בואו נשחק השחט משאלה

נועלה 123

New member
בואו נשחק השחט משאלה../images/Emo13.gif

הרעיון הוא של ארז וולך (שיש המכירים אותו בתור הרבי של הפורום..P:) אז אני אצטט את ההודעה המקורית שלו: זה עובד ככה: אני מבקש משאלה, ואז מישהו משחיט אותה, מבקש משאלה, "וחוזר חלילה". לדוג': הלוואי שהייתה לי פנדר סראטוקאסטר USA , ומישהו עונה נגיד:"משאלה הוגשמה, אבל ניתקו את החשמל לבית שלך וריסקת את יד שמאל בדלת המכונית" הבנתם? אז יאללה: משאלה שלי: הלוואי שיהיה לי מחשב נורמלי.

יאצוק

New member
בואי נראה אם הבנתי...../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

משאלה הוגשמה, אבל מה רע במחשב הקודם?
בעע לא נראה לי שהבנתי.

rebel girl

New member
נראה לי שתפסתי את הקטע..

משאלתך הוגשמה אבל רימו אותך כשקנית אותו התקע גדול מידי בשביל השקע... משאלתי היא : הלוואי ויהיה לי כלב....

נועלה 123

New member
משאלתך הוגשמה

אבל הכלב שלך נדרס דרך הביתה ע"י המכונית של אריק שרון. המשאלה שלי: שאנשים יעשו את השירשור הזה ענקי:)

BlueBeIl

New member
משאלתך הוגשמה

לרוע המזל השרשור נהיה כל כך גדול עקב זה שהציפו אותו בתמונות של בילי הכ!0ו!ן....

BlueBeIl

New member
אה כן נכון../images/Emo163.gif

הלוואי שאני אסיים ללמוד כבר לתיאוריה

ADCMAN

New member
טוב נו

משאלתך הוגשמה אבל[תמיד יש אבל] עשית תאונה עם הרכב ועכשיו את צריכה ללמוד אותה מחדשששששששששששש הלוואי שמייקל ג'קסון יזוכה מכל ההאשמות שלו לתמיד!

נועלה 123

New member
משאלתך הוגשמה.

אבל פתאום תפסו את מייקי מטריד מינית את חברתו של צביקה פיק, והוא הוכרז שנית כפדופיל, ונכנס לכלא. ממ.. המשאלה שלי: שלא ישדרו יותר תוכניות חרא בערוץ 2

whatsername 234

New member
משאלתך התגשמה

הפסיקו לשדר תוכניות חרא בערוץ 2, במקומן התחילו לשדר תוכניות עוד יותר חרא... המשאלה שלי: שתתגרשי

נועלה 123

New member
משאלתך הוגשמה.

התגרשתי רק מפרענקי ונשארתי עם ג'ר..P: המשאלה שלי: שיוליה תפסיק לשמוע מריה קארי וכו'

whatsername 234

New member
משאלתך התגשמה

במקום מאריה וכריסטינה התחלתי לשמוע אופרה
המשאלה שלי היא: שיקנו לי תוכי

נועלה 123

New member
משאלתך הוגשמה

קנו לך תוכי ששמו פולי, ויש לה צרכים מיוחדים, והיא מעירה אותך כל הלילה, ומחרבנת לך על השטיח! המשאלה שלי: שתיגמר כבר ההתנתקות, ואני אוכל לצאת מהבית..

whatsername 234

New member
חחחחחחחח, משאלתך התגשה

ההתנתקות נגמרה ויצאתי מהבית, אבל החלקת על שלולית בוץ ושברת את הרגל ולא יכלת לצאת מהבית, המשאלה שלי היא: שנשארו עוד אפרסקים....

נועלה 123

New member
משאלתך הוגשמה

אבל נחנקת מהגלעין ומתת. המשאלה שלי: שיהיה לי חתול שיסתדר עם הכלבה שלי ולהפך (הא! נראה אותך הורסת את המשאלה הזאת!!><)

rebel girl

New member
משאלתך הוגשמה

אבל בגלל שהיית כל כך אחראית הוריך קנו לך גם תוכי גדול ויפה שיודע לדבר והוא סכסך בינהם ועכשיו הם רבים ממש כמו...חתול וכלב....

rebel girl

New member
המשאלה שלי

הלוואי והייתה לי מזרקה בחדר שנשפך ממנה מיץ תות בננה חחח...

נועלה 123

New member
משאלתך הוגשמה

אבל המזרקה התקלקלה והציפה לך ת'חדר, ואת טבעת ומתת.>< חיחי.. המשאלה שלי: שעוד אנשים ישחקו במשחק הזה (השחט משאלה)

למעלה