אני ../images/Emo9.gif
פרטים כללים 1. שם: רונלי 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>: 20/6/93 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>: 12 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: ישראל-ירושלים-הרחוב חסוי P:-חדר-על הכיסא 6. עיסוק: אין 7. מספר אחים/אחיות: 4 כולל אני 8. רישיון -יש/אין? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים? אנגלית,צרפתית,עברית,ערבית ורוסית 10. התנתקות - בעד/נגד? מעדיפה שלא לומר דברים שאתם אוהבים 11. שיר- יש מלא, אבל הנה כמה: HIM- Join me,Gund N' Roses- Don't cry,Within Temptation- Stand my ground/Memories 12. סרט- 50 דייטים ראשונים,תפסן החלומות,ארמגדון והמסכה
13. ספר- הפצוע האנגלי,התרוממות,ויקטוריה. 14. משחק- אין 15. אתר באינטרנט- הוטופיק 16. פורום באינרנט- הפורום הזה [אופנה אלטרנטיבית] 17. מקצוע בבית ספר- ספרות 18. מקום בילוי- קניונים,בתי קפה,מסעדות.. 19. תוכנית טלויזיה- ארתור 20. תחנת רדיו- מאיפה לי
דברים שאתם שונאים 21. שיר: כל השירי מזרחית 22. סרט: לא חושבת שיש כזה 23. ספר: אין 24. משחק: אין 25. אתר באינטרנט: כל האתרי טיפו שהפקאצות בונות 26. פורום באינרנט: אין 27. מקצוע בבית ספר: הסטוריה! 28. מקום בילוי: אין 29. תוכנית טלויזיה: אין 30. תחנת רדיו: אין כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!!- לא צריך לצעוק
31. להתשכר- לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון- כן 33. לנהוג בלי רישיון- לא 34. סמים- לא 35. לצרוח ברחוב- כן 36. להתגייס לצה"ל- כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן- כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון- לא 39. לשתות הרבה קולה- כן 40. להרוג ערבים- אין תגובה 41. להתנדב- כן 42. לגנוב מגנבים- כן 43. לפטר את לימור לבנת- כן!!! 44. לחזור בתשובה- לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק- לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד- לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי- לא 48. לשרוף את התעודת בגרות- אין לי תעודת בגרות
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה- כן 50. לחגור גם מאחור- כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל? אף אחד 52. מקדונלדס או בורגר קינג? בורגר קינג 53. יאס או הוט? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה?- סוף הדרך 55. אבטיח או מלון? גם וגם 56. תפוז או נענע? <באינטרנט>- תפוז 57. קולה או פפסי? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם? מאיפה לי 59. ניוטון או אינשטיין? אינשטיין 60. לבן או שחור? שחור 61. משקפיים או עדשות? אני לא יודעת כי אין לי 62. חיים או מוות? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה? אני לא באף אחד אז אני לא יודעת 64. צבא או ש"ל? צבא 65. עתיד או עבר? גם וגם 66. תות או פטל? תות!!! 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? לא יודעת 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>: זה לא אכפת לי 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? ג'ובניק :X 70. ספר או סרט? גם וגם 71. דיסקמן או MP3? דיסקמן 72. קלטת או דיסק? דיסק 73. תקליט או קלטת? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים? כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים? כלום 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו? מנגו 79. פלאפון או סלקום? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> סלקום 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? היום 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> אה? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? לאדעת 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>- גם וגם 86. יום או לילה? יום 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף? טניס 90. כלב או חתול? חתול מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? תתלבש 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? מה אני יכולה לעשות? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת
94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים? מתעצבנת 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה? ברור 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? חחחחחחח
אז? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? הייתי מעדיפה להתאבד 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? הייתי מראפה 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? הייתי טסה אליו חחחח 100. היית ממש שונא את השאלון הזה? אומרת דברים לא נכונים ועוד קצת עליך 101. תחביבים- מוזיקה,קניות,ציור,קריאה... 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות? בריטניה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מפתחות,רדיו,דיסקים,אמא ואוכל 104. מה ממש מעצבן אותך? גזענות 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: אממ... חברותית,נדיבה ובוגרת (?) בלי להשוויץ 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: עצבנית.. ואני לא חושבת שיש עוד 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? ציירת 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? ציירת/מוזיקאית 109. מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה שלי ובריאות 110. ממה אתה הכי מפחד? מוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? לא היה 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא שזכור לי 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לא זוכרת 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? לא יודעת 115. אתה אלים? לא 116. אתה חכם? באמת שאני לא יודעת 117. אתה אוהב ללמוד ? גם כן וגם לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> אממ ציור,קניונים,להפגש עם חברות ולכתוב בפורום 119. אתה אוהב לטוס? כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? אממ שאחי נהפך לשטן ויש לו גרזן XD ואז אני רצה לחברה שלי ופתאום גם היא נהפכת לצ'אקי מהסרט אימה הזה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? אין לי מושג 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 130 125. למפגש פורום- תבוא ? אני קטנה מדיי כדיי לבוא וזה גם טיפה רחוק לי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? בתי קפה 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? הרבה דברים 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? הולנד,תאילנד,שוויץ 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים? כן 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה? כיף