אתה אוהב ללמוד?
118.מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? ת"א.חברות/ים. 119.אתה אוהב לטוס?
120.מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? שלא תדעו :X 121.חשוב לך ללכת עם הזרם?
122.מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? :X 123.כתבת פעם שיר?
124.כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 10 שקל 125.למפגש פורום- תבוא?
126.מה סוגי הבילוי המועדפים עליך?הופעות/ישיבה במקום שקט-חתיכת הבדל XD 127.אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו-מה היית עושה בזמן הזה? לומדת 128.אילו יכולת לגור איפה שבא לך-איפה היית גר? ארה"ב 129.אתה אוהב שאלונים ארוכים?
130.איך היה? ארוך

ורק כי משעמם לי!!

פרטים כללים 1. שם-חן 2. תלידה-15.12 3. גיל-14..(מכחישה:() 4. ארץ לידה-ישראל 5. מקום מגורים נוכחי-ראשלצ 6. עיסוק -תלמידה(בעע:() 7. מספר אחים/אחיות-2 אחים ואחות 8. רישיון -יש/אין ?-דיי לשבת על פצעים כואבים:( 9. באיזה שפות אתם שולטים ?-עברית. טוב נו אני יודעת תABC.. 10. התנתקות - בעד/נגד? -נגד. ממש ממש נגד. דברים שאתם אוהבים 11. שיר-הוו.. הרבה, בעיקר היהודים וסימפל פלאן(והרשימה עוד ארוכה) 12. סרט-אפקט הפרפר.
13. ספר- לעולם לא עולם-ניל גיימן 14. משחק-לאדעת נראה לי עברתי תשלב\= 15. אתר באינטרנט-תפוז 16. פורום באינרנט-אופנה אלטרנטיבית, דהה;) 17. מקצוע בבית ספר-מגמה? מחשבים?:-\ 18. מקום בילוי-הממ.. דיזינגוף?P: 19. תוכנית טלויזיה-אנג'ל\סמולוויל 20. תחנת רדיו-לא ממש שומעת.. דברים שאתם שונאים 21. שיר-מזרחית. כל דבר סגנון אייל גולן\שרית חדד, פשוט, בעע. 22. סרט-הממ.. לא זכור לי סרט שממש שנאתי 23. ספר-המשפט של פרמה? 24. משחק-קלאסP: אפעם לא אהבתי. 25. אתר באינטרנט-אני לא הכי נכנסת לאתרים שאני שונאת..\= 26. פורום באינרנט -פורומים של.. מזרחית, נחשב?P: 27. מקצוע בבית ספר-מתמטיקה. נ-ק-ו-ד-ה. 28. מקום בילוי-אממ.. ביה"ס? 29. תוכנית טלויזיה-חדשות. כשיהיו חדשות טובות אולי אוהב\= 30. תחנת רדיו-כבר הזכרתי שאני לא שומעת רדיו? כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר-כן!!!!! לדפוק תראש, מה רע? 32. לעבוד על אנשים בטלפון-ממש ממש כן!!! ההנאה של החיים תאמינו לי 33. לנהוג בלי רישיון-לא. מסוכן. 34. סמים-אני מניחה שאנסה מתישהו\= 35. לצרוח ברחוב-לא. 36. להתגייס לצה"ל-מעדיפה שירות לאומי, אבל בעיקרון, כן. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן-כן. 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון-לא. 39. לשתות הרבה קולה-לא אוהבת קולה.. 40. להרוג ערבים-תלוי. ממש תלוי. בעיקרון להעניש כן, להרוג לא 41. להתנדב-כן. 42. לגנוב מגנבים-הגונב מגנב פטור..P: סתם. לא. 43. לפטר את לימור לבנת-לא עשתה לי כלום תאמת 44. לחזור בתשובה-כן. אני כ"כ כ"כ רוצה. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק-משעמם לי?\= לא. 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד-בא לי. אבל לא. 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.-לא. 48. לשרוף את התעודת בגרות-לא. למרות שהציונים יצעקו כןןן תשרפייי 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה-לא. 50. לחגור גם מאחור-ברור שכן!!! א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? אפחד:( 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? צמחונית, אבל בגלל מה שמקדולנדס עשו עם המקלוני תירס-ברגר קינג.. 53. יאס או הוט ?הוט.(אבל יש לי יס) 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?הממ.. מה ההבדל? 55. אבטיח או מלון ?אבטיח 56. תפוז או נענע ?תפוז 57. קולה או פפסי ? לא אוהבת.. 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן. 59. ניוטון או אינשטיין ? לא מעניינים אותי כ"כ\= 60. לבן או שחור ? שחור. 61. משקפיים או עדשות ?עדשות. 62. חיים או מוות ? מוות. 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה. 64. צבא או ש"ל ? תלוי. אני רוצה ש"ל. 65. עתיד או עבר ? עתיד. 66. תות או פטל ? תות. 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 4. 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? אם יהיה לי כסף ליקר וחדיש, יהיה לי כסף גם לממן תשני אחרי שיגנבו אותוP: 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם. 70. ספר או סרט ? תלוי במצברוח.. 71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן MP3 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? דיסק? 74. כדור הארץ או מאדים ? מאדים 75. חיידקים או וירוסים ? חיידקים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול. 77. סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים(יש שם יותר מבחר..P:) 78. מנגו או קסטרו ? מנגו. חרם על קסטרו.P: 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> סלקום?P: 80. לב או ראש? לב. 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? אותו דבר\= 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים היה באפי.. 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> לא רלוונטי כ"כ 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? אפחד:( 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? מה שמזכיר שיש לי יום רביעי מבחן בלשון... למגן\= לישון!!!!!!!! 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ניו יורקקקקק!!!!! 86. יום או לילה? יום. לילה עושה לי רע. 87. רכבת או אוטובוס? רכבת. 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד, דההP: 89. טניס או כדור-עף ? אפחד. 90. כלב או חתול ?כלב

המשך..(למישו יש כח לקרוא? חח)

מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מסתובבת לצד השני, מקיאה, ובוכה\= מההיסטריה\= 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? אותו דבר כמו בתשובה הקודמת, רק שהפעם לא אצא מההיסטריה. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מסכן\= 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? ראבראבק. טוב נו חם בחוץ. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא תודה. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? טוב נו..\= 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הולכת לישון. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? אני מניחה שהייתי מפרסמת את זה.. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? הולכת אליו לחבק אותו ולחזק אותו. 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? אני כבר שונאת!!! ועוד קצת עליך 101. תחביבים-אינטרנט, מוזיקה, לישון 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? במפעל של הוט טופיקP: 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? פלאפון. 104. מה ממש מעצבן אותך ? אנשים של צומי. שהם לא הם. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. אין לי 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. הרשימה ארוכה 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? גננת..P: 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?בלשית, משהו בשב"כ, או פסיכיאטרית 109. מה ממש חשוב לך בחיים? לא יודעת.. 110. ממה אתה הכי מפחד ? מהלילה. 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 3 חודשים..P: 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא זכור לי משהו כזה\= 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? התחילו איתיP: 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? לא לוקחת עיתון. 115. אתה אלים ? לא. רק כשרבים בצחוק עם חברות.. 116. אתה חכם ? ממש לא. 117. אתה אוהב ללמוד ? ממש לא. 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>כלום? 119. אתה אוהב לטוס ? מאוד. 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? שהלכתי לתחנה של ביה"ס, ואז היה שם איזה איש מבוגר שסימם אותנו והביא לנו לאכול עשב שרוף והלכתי לאיזה מישהי שהיא שוטרת והיא גם היתה מסוממת.. עוד אחד!!! ש.. בגן, חלמתי שלקחתי לאבא תאוטו ונסעתי איתו עד הבית. הקטע הוא, פשוט לא ידעתי שזה חלום!!!!! והייתי בטוחה בערך שנה שזה אמיתי, עד שאבא ניפץ לי תפנטזיה...:( 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? ממש לא. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? נורמות זה דבר יחסי\= 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> לא. סיפורים כן. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? אממ.. 110 125. למפגש פורום- תבוא ? מייבי:) 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? הממ.. לא יודעת. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת. המון. ואז הייתי מלייאנית..P: 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ניו יורק. 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה? טוב נו, שיעמם לי אז היה פסדר..P:

וואו... להוציא את המיץ!

פרטים כללים 1. שם- שרון 2. תלידה 13.4.89 3. גיל 16 וחצי 4. ארץ לידה- ישראל 5. מקום מגורים נוכחי- מושב ליד ניצנים 6. עיסוק- מתייקת:p 7. מספר אחים/אחיות: אח ואחות 8. רישיון -יש/אין ? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית אנגלית וקצת רוסית 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר: המון 12. סרט: הנסיכה הקסומה 13. ספר: אני כריסטינה פ. 14. משחק: יניב:p 15. אתר באינטרנט: המממ תפוז וישראבלוג 16. פורום באינרנט: העמוד הנוכחי 17. מקצוע בבית ספר: אומנות 18. מקום בילוי: קניון רחובות 19. תוכנית טלויזיה: סימפסון 20. תחנת רדיו: 106 אפ אמ רדיו קול באר טוביה דברים שאתם שונאים 21. שיר: השיר הספרדי שיצא שנשמע כמו חמור וחמורה בכל סוף משפט אאיעע 22. סרט: שכחו אותי בבית 23. ספר: עבריין צעצוע 24. משחק: המממ 25. אתר באינטרנט: המממ 26. פורום באינרנט : המממ 27. מקצוע בבית ספר: ביולוגיה 28. מקום בילוי: בכל מקום אפשר למצוא משהו 29. תוכנית טלויזיה: מאד טיוי 30. תחנת רדיו: בלא בלא בלא כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר: כן 32. לעבוד על אנשים בטלפון: תלוי בסיטואציה אבל כן 33. לנהוג בלי רישיון: כן 34. סמים: לא 35. לצרוח ברחוב: כן 36. להתגייס לצה"ל: כן!!! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא 39. לשתות הרבה קולה : רק דיאט 40. להרוג ערבים: כן 41. להתנדב: כן 42. לגנוב מגנבים: כן:p 43. לפטר את לימור לבנת: לא 44. לחזור בתשובה: תפו תפו תפו בחיים לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: ישלי :p 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כן כן כן!!! 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: המממ נניח שכן 48. לשרוף את התעודת בגרות: חה! אולי 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: כן:p 50. לחגור גם מאחור:כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? שימותו 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? א 53. יאס או הוט ? ב 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? הא? 55. אבטיח או מלון ? א 56. תפוז או נענע ? אוי לנענע יש ישראבלוג... קשה... ב 57. קולה או פפסי ? א!!!!! 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? מי??? 59. ניוטון או אינשטיין ? החכמים? 60. לבן או שחור ? ב' 61. משקפיים או עדשות ? א' אני אוהבת 62. חיים או מוות ? א'... אם זה היה ב' לא הייתי פה 63. אוניברסיטה או מכללה ? א 64. צבא או ש"ל ? א 65. עתיד או עבר ? א 66. תות או פטל ? א 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? ב 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> א 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? א 70. ספר או סרט ? א 71. דיסקמן או MP3 ? א 72. קלטת או דיסק ? ב 73. תקליט או קלטת ? ב 74. כדור הארץ או מאדים ? א(?) 75. חיידקים או וירוסים ? א 76. כחול או כתום ? א 77. סטימצקי או צומת ספרים? א 78. מנגו או קסטרו ? ב 79. פלאפון או סלקום ? א 80. לב או ראש? ב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? א 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? א 82. אביגל או אפרת? וואט? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ב 85. תל אביב או ניו-יורק? א 86. יום או לילה? ב 87. רכבת או אוטובוס? א 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? ב 89. טניס או כדור-עף ? ב 90. כלב או חתול ? ב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מצביעים וצוחקים 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? אותה תשובה רק בשפה זרה 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? שואלים אם הוא חי(?) 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מישהו היה חוטף מכות 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? הייתי נגעלת מלחשוב מה היה שהוא לא רוצה אותה 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? אוי הייתי צוחקת(:) 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי מרימה טלפונים וסוגרת חשבונות 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי בטעות מגלה לכולם(?) 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? אז מה זה משנה הוא ממילא ימות 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? הייתי ממשיכה לענות כמו שקורא:) ועוד קצת עליך 101. תחביבים: ציור צילום וכו' 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? טנריף 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? בגדים, ארבל, משחת שיניים, דאורדורנט ודוריס 104. מה ממש מעצבן אותך ? שמאשימים אותי סתם 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. נחושה, עוזרת, שותקת 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. חמת מזג, לא סובלנית ושותקת 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? לנהל תמפעל של אבלה 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? מעצב אופנה במפעל של אבלה חחח 109. מה ממש חשוב לך בחיים? הצלחה 110. ממה אתה הכי מפחד ? לא להצליח(?) 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? אני בתוכו- 8 חודשים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? הלכתי על הקשר הזה 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? התעוררתי במיטה בין חבר שלי לסבתא שלי 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? אונס, מכות, דברים יומיומיים שמעלימים עליהם עין 115. אתה אלים ? ממש לא 116. אתה חכם ? ממש לא 117. אתה אוהב ללמוד ? תלוי מה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? לקבל ציון עובר חח 119. אתה אוהב לטוס ? כן:)))))) 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? שחברה שלי רצחה יחד עם מרלין מנסות בנות בלונדיניות ואני גנבתי להן את האיפור בינתים 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לפעמים 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? דונט קנואו=] 123. כתבת פעם שיר ? כן 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 300 125. למפגש פורום- תבוא ? בטח 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? פסטיבלים 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? ישנהההה:) והולכת לבראשית 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? טנריף על החוף 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? לאאאאאא 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה? מיאש!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי, חברה שלך הרגה יחד עם מרלין מנסון, ו.. התעוררת בין סבתא לחבר שלך?!?!?!?!?!

זה לא מצחיק!!!

את יודעת איזה מפחיד זה להתעורר בבית מלון להסתכל ימינה לחייך להסתכל שמאלה ולהקיא?!

למעלה